احمد جمشیدی درگفتگو با خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین اظهار کرد:محدودیت تردد کامیونهای فرسوده با بیش از 50 سال سن در راههای استان انگیزه نوسازی ناوگان حمل و نقل جادهای را بیشتر میکند.
وی با بیان اینکه کاهش تردد کامیونهای فرسوده در سطح راههای استان ایمنی تردد را ارتقا میدهد، افزود:کاهش مصرف سوخت و جلوگیری بیشتر از آلودگی هوا از مزیتهای نوسازی ناوگان حمل و نقل جادهای است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تصریح کرد:با اعمال این محدودیت هر چند که نوسازی ناوگان حمل و نقل جادهای در استان سرعت بیشتری میگیرد، اما باز هم شرایط مطلوبی در اجرای طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی محقق نمیشود.
جمشیدی با اشاره به مزیتهای اجرای ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید گفت:به استناد این قانون به وزارت نفت اجازه داده شده است در طرحهایی که در آن صرفه جویی مصرف سوخت به دنبال دارد سرمایه گذاری بیشتری انجام شود و در این راستا با وزارت نفت توافق شده بخشی از سود تسهیلات نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی را این وزارتخانه تامین کند.
وی اظهار کرد: هم اکنون سود تسهیلات نوسازی کامیون ۹ درصد است و بقیه مابه التفاوت آن را وزارت نفت از محل صرفه جوییهای مصرف سوخت پرداخت میکند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان در پایان یادآور شد که بر اساس طرح نوسازی ناوگان حمل و نقل جادهای قرار است در ۵ سال آینده ۶۵ هزار کامیون فرسوده از رده خارج شود و مالکان آن با استفاده از تسهیلات بانکی نسبت به نوسازی ناوگان خود اقدام کنند.
۴۸