اصغر امیرنیا روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا در پاسخ به این سوال که آیا قرآنی که در چین چاپ می شود، مورد تایید است؟ افزود: خیر و برای حمایت از فعالان و ناشرانی که در حوزه چاپ قرآنی در داخل فعالیت می کنند، از ظرفیت داخلی باید بهره گرفت و باید حرمت قرآن هنگام چاپ به صورت کامل حفظ شود.
به گفته وی، در هر جشنواره تعدادی از قرآن هایی که از نظر کاغذ چاپ مستمعل شده، با قرآن های تازه چاپ، تعویض می شود.
به گفته امیرنیا، در این زمینه باید از ظرفیت خیرین بهره گرفت و مردم نیز که قرآن های هدیه شده ای را که در منزل دارند، به مجموعه های قرآنی اهدا کنند تا جایگزین قرآن هایی که کاغذ چاپی آن مستمعل شده است، بشود.
مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از اجرای طرح افق در کشور خبر داد و گفت: براساس این طرح همه ساله در کشور هر خانوار می تواند یک قرآن اهدا کند.
به گفته وی، از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سالانه 200 هزار جلد قرآن به مراکز قرآنی و علمی اعطا می شود که امید است با تخصیص اعتبار این میزان به 800 هزار جلد در سال برسد.
مدیرکل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در خصوص حمایت از نخبگان قرآنی و حافظان قرآن برای ورود به دانشگاه باید شورای توسعه فعالیت های قرآنی و شورای عالی قرآنی اقدام کند که در این زمینه آیین نامه هایی وجود دارد و بنیاد نخبگان نیز در این حوزه فعالیت دارد.
به گزارش ایرنا، این مسئول وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای شرکت در نشست شورای توسعه فعالیت های قرآنی چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده بود.
خبرنگار: محمود رئیسی**انتشار:جهانبخش صفری
2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.