قاسم سلیمانی دشتکی در نشست با تعدادی از جوانان اصلاح طلب چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: از مجموع 250 هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال فراگیر و مشوق های اشتغالزایی در کشور در حدود 4.21 درصد برابر 11 هزار میلیارد ریال برای افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی این استان در سال جاری اختصاص داده شد.
وی افزود: سه هزار و 600 میلیارد ریال تسهیلات از محل اقتصاد مقاومتی در سال 1396 به چهارمحال و بختیاری اختصاص یافت.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: با جذب این تسهیلات، نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری از 20.2 درصد به 10 درصد و حتی پائین تر خواهد رسید.
وی یادآور شد: سال گذشته 33 هزار و 500 متقاضی شغل در چهارمحال و بختیاری وجود داشت که برای 14 هزار و 300 نفر اشتغال ایجاد شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: براساس آمار سامانه رصد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت یازدهم برای 41 هزار و 900 نفر در چهارمحال و بختیاری اشتغال ایجاد شده است.
وی گفت: سال گذشته نرخ مشارکت در چهارمحال و بختیاری از 36 به 40 درصد افزایش پیدا کرد.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: رشد دانش آموختگان دانشگاهی، بازگشت نیروی کار از کشورهای خلیج فارس و استان های دیگر، بالا رفتن نرخ مشارکت و وارد شدن متولدین دهه های 60 و 70 به بازار کار، از دلایل افزایش نرخ بیکاری استان در سال گذشته محسوب می شود.
وی افزود: مسئولان چهارمحال و بختیاری در دولت یازدهم 177 سفر به شهرستان ها، بخش ها و مناطق محروم استان داشته اند که در این سفرها یکهزار و 45 طرح تصویب و 83 درصد این مصوبات اجرایی شده و بقیه در حال پیگیری و اجراست.
وی یادآور شد: برگزاری نشست با اعضای 70 سازمان مردم نهاد چهارمحال و بختیاری در این مدت یکی از مهمترین اقدامات مسئولان با هدف تسریع در روند توسعه ای استان محسوب می شود.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: در دوران پسابرجام 75 هزار میلیارد ریال فاینانس برای تکمیل و بهره برداری از 45 طرح مهم چهارمحال و بختیاری مانند فولاد سفیددشت، پتروشیمی لردگان و چادر مشکی حجاب شهرکرد اختصاص یافت.
وی گفت: این در حالی است که از میان هفت طرح مشابه در کشور تنها کارخانه فولاد سفید دشت به بهره برداری رسیده و فاز دوم آن نیز تاکنون 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: کارخانه تولید چادر مشکی حجاب شهرکرد پس از 24 سال پیگیری توانست در دولت یازدهم و در دوران پسابرجام تکمیل و بهره برداری شود.
وی با اشاره به آبرسانی سیار به 220 شهر، روستا و شهرک صنعتی چهارمحال و بختیاری در ابتدای دولت یازدهم افزود: با پیگیری های انجام شده و اجرای طرح های آبرسانی به نقاط مختلف استان این تعداد هم اینک به 27 مورد کاهش یافته است.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: اجرای طرح انتقال آب بن - بروجن با هدف تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی حدود 500 هزار نفر از مردم چهارمحال و بختیاری، از مهمترین طرح های دولت یازدهم در این مدت بوده است.
وی یادآور شد: به منظور اجرای این طرح ،سال گذشته یکهزار و 930 میلیارد ریال اعتبار از منابع مختلف اختصاص پیدا کرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: به تازگی قراردادی با صنایع پوشاک ایران منعقد شده تا براساس آن 20 کارگاه در روستاهای استان فعال و با سرمایه گذاری 720 میلیارد ریالی برای یکهزار و 500 نفر شغل ایجاد کند.
وی گفت: توسعه محور های ارتباطی، حفر تونل ها، افزایش بزرگراه ها از 110 به 350 کیلومتر، ارتقای شاخص های بهداشت و درمان، موافقت دولت برای احداث آزادراه لردگان - ایذه، ساخت مدرسه، پیگیری احداث راه آهن اصفهان - شهرکرد - اهواز و انعقاد تفاهمنامه با شرکت دایلیم کره جنوبی، ساخت راه آهن مبارکه - شهرکرد، برقرسانی، آبرسانی و گازرسانی به مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری از مهمترین اقدامات دولت یازدهم در این استان محسوب می شود.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: در این مدت زیرسازی معابر یک میلیون و 600 هزار مترمربع از روستاها، اختصاص حدود 200 دستگاه ماشین آلات به شهرداری ها و دهیاری ها، پرداخت دو هزار و 600 میلیارد ریال مطالبات شهرداری ها از محل فروش 10 درصد زمین های دولتی، توسعه بیمارستان های شهرکرد و لردگان، بهره برداری از بیمارستان های چلگرد و مالخلیفه، تلاش برای تکمیل بیمارستان بروجن و پیگیری به منظور احداث بیمارستان 540 تختخوابی در مرکز چهارمحال و بختیاری از سوی مسئولان استان انجام شد.
وی افزود: در دولت یازدهم به تمامی دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری بخشنامه شد تا نیاز خود را از تولیدات داخل استان خریداری و از خرید حصولات مشابه تولیدی در خارج از استان خودداری کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری به اعلام خبر تغییر مدیران ضعیف اشاره و تصریح کرد: از زمان اعلان این خبر تاکنون بیش از 10 مدیرکل در استان تغییر کرده اند.

وی یادآور شد: در دولت یازدهم رعایت عدالت و توازن منطقه ای چهارمحال و بختیاری در انتخاب و انتصاب مدیران کل دستگاه های اجرایی استان مورد توجه قرار گرفت.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: استفاده از توان نیروی انسانی تمامی نقاط چهارمحال و بختیاری، بهره مندی از پتانسیل قومیت های مختلف، انتصاب جوانان و بانوان به عنوان مدیر و فاصله از جناح بازی، شخصی نگری و نظرات سلیقه ای مورد توجه مدیران دولت تدبیر و امید در استان بوده است.
وی گفت: در این مدت به مدیران کل دستگاه های اجرایی توصیه و تاکید جدی شد تا از رسانه های گروهی شکایت نکنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: انتقاد منصفانه، علمی و کارشناسی به دور از هرگونه نظر شخصی، سلیقه ای و جناحی مورد توجه مسئولان استان در دولت یازدهم صورت گرفت.
وی با اشاره به تلاش مسئولان چهارمحال و بختیاری در دولت یازدهم برای برگزاری انتخابات سالم افزود: این استان توانست رتبه نخست کشوری در برقراری امنیت و برگزاری انتخابات را به خود اختصاص دهد.
وی اظهار کرد: بزودی عملیات اجرایی دهکده المپیک، سلامت و گردشگری چهارمحال و بختیاری با افزون بر هشت هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرستان سامان آغاز خواهد شد.
سلیمانی دشتکی گفت: با اجرای این طرح بزرگ وضعیت اشتغال و اقتصاد منطقه متحول می شود.
شاخص های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، علمی، سیاسی، بهداشت، درمان، عمرانی و غیره چهارمحال و بختیاری در دولت یازدهم متحول شد.
گفتنی است ، در این نشست تعدادی از جوانان اصلاح طلب چهارمحال و بختیاری نظرات، دیدگاه ها و پیشنهادات خود را درباره سیاست ها، برنامه ها و عملکرد دولت تدبیر و امید در سطح ملی و استانی ارائه کردند.

 

46

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 738244
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.