مرتضی منصوری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: 67 قطعه از این گونه ها که از خانواده اردکها هستند، اولین بار در تالاب بین المللی گندمان لانه سازی و تخمگذاری کردند.
وی علت مهاجرت این گونه ها را تخریب و کم آب شدن زیستگاه های مناطق شمالی و گرمای کم سابقه کشورهای جنوب عنوان کرد و گفت: احیای تالاب گندمان و تشدید حفاظت فیزیکی این زیستگاه بین المللی با دوربین های مداربسته در فرود و ماندگاری بیشتر پرندگان مهاجر تاثیر گذار است.
رئیس حفاظت محیط زیست بروجن گفت: حواصیل شب در زمره پرندگان کمیاب و حفاظتی کشور های شمالی است که این گونه دارای بدنی کوچک، پاهای کوتاه و منقاری کلفت و سیاه با 2 پر سفید دراز از پس سرش آویزان است.
منصوری توضیح داد: پرنده «خودکا» نیز دارای پرهای سفید رنگ و رگه‌های سبز رنگ بر روی بالش است که به طور معمول در برکه آب های شیرین لانه ساری می کند و نزدیک به ۱۲ تخم در هر دوره می گذارد.
وی افزود: در حال حاضر 30 هزار پرنده آبزی و کنار آبزی از خانواده مرغابی سانان، اردک، لک لک، اگرت و خروس کولی در تالاب های گندمان و چغاخور شهرستان بروجن در 70 کیلومتری شهرکرد تابستان گذرانی می کنند.
خبرنگار: مرتضی شاهوردی**انتشار:جهانبخش صفری
6199/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.