به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز چهارشنبه در نشست اقتصادی و سرمایه گذاری چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: نرخ مشارکت در استان از 36 به 40 درصد افزایش یافته است.
وی با اشاره به بالا بودن نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری افزود: البته این در حالی است که همزمان با فعالیت دولت یازدهم تلاش های بسیار زیادی در این استان به منظور افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی صورت گرفت.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: پایان کار و تعطیلی فعالیت های برخی فعالان اقتصادی و کارگران چهارمحال و بختیاری در سایر نقاط کشور و خارج از کشور و بازگشت آنان به استان باعث افزایش بیکاری و بالا رفتن نرخ مشارکت در این استان شد.
وی یادآور شد: وجود بروکراسی اداری طولانی در دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری باعث کاهش انگیزه سرمایه گذاری برخی سرمایه گذاران داخلی و خارجی شده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: برای تسهیل در روند سرمایه گذاری و بهبود جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی باید بروکراسی اداری حاکم بر دستگاه های اجرایی استان جمع شود.
وی گفت: البته ثابت شدن اهلیت سرمایه گذاران و مشخص شدن توان اجرایی آنان در روند سرمایه گذاری باید مورد توجه قرار گیرد.
سلیمانی دشتکی تاکید کرد: سیستم اداری و مجموعه مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری از طولانی کردن روند سرمایه گذاری در بخش های مختلف استان خودداری کنند.
وی افزود: فعال شدن پنچره واحد اقتصادی نقش مهم و مستقیم در افزایش سرمایه گذاری بخش های مختلف چهارمحال و بختیاری ایفا می کند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: مسئولان دستگاه های اجرایی مرتبط با امور سرمایه گذاری موظفند تا نسبت به پاسخ استعلامات پروژه های سرمایه گذاری در کوتاه ترین زمان ممکن اقدام کنند.
وی یادآور شد: در این زمینه باید به تمامی استعلام ها در کمتر از یک ماه پاسخ شفاف، علمی و کارشناسی داده شود.
سلیمانی دشتکی اظهار کرد: تلاش برای ایجاد اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی می تواند باعث کم شدن مشکلات ناشی از مشکلات اجتماعی شود.
وی با اشاره به مشارکت مردم چهارمحال و بختیاری در اجرای بسیاری پروژه های سرمایه گذاری و اقتصادی گفت: در سال گذشته با مشارکت مردم افزون بر یک میلیون و 500 هزار متر مربع از معابر روستایی استان زیرسازی و آسفالت شد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید نسبت به شناسایی سرمایه گذاران دولتی، نیمه دولتی و خصوصی توانمند در حوزه های مختلف و دعوت از آنان برای سرمایه گذاری در این استان اقدام کنند.
وی افزود: مدیران و کارشناسان دستگاه های اجرایی چهارمحال و بختیاری تلاش های زیادی را برای افزایش سرمایه گذاری در این استان همزمان با فعالیت دولت یازدهم انجام داده اند اما باید تحرک بیشتری در این زمینه داشته باشند.
سلیمانی دشتکی تصریح کرد: پیگیری اجرایی شدن و تکمیل بسیاری طرح های مهم چهارمحال و بختیاری مانند راه آهن اصفهان –شهرکرد – اهواز، احداث دامداری 5 هزار رأسی از سوی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، اجرای آزادراه لردگان – ایذه – اهواز با 50 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری از سوی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی از طرحهای مهم این استان است.
وی گفت: فازهای تکمیلی فولاد سفیددشت، پتروشیمی لردگان، طرح های انتقال آب، توسعه باغات در زمین های شیبدار، آبخیزداری و آبخوان داری، توسعه جاده ها، افزایش سطح زیرکشت گیاهان دارویی و کم آب بر، تجهیز زمین های کشاورزی به شبکه آبیاری نوین، اجرای پروژه های کشاورزی و عمرانی، توسعه کارخانه تولید چادرمشکی حجاب و سایر پروژه ها و طرح های اقتصادی در دستور کار مدیریت ارشد استان قرار دارد.
وی یادآور شد: مسئولان چهارمحال و بختیاری موظفند نسبت به اجرایی شدن و تعیید تکلیف تمامی پروژه های سرمایه گذاری استان تلاش بیشتری داشته باشند.
دولت یازدهم به منظور سرمایه گذاری در مناطق محروم و کمتربرخوردار کشور مانند چهارمحال و بختیاری با هدف تسریع در محرومیت زدایی و دستیابی به شاخص های توسعه ای اقدامات مطلوب و ویژه ای انجام داده است.
خبرنگار: وحید رئیسی دهکردی** انتشار دهنده: محمود رئیسی
7362/2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.