فرحناز قائدامینی روز شنبه در آیین تجلیل از معلمانان نمونه استان که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور استاندار و اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستانی و معلمان برتر برگزار شد، افزود: این استان از استان‌های اول تا سوم در حوزه راه‌اندازی و استفاده از شبکه شاد است.

وی اظهار داشت: هم‌اکنون ۹۹ درصد مدیران وارد شبکه شاد شدند، تنها ۲ مدیر نتوانستند وارد این شبکه شوند که در حال رایزنی برای رفع مشکل این مدیران هستیم.

به گفته وی، درصد حضور معلمان در این شبکه ۸۲  درصد و تشکیل کلاس درس ۹۳ درصد است.

وی گفت: شبکه شاد یکی از آیتم‌هایی است که آموزش مجازی در این روزها را انجام می‌شود و برای کسانی که دسترسی به اینترنت و فضای مجای را ندارند راهکارهای دیگر از جمله استفاده از سی دی دی های آموزشی و تولید درسنامه و محتوای آموزشی انجام شده است.

قائدامینی افزود: تاکنون ۳۰ هزار جلد درسنامه در استان برای مناطق کم برخوردار استان تهیه شده است که از این درسنامه‌ها بقیه استان‌ها نیز استفاده می‌کنند.

وی در ادامه با تقدیر از معلمان و تبریک روز معلم افزود: معلمان با الگو قرار دادن ایثار و فداکاری شهدا به خصوص شهید مطهری امروز از هیچ فعالیتی کوتاه نیامدند و نگذاشتند آموزش تعطیل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به فعالیت‌های پارسال آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: پارسال ۸۹ طرح نیمه کاره در استان وجود داشت که با تلاش و پیگیری انجام شده ۳۸ طرح تحویل موقت داده شده است.

وی، از تکمیل ۲۷ طرح آموزشی و در دست اجرا بودن فعالیت عمرانی در ۳۶ طرح  آموزشی در استان اشاره کرد و گفت: در سالجاری اجرای ۲۶ طرح آموزشی دیگر را در دست اجرا داریم.

به گفته وی ،در این مدت ۱۵۵ کلاس درس تحویل داده شده و  ۱۷۱ کلاس درس آماده تحویل است.

قائدامینی ،به پوشش  ۹۷.۸ درصدی دوره پیش دبستانی در استان اشاره کرد و گفت: این درصد پوشش ۴.۷ درصد افزایش داشته است.

وی اظهار داشت: پوشش تحصیلی واقعی در مقطع ابتدایی استان  ۹۹.۱۲ درصد است که تکرار پایه تحصیلی دانش آموزان ابتدای ۸۷ صدم درصد کاهش پیدا کرده است.

وی، با تاکید بر اینکه ارائه آموزش به خانواده دانش آموزان در مقطع ابتدایی یکی از برنامه‌های آموزش و پرورش است، افزود: ۱۰۰درصد خانواده دانش آموزان پایه اول در معماران خشت اول آموزش دیدند.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری به تهیه و توزیع ۲۳ میلیارد ریال تجهیزات و وسایل ورزشی برای مدارس استان در سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت: بیش از ۲ میلیارد و ۳۳میلیون ریال تجهیزات اداری، آموزشی و پرورشی خریداری و توزیع شده است.

وی به پرداخت پاداش خدمت بازنشتگان تا پایان سال ۹۷ و پرداخت اضافه کار معلمان تا پایان فروردین ماه امسال اشاره کرد.

قائدامینی از اختصاص واحد سوادآموزی برای نخستین بار به اداره آموزش و پرورش عشایر استان خبر داد و گفت: در سال تحصیلی جاری نخستین مرکز تولید محتوای آموزشی در استان تهیه و ۷ مرکز آموزش مجازی برخط برای سوادآموزان در ایام کرونایی فعال شده است.

وی گفت: در این مدت ۳ عنوان کتاب از سوی نهضت سوادآموزی استان تهیه و چاپ شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری از شرکت ۲۷ هزار دانش آموز در طرح نهضت قرانی و حفظ جزء۳۰ قرآن، ساماندهی ۳۰۰ نفر از طلاب برای اقامه  نماز  در مدارس و توزیع ۱۳ هزار جلد کتاب آموزش عملی نماز در مدارس ابتدایی به عنوان برنامه‌های حوزه پروری این اداره در سال تحصیلی جاری خبر داد.

وی گفت: در این مدت ۸۰ هزار دانش‌آموز در طرح یارگیران زندگی در ۳ مقطع تحصیلی در  ۴۰۰ آموزشگاه شرکت کردند.

وی به اجرای طرح نماد در ۲۵۸ آموزشگاه و فعال شدن صدای مشاور و صدای دانش آموز در ۱۷ منطقه آموزشی استان اشاره کرد و گفت: این مراکز مشاوره همه روزه از ۹ تا ۱۲ پاسخگوی سوالات اولیاء و دانش آموزان هستند.

همزمان با هفته بزرگداشت معلم از ۶۳ معلم برتر شهرستانی ۱۷ معلم برتر استانی تجلیل می‌شود.

در سال تحصیلی جاری ۲۰۷ هزار و ۱۱۷ دانش‌آموز در بیش از ۲ هزار و ۶۰۰  مدرسه و حضور بیش از ۱۴ هزار نیروی فرهنگی در چهارمحال و بختیاری مشغول فراگیری علم و دانش هستند.

به گزارش ایرنا، با شیوع ویروس کرونا در کشور مدارس و دانشگاه‌ها به شکل حضوری تعطیل شدند اما آموزش به صورت مجازی تداوم یافت. 

ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.