حمدالله مشتاقی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بعد از ثبت‌نام دانشجویان در این سامانه، باید دانشگاه‌های مبدا و مقصد درخواست دانشجویان را بررسی و موافقت گروه آزمایش مرتبط در دانشگاه مبدا و مقصد را اخذ کنند، که در نهایت می‌توانند به عنوان دانشجوی مهمان تلقی شوند.

وی تصریح کرد: امکان نقل و انتقال در صورت داشتن ظرفیت و مهیا بودن شرایط در دانشگاه مقصد و موافقت دانشگاه مبدا امکان‌پذیر است.

معاون آموزشی دانشگاه شهرکرد، در ادامه به شرایط خاص این روزهای کشور اشاره کرد و ادامه داد: این دانشگاه نیز همانند سایر موسسات آموزش عالی کشور تابع دستورالعمل‌های ستاد مبارزه با کرونا عمل می کند و در صورت تداوم وضعیت کرونا، میهمانی و انتقال دانشجویان تحت شرایط موجود خواهد بود و تعیین زمان و ادامه تعطیلی یا آغاز آموزش حضوری در دانشگاه  با ستاد ملّی مبارزه با کرونا است.

به گفته وی،پس از اتمام ثبت‌نام دانشجویان متقاضی تا ۳۱ اردیبهشت ماه ،دانشگاه مبدا از اول خردادماه تا ۱۵ تیر نسبت به بررسی درخواست‌ها اقدام و از ۱۶ تیرماه تا ۳۱ مردادماه دانشگاه‌های مقصد درخواستهای موافقت شده توسط دانشگاه مبدا را بررسی می‌کنند.
 به گزارش ایرنا، دانشگاه شهرکرد دارای بیش از ۷ هزار دانشجو و ۴۹ رشته در مقطع کارشناسی، ۷۹ رشته کارشناسی ارشد، ۳۶  رشته دکتری تخصصی و یک رشته دکتری حرفه‌ای است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.