اقبال عباسی روز شنبه در ستاد استانی مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا افزود: اصنافی که تا پنجم اردیبهشت اقدام به دریافت کد رهگیری از سامانه سلامت نکنند، متخلف محسوب میشوند و بازرسان، موظف به پلمب این اصناف میشوند.
وی ادامه داد: در حال حاضر مسئولان و متولیان امر در استان ۳ وظیفه نظارت بر بهداشت و فاصلهگذاری اجتماعی، توجه به معیشت مردم و به ویژه کمک به آسیبدیدگان ناشی از کرونا و تجمیع و ساماندهی کمکهای مردمی را برعهده دارند.
عباسی با قدردانی از همراهی مردم، اصناف و به ویژه کادر درمان استان در کنترل شیوع ویروس کرونا، تصریح کرد: از مردم استان تقاضا میشود تا کماکان پروتکلهای بهداشتی را رعایت کرده و از تجمع در بازار خودداری کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت شناسایی نیازمندان و افراد آسیبدیده از کرونا، اظهار داشت: در این ۲ حوزه باید هم افراد نیازمند و هم خانوارهایی که از ویروس کرونا آسیب دیدهاند به خوبی شناسایی شوند تا با انسجام، همدردی و مواسات بخشی از ضرر و زیان این افراد را بتوان جبران کرد.
عباسی ادامه داد: در همین راستا میطلبد تا ادارات و نهادهای عضو ستاد استانی مقابله با کرونا ۲۰ درصد از حقوق کارکنان خود را مشروط به رضایت کارمندان برای کمک به مردم آسیبدیده اختصاص دهند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ۱۰۰ میلیون ریال از اعتبارات مدیریت بحران استانداری نیز به حساب ستاد مردمی کمک مومنانه استان واریز میشود.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.