به گزارش خبرگزاری مهر، طهمورث فتاحی اظهار داشت: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی فرایندی چند بُعدی است، که علاوه بر توسعه بخش کشاورزی، منجر به توسعه روستاها میشود و امسال ۹۴۰ میلیارد ریال در این صنایع استان سرمایهگذاری شد.
وی بیان کرد: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی در روستاها موجب افزایش درآمد روستاییان، افزایش بهرهوری، کمک به کاهش ضایعات بخش کشاورزی، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها و کمک به اشتغال موجود میکند.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون در استان ۹۴۰ میلیارد ریال (۹۴ میلیارد تومان) سرمایهگذاری در بخش صنایع تبدیلی و غذایی انجام شده است که نسبت به سال گذشته افزایش ۱۰ درصدی داشته است.
فتاحی گفت: در این مدت ۲۹ فقره جواز تأسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی در نواحی صنعتی استان با سرمایهگذاری اولیه یک هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال (۱۱۴ میلیارد تومان) در زمینه سردخانه، فرآوری ماهی، فرآوری بادام، تولید خوراک آبزیان، تولید خوراک دام و سایر بخشهای کشاورزی صادر و با صدور این جوازها، زمینه اشتغال یک هزار نفر در استان فراهم شده است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر چهارمحال و بختیاری دارای بیش از ۲۵۰ واحد فعال صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی است که طی ۵ سال گذشته ۲۰ سردخانه دو مداره استاندارد با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن به سردخانههای موجود افزوده شده است.
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: خوشبختانه گنجایش سردخانههای موجود در چهارمحال و بختیاری بالاست و علاوه بر تأمین نیاز داخل استان، نیاز استانهای همجوار را تأمین میکند.
به گفته وی، طبق ارزیابیهای انجام شده، چهارمحال و بختیاری رتبه اول کشوری را در بحث سرمایهگذاری صنایع تبدیلی و تکمیلی دارد و عمده صادرات انجام شده طی سال گذشته در بخش کشاورزی منوط به وجود صنایع تبدیلی و تکمیلی در استان بوده است.