فرحناز قائد امینی با تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و پرورش این استان، اظهار داشت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، نرخ باسوادی افراد شش سال به بالا ۳۵ درصد و نرخ باسوادی افراد ۱۰ تا ۴۹ سال ۳۶ درصد بود، در حالی که این رقم هم اینک به ترتیب به ۸۵ و ۹۴ درصد افزایش یافته است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۹۷ درصد روستاهای استان زیر پوشش سوادآموزی قرار دارند و سال آینده پایان بیسوادی را در استان جشن میگیریم.
فعالیت ۹۳ مدرسه استثنایی در چهارمحال و بختیاری
قائدامینی با اشاره به فعالیت ۹۳ مدرسه آموزش استثنایی، ۵۶۱ مدرسه ابتدایی، ۴۱۷ مدرسه متوسطه دوره اول، ۲۳۷ مدرسه متوسطه دوم و ۱۱۶ مدرسه فنی و حرفهای در استان، افزود: این تعداد مدارس در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به ترتیب یک، ۴۷۲، ۴۲، ۱۲و ۸ باب مدرسه بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، ضریب پوشش تحصیلی ابتدایی در استان را ۹۹.۱۲ درصد بالاتر از میانگین کشوری اعلام کرد و گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی این ضریب ۵۱.۲ درصد بوده است.
ضریب پوشش تحصیلی متوسطه اول ۹۴.۶۸ درصد در این استان است
قائدامینی افزود: همچنین ضریب پوشش تحصیلی متوسطه اول ۹۴.۶۸ درصد و ضریب پوشش تحصیلی متوسطه دوم در استان ۸۵.۱۳ درصد است، در حالی که این ضریب در سالهای قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به ترتیب ۵۳.۴۶و ۲۹.۴۱ درصد بوده است.
وی با بیان اینکه ادارهکل آموزش و پرورش در دورترین مناطق این استان فعالیت دارد، بیان کرد: در حال حاضر در دورترین نقاط این استان مدرسه احداث شده به طوری که ۱۵۰ مدرسه این استان با کمتر از ۱۰ دانشآموز دایر شده است.
نرخ باسوادی در چهارمحال و بختیاری ۹۴ درصد افزایش یافته است
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری، سوادآموزی را از مهمترین دستاوردهای نظام اسلامی دانست و گفت: در همین راستا نرخ باسوادی در این استان در ۴۱ سالگی انقلاب اسلامی به ۹۴ درصد افزایش یافته است.
قائدامینی، احداث هفت آموزشگاه شبانهروزی دختران و ۱۳ آموزشگاه شبانهروزی پسران، فعالیت مدارس نمونه دولتی با ۲ هزار و ۵۰۰ دانشآموز نخبه، سه باب مدرسه معارف اسلامی دخترانه و سه باب مدارس معارف اسلامی پسرانه با ۷۰۰ دانشآموز را از دیگر خدمات انقلاب اسلامی در حوزه آموزش و پرورش این استان برشمرد.
تحصیل ۲۰۷ هزار دانش آموز در چهارمحال و بختیاری
وی تاکید کرد: در سال تحصیلی جاری ۲۰۷ هزار و ۱۱۷ دانشآموز در بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مدرسه در حال تحصیل هستند.
وی اظهار کرد: بیش از ۱۴ هزار نیروی فرهنگی در چهارمحال و بختیاری در حال فعالیت هستند.