حمیدرضا براتی روز دوشنبه نشست ستاد دهه فجر خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز شهرکرد افزود: هم اینک ۳ هزار فضای آموزشی در استان وجود دارد که شامل یک هزار و ۶۰۰ مدرسه و ۴۰۰ فضای اداری، سالن ورزشی، کانون و اردوگاه آموزشی می‌شود.

وی، تعداد کلاس‌های درس این استان را ۱۰ هزار کلاس اعلام کرد و گفت: این فضاهای آموزشی شامل یک میلیون مترمکعب زیربنا می‌شود که بیشتر این فضاها در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی احداث و نوسازی شده است.

براتی با اشاره به مصوبه دولت در سال ۱۳۸۴ مبنی بر اختصاص اعتبار برای تخریب، بازسازی و نوسازی مدارس کشور، تصریح کرد: به دنبال اجرای این مصوبه ۵۰۰ فضای آموزشی در استان که بیشتر شامل مدارس می‌شود، نوسازی و بازسازی و ۲۰۰ باب مدرسه نیز مقاوم‌سازی شده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری افزود: با این وجود همچنان ۱۱۰ مدرسه فرسوده در استان وجود دارد.

براتی، شکل‌گیری خیرین مدرسه‌ساز را از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی در این حوزه برشمرد و گفت: هم اینک ۳۲۰ خیر مدرسه‌ساز در استان فعال هستند که با مشارکت آنها ۳۲۰ مدرسه در استان احداث شده است.

وی با اشاره به اجرای ۴۰ طرح خیری در استان طی سالجاری، اظهار داشت: از این تعداد ۲۵ طرح تکمیل شده و ۱۱ طرح نیز در دست اجرا است و در خصوص ۹ طرح دیگر نیز تعهد خیران محقق شده است.

براتی همچنین از استانداردسازی سیستم گرمایشی ۴ هزار کلاس درس استان از سال ۹۲ تاکنون خبر داد و گفت: بخاری نفتی از تمامی مدارسی که دارای علمک گاز هستند، جمع‌آوری شده و تا سال آینده بخاری نفتی در مدارسی که دارای علمک گاز نیستند نیز جمع‌آوری می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در این استان نسبت به میانگین کشوری بالاتر است، خاطرنشان کرد: این استان ۸۰ مدرسه کمبود دارد که این نیاز بیشتر در روستاهای دوردست و سخت‌گذر است.

به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جاری ۲۰۷ هزار و ۱۱۷ دانش‌آموز در بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ مدرسه و حضور بیش از ۱۴ هزار نیروی فرهنگی در چهارمحال و بختیاری مشغول فراگیری علم و دانش هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.