مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در این آیین اظهار داشت: یکی از ارکان توسعه مقوله آموزش است و سرمایهگذاری در این امر برای رسیدن به توسعه پایدار یک ضرورت اساسی است.
فرحناز قائدامینی ادامه داد: یکی از نشانههای کشورهای در حال توسعه این است که مردم و مسئولان به آموزش و پرورش توجه ویژهای نشان میدهند.
وی با قدردانی از اقدام خانواده نیکوکار سقایی در مشارکت احداث این واحد آموزشی، تصریح کرد: امروز جامعه ما مدیون خیرین مدرسهساز است و خانواده سقایی امروز با این کار خود یاد و خاطره مرحومه دکتر افسانه سقایی را جاودانه میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری افزود: با کمبودهای زیادی در آموزش و پرورش مواجه هستیم و بدون مشارکت خیرین نمیتوانیم در این عرصه پیشرفتی داشته باشیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری نیز در این آیین با قدردانی از مشارکت خیران مدرسهساز، اظهار داشت: خیرین مدرسهساز سربازان بیادعا و اهرم حمایتی موثری در توسعه کشور به شمار میروند.
حمیدرضا براتی افزود: هم اینک ۳۲۰ خیر مدرسهساز در استان فعال است که در احداث همین تعداد مدرسه با زیربنای ۲۰۰ هزار مترمربع در سطح استان مشارکت داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: در طول سالجاری بیش از ۴۰ طرح خیری در استان به ثبت رسیده است که تعدادی در دهه فجر افتتاح شد و تعداد نیز در حال احداث و عقد تفاهمنامه است.
به گزارش ایرنا، خانواده سقایی این فضای آموزشی را به یاد فرزند مرحومه خود زندهیاد دکتر افسانه سقایی دهکردی که در کسوت پزشکی در خدمت جامعه بوده است، احداث میکنند.
چهارمحال و بختیاری بیش از ۲۰۷ هزار و ۱۱۷ دانشآموز در بیش از دو هزار و ۴۰۰ مدرسه دارد.