مدیرکل کتابخانههای عمومی چهارمحال و بختیاری گفت: این بخش در راستای تفاهمنامه بین نهادکتابخانههای عمومی و بنیادشهید و امور ایثارگران دایر شد.
فرهاد خلیلمقدم روز چهارشنبه در آیین افتتاح این بخش درکتابخانه مولوی شهرکرد افزود: در این بخش بیش از یکهزار و ۴۰۰ عنوان کتاب در حوزه ایثار و شهادت و وصیتنامه شهدا ارائه شده است.
وی اظهار داشت: بخش ایثار وشهادت کتابخانههای عمومی استان با استفاده از وصیتنامه شهدا، بومیسازی و پیشبینی میشود این بخش در کتابخانههای عمومی مراکز شهرستانهای استان نیز راهاندازیشود.
خلیل مقدم، ترویج فرهنگ ایثار وشهادت برای نسل سوم و چهارم انقلاب، دسترسی عموم به آثار و وصیتنامه شهدا را از اهداف راهاندازی این بخش عنوان کرد و گفت: حفظ و پاسداشت شهدا و ایثارگران و تداوم راه شهدا از دیگر اهداف راهاندازی این مرکز است.
وی، از برگزاری نشست کتابخوان با عنوان در" محضر شهدا" با محوریت گرامیداشت دهه فجر و بزرگداشت سردار شهید سلیمانی خبر داد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال وبختیاری نیز گفت: تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ جلدکتاب از وصیتنامه شهدا جمعآوری شده است.
فریبرز نجفی با تاکید بر آمادگی بنیاد شهید استان برای توسعه بخش ایثار و شهادت در کتابخانههای عمومی مراکز استانها افزود: توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، در اختیار قراردادن بانک اطلاعاتی جامعه ایثارگری، وصیتنامه شهدا و آثار شهدا برای کتابخوانان از اهداف راهاندازی و توسعه این بخش است.
وی گفت: تاکنون ۴۵۰ هزار اثر از شهدای استان در قالب دلنوشته، وصیتنامه و آثاردیگر جمعآوری شده است.
مشاور استاندار در امور هماهنگی روحانیت، ائمه جمعه و جماعت استانداری چهارمحال وبختیاری نیز در این آیین گفت: دیدار و سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک وظیفه ذاتی برای مسوولان و مردم است.
حجت الاسلام سید جعفر مرتضوی افزود: گرامیداشت جایگاه شهدا و برجسته کردن فرهنگ ایثار وشهادت در بین نسل جوان باید سرلوحه فعالیتهای فرهنگی استان قرارگیرد.
هماکنون ۵۳ باب کتابخانه عمومی در استان چهارمحال وبختیاری فعال است که ۹ کتابخانه از این تعداد روستایی است.
۴۰ هزار نفر از جمعیت استان چهارمحال وبختیاری عضو کتابخانههای عمومی قرار دارند.
استان چهارمحال وبختیاری در طول ۸ سال دفاع مقدس بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کرده است.