جعفر مردانی روز چهارشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده این استان افزود: متولی راه‌اندازی این مرکز شهرداری شهرکرد است و فرمانداری به عنوان عنوان ناظر بر فرایند چگونگی فعالیت این مرکز نظارت می‌کند.

وی تصریح کرد: در کنار این مرکز به تیم کارشناسی مجرب نیاز است تا متکدیان مربوط به هریک از اقشار جامعه شناسایی و فرایند رسیدگی به امور این اقشار به متولی مربوط به آن ارجاع شود.

مردانی، با تاکید بر اهتمام دستگاه‌های اجرایی استان در هم‌افزایی و هماهنگی در خصوص کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان اظهار داشت: طبق اسناد بالادستی مقرر شده است تا هر سال پنج درصد از آسیب‌های اجتماعی استان کاهش یابد اما برخلاف آن شاهد افزایش روزافزون این آسیب‌ها هستیم و این موضوع می‎طلبد دستگاه‌ها اهتمام بیشتری در این خصوص به کار گیرند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری در ادامه با تاکید بر فرهنگسازی ترویج الگوی غذای سالم در استان، افزود: شیوع بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر نظیر بیماری‌های قلبی و عروقی، فشار خون و دیابت ناشی از الگوی غذایی نادرست است و رفع آن نیازمند فرهنگسازی در خصوص الگوی غذایی سالم است.

مردانی همچنین با اشاره به تولید برخی مواد غذایی ناسالم و سرطان‌زا، جلوگیری از ورود چنین محصولاتی به استان را خواستار شد و گفت: در این خصوص برخی سرکه‌های ناسالم تولید شده است که باید مارک‌ها متخلف را شناسایی و مانع از ورود آن به بازار استان شد.

به گزارش ایرنا، در این نشست الگوی کاهش آسیب‌های اجتماعی شهرستان لردگان به عنوان یکی از ۳۱ شهرستان پایلوت کشور در راستای مقابله و کاهش آسیب‌های اجتماعی در سطح کشور تشریح و به تصویب اعضای کارگروه رسید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.