مجتبی بنیادیان روز چهارشنبه در گفت‌ وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در ابتدای تاسیس این بنیاد، در سال ۸۹ تعداد افراد تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان تنها ۴۸ نفر بود که این تعداد هم اینک به ۵۶۲ نفر افزایش یافته است.

وی افزود: این نخبگان در ۱۲ گروه تقسیم‌بندی شده‌اند که از این تعداد ۶۸ مخترع برگزیده، ۳۵ دانش‌آموخته برتر دانشگاهی، ۶ دانشجوی نمونه کشوری، یک نخبه قرآنی، ۳ برگزیده مسابقات ملی مهارت و دانشجویان مشمول جوایز تحصیلی هستند.

بنیادیان، به دیگر فعالیت‌های این نهاد اشاره و تصریح کرد: بنیادهای استانی در کنار شناسایی، حمایت و هدایت استعدادهای برتر، فعالیت‌های فرهنگی را با رویکرد توانمندسازی جامعه نخبگانی در اولویت کاری خود قرار داده‌اند و هر ساله برنامه‌های متعددی در قالب بازدیدهای علمی، فرهنگی، رویداهای علمی و کارآفرینی، اردوهای جهادی و نشست‌های فرهنگی برگزار می‌کنند.

رییس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری همچنین از فعال شدن کارگروه‌های تخصصی در استان خبر داد و گفت: بنیاد نخبگان استان در راستای جهت‌دهی به توان نخبگان بومی، ایجاد کارگروه تخصصی را امری ضروری دانسته و متناسب با ظرفیت و پتانسیل‌های استان اقدام به تشکیل کارگروه‌های بادام، فرش، جوش، صنایع‌دستی و گردشگری، آب، مدیریت شهری و آسیب‌های اجتماعی کرده است.

وی خاطرنشان کرد: این کارگروه‌ها متشکل از نخبگان و سرآمدان استان است که در حوزه‌های اولویت‌دار و بنا به درخواست دستگاه‌های اجرایی درون‌استانی و به‌منظور تزریق توان نخبگانی به سیستم مدیریت استانی، تشکیل می‌شوند.

هم‌اکنون بیش از ۴۰ هزار دانشجو و نزدیک به یک هزار عضو هیات علمی، استاد و مدرس در دانشگاه‌ها و مراکز علمی چهارمحال و بختیاری فعال هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.