فرهاد رییسی دهکردی روز سه‌شنبه در نشست بررسی مصوبات شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: وجود برخی قوانین دست و پاگیر اداری در این استان باعث شده است، طرح‌های مرتبط با ساماندهی مجتمع فناوران ۲، خوار و بار فروشان و آهن‌فروشان شهرکرد در چرخه اداری، دچار طول زمان در اجرا شوند.

وی افزود: چندین سال از طرح راه‌اندازی مجتمع فناوران ۲ شهرکرد با هدف ساماندهی صنایع مزاحم و نیمه‌مزاحم می‌گذرد.

رییسی دهکردی تصریح کرد: این در حالی است که زمین‌های مجتمع فناوران ۲ شهرکرد در طرح جامع مرکز چهارمحال و بختیاری با کاربری خدمات شهری قرار گرفته است.

وی یادآور شد: با تجمیع صنایع مزاحم و نیمه‌مزاحم در مجتمع فناوران ۲ وضعیت فعالیت حدود ۲ هزار نفر ساماندهی و  رفاه و آسایش مردم بیشتر می‌شود.

رییس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: در همین راستا از مسوولان مرتبط با موضوع تقاضا می‌شود نتایج نهایی برای اجرای این طرح را اطلاع‌رسانی کنند.

وی گفت: مجتمع فناوران‌۱ ،پاسخ‌گوی نیاز مردم نیست و مزاحمت‌های بسیاری را برای شهروندان و زیرساخت‌های شهری ایجاد کرده است.

رییسی دهکردی تاکید کرد: هم‌اینک با توجه به افزایش شهرنشینی، واحدهای صنعتی و مشاغل زیادی بدون هیچگونه نظم و قانون مشخص، مشکلاتی را در عبور و مرور شهروندان ایجاد و چهره مرکز استان را نازیبا کرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استقرار مصالح‌فروشان و آهن‌فروشان در یکی از خیابان شهرکرد افزود: شورای اسلامی مرکز استان پیشنهادهایی برای ساماندهی و استقرار این صنوف در مکان‌هایی ارایه کرد.

رییس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد:شرکت شهرک‌های صنعتی استان زیرساخت‌های مناسب را برای ساماندهی فعالان این مشاغل را هنوز ایجاد نکرده است.

وی یادآور شد: به همین منظور ضرورت دارد مسوولان مرتبط با این امر تصمیم قاطعی اتخاذ کنند تا فعالیت این صنف در سطح شهرکرد ممنوع شود.

رییسی دهکردی ،ساماندهی مکان خواروبار فروشان شهرکرد را ضروری دانست و اظهار داشت:  انتقال فعالان این صنف از داخل شهر به بیرون باید در اولویت قرار گیرد و به سرعت اجرایی شود.

وی گفت: افزایش آسایش و رفاه عمومی شهروندان و کاهش ترافیک از مزیت‌های انتقال خواروبار فروشان شهرکرد به خارج از شهر محسوب می‌شود.

رییس شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: هم‌اینک زیرساخت‌های زمین موجود در کنار میدان میوه و تره‌بار شهرکرد شامل آب، برق، گاز، تلفن و جاده دسترسی به طور کامل موجود است.

به گزارش ایرنا، ۱۰ نفر به نمایندگی از شوراهای اسلامی شهر و روستای شهرستان‌های ۱۰ گانه چهارمحال و بختیاری در شورای اسلامی استان عضویت دارند.

براساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ چهارمحال و بختیاری ۹۴۷ هزار و ۷۶۳ نفر جمعیت دارد.

شهرکرد به عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.