مرضیه جلیلپور شامگاه یکشنبه در سومین کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: حمایت از بانوان به خصوص در حوزه بیمه افراد تحتپوشش آنان باید در سریعترین زمان ممکن پیگیری و نسبت به ارائه راهکارهایی برای رفع این مشکل اقدام شود.
وی افزود: راهاندازی نمایشگاهها و غرفههایی در بوستانهای چهارمحال و بختیاری با هدف ارائه و فروش تولیدات بانوان کارآفرین استان در دستور کار شهرداریها قرار گیرد.
جلیلپور تصریح کرد: صدور کارتهای شناسایی برای بانوان کارآفرین میتواند در تسهیل امور مرتبط با این قشر تاثیرگذار باشد.
وی یادآور شد: به همین منظور مسوولان دستگاههای اجرایی مرتبط با کارآفرینی بانوان چهارمحال و بختیاری نسبت به تحقق این مهم اهتمام ورزند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: حمایت از بانوان کارآفرین زیر مجموعه این اداره کل از روشهای مختلف در حال انجام است.
مهرداد جوادی تاکید کرد: صدور کارتهای اشتغال خانگی و فعالیت در حوزه صنایع دستی به صورت فردی و گروهی برای بانوان کارآفرین متقاضی در چهارمحال و بختیاری در اشتغالزایی این قشر موثر بوده است.
وی اظهار داشت: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری برای حضور بانوان کارآفرین و صنعتگر حوزه صنایع دستی در نمایشگاههای استانی، منطقهای، ملی و بینالمللی زمینه لازم را فراهم کرده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز گفت:برنامهریزی برای جلوگیری از خشونتهای احتمالی مانند خشونت کلامی در محیط کار بانوان ضرورت دارد.
مجید شیرانی تصریح کرد: مدیران دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری برای جلوگیری از اجحاف احتمالی به حق بانوان در محجیط کار نسبت به بهبود شرایط کاری این قشر از جامعه تلاش کنند.
به گزارش ایرنا، نیمی از جمعیت افزون بر ۹۷۴هزار نفری چهارمحال و بختیاری را بانوان تشکیل می دهند.