سید قدیر مرتضوی روز یکشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به اهمیت مبارزه و پیشگیری در حوزه مواد مخدر به عنوان مهمترین سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر استان افزود: در این طرح در سطح کشور مناطق بحرانی برای اجرای طرحهای پیشگیرانه شناسایی و انتخاب میشوند.
وی در ادامه از اجرای طرح " یارگران زندگی " در آموزش و پرورش استان خبر داد وگفت: برشهای دستگاهی و منطقهای اجرای این طرح تهیه شده است.
مرتضوی با بیان اینکه ۳.۳ درصد جمعیت ۱۵ تا ۶۴ سال استان اعتیاد مزمن دارند که این آمار در سطح کشور ۳.۶ درصد است، اظهار داشت: در حوزه مبارزه با مواد مخدر باید از تمام ظرفیت ها و امکانات استفاده کرد.
رئیس کل دادگستری چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به اینکه در کشور در بخش پیشگیری از مواد مخدر یک دوره برخوردهای انتظامی و قضایی مورد توجه بیشتری قرار گرفت و به اجرای طرحهای فرهنگی و پیشگیری توجه کمتری میشد، گفت: اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر به منظور کاهش اقدامات قضایی انجام شد.
احمدرضا بهرامی افزود:در مرکز استان امسال ۸۱۰ پرونده در حوزه مواد مخدر تشکیل شد که از این تعداد ۹ فقره پروندههای مهم قضایی بوده است.
وی گفت: در این مدت در مرکز استان ۲۶ باب منزل مسکونی پلمب شد که با بررسیهای انجام شده ۹ باب منزل مسکونی رفع پلمب شد و از منازلی که پلمب شده بیش از ۵۱۷ میلیون ریال پول نقد ضبط شده است.
بهرامی، به نبود یک سیستم متمرکز برای استعلام گیری از اموال متخلفان و قاچاقچیان کالا و مواد مخدر در استان انتقاد کرد و گفت: به دلیل نبود این سیستم استعلام گیری از بانکها و مووسسات مختلف در خصوص دارای قاچاقیچان زمان بر است.
وی به اجرای طرح غربالگری معتادان متجاهر در مراکز ترک اعتیاد استان با اجرای طرح امید اشاره کردو گفت: در شهرستان سامان نیز از سال قبل تاکنون به منظور کاهش خسارت به باغداران طرح جمع اوری معتادان متجاهر در فصل برداشت محصول باغات اجرا میشود.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۴۷ هزار نفر است.