انتخابات شورای دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری با حضور ۱۶۴ هزار و ۷۲۶ دانش آموز در ۲ هزار و یک مدرسه استان برگزار و نتایج انتخابات روز پنجشنبه اعلام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این دوره از انتخابات شورای دانش‌آموزی در مدارس استان به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود، گفت: طرح الکترونیکی برگزار شدن انتخابات دانش‌آموزی از ناحیه یک آموزش و پرورش استان در انتخابات سال گذشته اعلام شد.

فرحناز قائدامینی روز چهارشنبه در آیین نمادین برگزاری انتخابات دانش‌آموزی در هنرستان فرزانگان شهرکرد افزود: انتخابات امسال با شعار شورای دانش آموزی طلایه‌داران گام دوم انقلاب برگزار می‌شود.

به گفته وی، براساس ماده ۱۸ آیین‌نامه اجرایی مدارس، شورای دانش‌آموزی، به منظور مشارکت دانش‌آموزان در امور آموزشی، پرورشی، انضباطی، ورزشی و فوق برنامه و ایجاد ارتباط صحیح و مستقیم دوسویه بین دانش‌آموزان و اولیای مدرسه و تقویت اعتماد به نفس و خودباوری و مسئولیت‌پذیری و مشارکت‌جویی در بین دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

وی اظهار داشت: انتخابات شورای دانش‌آموزی، تمرین دموکراسی و تمرین حضور اجتماعی دانش‌آموزان در فعالیت‌های مختلف است که دانش‌آموزان با شرکت در این انتخابات زندگی اجتماعی را فراگرفته و وظایف اجتماعی در جامعه آشنا می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش ناحیه یک شهرکرد نیز در این آیین با اشاره به اینکه اجرای الکترونیکی انتخابات دانش‌آموزی سال گذشته در برخی مدارس ناحیه یک  شهرکرد اجرا شد، گفت: این طرح به منظور آشناسازی دانش‌آموزان با انتخابات الکترونیک و کاهش مصرف کاغذ امسال در تمام مدارس استان اجرا شد.

مهدی امیری افزود: برگزاری انتخابات شورای دانش‌آموزی کاربردی‌ترین برنامه آموزش و پرورش برای تربیت نسل جوان در خصوص مشارکت  اجتماعی در جامعه است که دانش‌آموزان با انتخاب نمایندگان خود در انتخابات شرکت و همچنین برگزیدگان پاسخگوی دانش‌آموزان باشند.

وی با اشاره به فعالیت انجمن‌ها و تشکل‌های مختلف در شورای دانش‌آموزی گفت: امسال برای نخستین بار در سطح کشور انجمن تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در شورای های دانش‌آموزی استان چهارمحال و بختیاری تشکیل می‌شود.

امیری اظهار داشت: این انجمن به منظور تبیین تمام ابعاد بیانیه گام دوم انقلاب تشکیل می‌شود.

به گزارش ایرنا، براساس قانون انتخابات شورای دانش‌آموزی، مدارس ابتدایی دوم با جمعیت تا ۱۰۰ دانش‌آموز ۵ عضو برگزیده، مدارس با جمعیت ۱۰۱ تا ۱۵۰ دانش‌آموز ۷ عضو شورا و مدارس با جمعیت بیش از ۱۵۰ نفر نیز می توانند ۹ نماینده در شورا داشته باشند.

همچنین برای مدارس متوسطه اول و دوم نیز با جمعیت تا ۲۵۰ نفر ۵ عضو در شورا، مدارس با جمعیت ۳۵۰ نفر ۷ عضو در شورا ، مدارس با جمعیت تا ۵۵۰ نفر ۹ عضو و بیش از آن ۱۱ عضو در شورای دانش‌آموزی خواهند داشت.

در سال تحصیلی جدید ۲۰۷ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیلی در ۲ هزار و ۲۰۰  فضای آموزشی مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.