خسرو کردمهین روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا در شهرکرد افزود: این بازیها تمامی سلیقههای نوجوانان و جوان در بازی های رایانهای را میتواند تامین کند.
وی در خصوص اینکه چه تعداد بازی غیرمجاز رایانهای در کشور شناسایی شده است نیز گفت:اعلام هر گونه آمار خودش یک تبلیغ است، ولی این بازیهای در بازار وجود دارد.
کردمهین یادآور شد: مهمترین مساله برای دوری نوجوانان و جوانان از بازی های غیرمجاز رایانه ای، فرهنگسازی است و خانواده و آموزش و پرورش در خصوص ضعفهای این بازیهای میتوانند فرهنگسازی کنند.
به گفته وی، متاسفانه در حوزه فرهنگسازی در خصوص استفاده از بازیهای رایانهای کم کاری وجود دارد و باید به صورت جامع و کامل در این زمینه فرهنگسازی کرد.
معاون نظارت و رییس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز بنیاد ملی بازیهای رایانهای در خصوص جام جهانی بازیهای رایانهای نیز گفت: در این زمینه بنیاد ملی بازی رایانهای بزودی یک بازی ملی با رویکرد ارزشهای دینی و ملی تولید میشود.
کردمهین اظهار داشت: بازی رایانهای یک رسانه است و این رسانه میتواند گاهی حمله کننده باشد و باید در پاسخ و دفاع به این حمله، کارهای ایجابی کرد.
وی گفت: برخی از بازیهای رایانهای ایرانی با استقبال گسترده مخاطبان همراه شده است و حتی این بازی نیز مخاطب و کاربر بینالمللی دارد.
معاون نظارت و رییس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت: یکی از مسوولیت این بنیاد حمایت از سازندگان بازی رایانهای در داخل کشور است و این حمایت تنها مالی نیست بلکه حمایت منطقی و برنامهای است تا به پیشبرد صنعت بازیهای رایانهای استفاده شود.
کردمهین، در پاسخ به این سوال ایرنا که برخی از هکرها از بازی رایانهای ممکن از مساله کلاهبرداری یا فیشنیگ انجام شود ، نیز گفت: در این زمینه بخش رصد بنیاد ملی بازیهای رایانهای بشدت فعال است و با پلیس فتا و قوه قضاییه نیز این بنیاد همکاری لازم را دارد.
این مسوول بنیاد ملی بازیهای رایانهای در خصوص گلایههای برخی از سازندگان بازیهای رایانهای درباره کپی غیرمجاز از آثارشان نیز گفت: تا زمانی که پیوستن به کنوانسیون "برن" در کشور محقق نشود، قانون کپی رایت نیز به صورت گسترده اجرایی نمیشود ولی نسبی در اینباره با کپیکنندگان غیرمجاز برخورد میشود.
به گزارش ایرنا،کنوانسیون برن در زمینه حمایت از پدیدآورندگان آثاری ادبی و هنری حمایت میکند و این کنوانسیون کشورهای امضاکننده را (که در متن معاهده به نام «کشورهای عضو اتحادیه» شناخته شدهاند) ملزم میکند که آثار پدیدآورندگان سایر کشورهای امضاکننده را همچون آثار پدیدآورندگان تبعه خود مورد حمایت کپیرایت قرار دهد.
معاون نظارت و رییس ستاد مبارزه با بازیهای غیرمجاز بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت:هماکنون توزیع آشکار بازیهای رایانهای غیرمجاز در بازار کشور ۶۰ تا ۷۰ درصد کاهش یافته است و این در تهران به ۹۰ درصد رسیده است.
به گفته وی، در این زمینه چهارمحال و بختیاری نیز عملکرد موفقی داشته است و پیشبینی میشود این روند با همکاری لازم بیشتر از گذشته کاهش مییابد.
به گزارش ایرنا، هر نوع بازی گرافیکی و یا متنی را که به وسیله کامپیوتر یا گوشی هوشمند تلفن همراه اجرا می شود، بازی رایانهای (کامپیوتری) میگویند.
برخی از بازی های رایانهای در سطح جهان کاربران میلیونی دارند و این بازی ها به یک صنعت ثروت آفرین تبدیل شده است.