مرتضی لیریایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سهم استان در محله اول و دوم این طرح در سال گذشته ۳۴۰ میلیار ریال تسهیلات و در مرحله سوم و چهارم در سال ۹۸ ، در حدود ۵۷۰ میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: در همن راستا تاکنون بیش از ۹۰۰ طرح از تسهیلات این صندوق بهره‌مند شده و زمینه اشتغال برای یک هزار و ۱۲۰ نفر را فراهم شده است.

لیریایی تصریح کرد: تاکنون در حدود یک هزار و ۱۲۱ طرح از سوی کمیته فنی به صندوق ارسال شده است و جذب سریع‌تر تسهیلات نیازمند اهتمام بیشتر دستگاه‌های اجرایی در شناسایی و معرفی طرح‌ها به این صندوق است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: برای جذب تسهیلات مشاغل پایدار روستایی و عشایری همچنان فرصت لازم را داریم با این وجود تلاش می‌شود تا در سریع‌ترین زمان تمامی تسهیلات تخصیصی به استان را جذب کنیم.

به گزارش ایرنا، طرح اشتغال روستایی و عشایری از برنامه‌های اولویت‌دار دولت است که با هدف ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی به اجرا درآمده و در این راستا یک و نیم میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی و به همین میزان تامین منابع از سوی چهار بانک عامل توسعه تعاون، کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید اختصاص یافته است.

چهارمحال و بختیاری بیش از ۸۰۰ روستا و آبادی دارد و دومین جمعیت عشایری کشور را به خود اختصاص داده است.

۷۳۶۳/۲۰۹۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.