سیامک مشرف دهکردی روز دوشنبه در نشست مشترک بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری و شهرداری شهرکرد تاکید کرد: هزینه‌های مشاوره در طرح‌های مدیریت شهری برای آیندگان سرمایه می‌شود.

وی افزود: برای اجرای طرح‌های ماندگار در مرکز چهارمحال و بختیاری باید به نمای ساختمان‌ها، مبلمان شهری و فرهنگ ترافیکی توجه جدی شود.

مشرف دهکردی تصریح کرد: برخی پیمانکاران و مشاوران حوزه مدیریت شهری که در انجام تعهدات خود سهل‌انگاری و کوتاهی کرده‌اند به مراجع قضایی معرفی و محاکمه شوند.

وی با اشاره به مطرح بودن شهرکرد به عنوان یکی از شهرهای پاک و تمیز کشور یادآور شد: این شاخص با توجه به کاهش سرانه فضای سبز و برخی مکان‌یابی‌های اشتباه مانند جانمایی غلط فرودگاه در حال فراموشی است.

رئیس کارگروه مدیریت شهری بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: نظرسنجی از استدان دانشگاه، صاحب‌نظران و متخصصان می‌تواند وضعیت شهرسازی و توسعه شاخص‌های مدیریت شهری در شهرکرد را متحول کند.

وی با اشاره به بازنگری طرح جامع شهرکرد گفت: در این بازنگری، پیش‌بینی مکانی به عنوان بازار سنتی ضرورت دارد.

مشرف دهکردی تعیین شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد را ظرفیتی مهم برای توسعه بازارچه‌های سنتی صنایع دستی و هنرهای سنتی اعلام و تاکید کرد: تحقق اهداف پیش‌بینی شده در این خصوص می‌تواند وضعیت هنرمندان فعال در حوزه صنایع دستی را بهبود بخشد.

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری نیز گفت: شهرداری شهرکرد اولویت‌های خود در حوزه توسعه شهری را به این کارگروه اعلام کند تا درباره آن تفکر، برنامه‌ریزی، تصمیم‌گیری و برنامه علمی و اجرایی ارائه شود.

مجتبی بنیادیان دهکردی تاکید کرد: توجه به سیما و منظر، بازآفرینی و ترافیک و حمل و نقل شهرکرد جزو اولویت‌های اصلی کارگروه مدیریت شهری بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

وی یادآور شد: استفاده از توان نخبگان، استادان دانشگاه و صاحب‌نظران علمی در حوزه طرح‌های توسعه‌ای مدیریت شهری مورد توجه بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری است.

شهردار شهرکرد نیز گفت: موضوعات اولویت‌دار مورد نظر شهرداری به صورت جزیی شناسایی و به کارگروه مدیریت شهری بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری ارائه خواهد شد.

نورالله غلامیان دهکردی تصریح کرد: مدیریت شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری بدنبال استفاده از توان ذهنی نخبگان در طراحی‌های توسعه شهری است.

وی اظهار داشت: تحول در حوزه شهرسازی، طرح جامع، سیما و منظر شهری، ترافیک و بازآفرینی شهری جزو نیازهای اساسی و مهم شهرداری شهرکرد به شمار می‌رود.

غلامیان دهکردی تاکید کرد: کارگروه مدیریت شهری بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری برندسازی در حوزه مدیریت شهری و حرکت به سمت و سوی شهر خلاق، پایدار و نوآورانه را در دستور کار خود قرار دهد.

وی افزود: در بازنگری طرح جامع شهرکرد به نیازهای حداقل ۱۰ سال آینده در مرکز چهارمحال و بختیاری، پیش‌بینی درآمدهای پایدار شهری و خلق ثروت برای شهرداری توجه می‌شود.

شهردار شهرکرد تصریح کرد: این شهرداری برای نخستین بار تهیه طرج جامع ترافیک مرکز چهارمحال و بختیاری را به یک مشاور سپرده است.

وی یادآور شد: سلامت شهروندان، نگاه ویژه دولت به بازآفرینی شهری و احیای بازار سنتی شهرکرد با هدف هویت بخشی جزو مهمترین اولویت‌های شهرداری شهرکرد قرار دارد.

غلامیان دهکردی اظهار داشت: نمای بیرونی در احداث ساختمان‌های شهری متعلق به شهروندان بوده و بایستی مطابق با شادابی مردم طراحی شود.

یکی از فعالان حوزه معماری و شهرسازی مرکز چهارمحال و بختیاری نیز گفت: وضعیت شهرکرد از زمان زندیه بازآفرینی شده و شاید بتوان برای احیای آن اقدام کرد.

حسین مظهری دهکردی تاکید کرد: نامگذاری اسامی قدیمی بر روی کوچه‌های بافت قدیم شهرکرد در هویت بخشی شهری تاثیر مستقیم دارد.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری شهرکرد نیز گفت: شهرهای مهم ایران حدود ۱۰ سال از اعتبارات صندوق توسعه ملی در حوزه بازآفرینی شهری استفاده کردند این در حالی است که شهرداری شهرکرد تنها در سال گذشته و امسال به ترتیب ۱۵ و ۱۹۲ میلیارد ریال از اعتبارات بازآفرینی شهری را به خود اختصاص داد.

مسعود حبیبی تصریح کرد: وسعت بافت فرسوده مرکز چهارمحال و بختیاری با احتساب محله‌های الحاقی به این شهر ۴۰۰ هکتار است و برای بازآفرینی شهری آن ۱۰ طرح عمرانی تعریف شده که در حال اجرا است.

وی تاکید کرد: احداث پارک محله ۳۲، محوطه‌سازی میدان امامزادگان دومعصوم (س)، پیاده‌روسازی بافت فرسوده، احداث فضای سبز ابومحمد، ساماندهی حاشیه مسیل غرب، جمع‌آوری آب‌های سطحی ناحیه غرب، کف‌سازی معبر فرهنگی نمدمالان، اصلاح شبکه معابر پیاده‌رو فردوسی تا ابوعلی سینا و بهسازی معابر باستان چالشتر از مهمترین طرح‌های بازآفرینی شهری در شهرکرد به شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا، شهرکرد به عنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

۷۳۶۲/۲۰۹۷

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.