حسین عرفانیمقدم روز یکشنبه در ششمین کنفرانس تخصصی حقوق کودک در چهارمحال و بختیاری افزود: باید این تهدید را به یک فرصت تبدیل کرد و استفاده صحیح از اینترنت و شبکه های اجتماعی برای کودکان و نوجوانان یک ضرورت است که اگر مدیریت نشود به طور قطع در دراز مدت آسیبزا خواهد بود.
وی گفت: محدودیت مطلق و جلوگیری از دسترسی به اینترنت برای کودکان ۱۲ تا ۱۸ سال راهکار مناسبی نیست و در کشور به دنبال ایجاد فضای امن مجازی و اینترنت پاک هستیم .
عرفانی مقدم، بر مدیریت استفاده از اینترنت با آموزش صحیح به کودکان، نوجوانان و همچنین آموزش نظارت خانواده بر نحوه استفاده از اینترنت فرزندان تاکید کرد و گفت: کارگروهی با عنوان حقوق کودک فضای مجازی در کشور فعال خواهد شد.
مدیرکل دبیرخانه مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک افزود: والدین معتاد، خانواده های بدسرپرست، خانواده در شرف طلاق، فرزندان خانواده های طلاق، قرار داشتن یکی از والدین در زندان و مهاجرت، کودکان را در معرض خطر خشونت و اسیب قرار می دهد.
وی اظهار داشت: براساس سند ملی حقوق کودک ارتقاء وضعیت حقوق کودک، روابط خانوادگی، مراقبت جایگزین و راهبرد تقویت فعالیتهای آموزشی ، فرهنگی و تفریحی ویزه کودکان مدنظر است.
عرفانی مقدم افزود: بحث آموزش حقوق کودک به کودکان و خانواده و مربیان و همچنین افراد مرتبط با کودک از برنامه های مهم در حوزه مقابله با کودک آزاری و خشونت علیه کودکان است.
به گفته وی ، امروز کودکان بازمانده از تحصیل یکی از چالشهای مهم کشور و استان چهارمحال و بختیاری است و باید مرجع متناظر با
همکاری آموزش و پرورش به بحث شناسایی این کودکان و بازگشت به تحصیل، به تفکیک سن و جنس اقدام کند.
عرفانی مقدم افزود: راه اندازی کلینیکهای حقوق کودک در استانها توسط شهرداری و دهیاری راهکاری برای مقابله با آسیب و خطراتی است که کودکان را تهدید می کند.
وی ،به راه اندازی شهری دوستدار کودک در سطح کشور اشاره کرد و گفت: این امر نیز باید از سوی شهرداری و دهیاری ها مدنظر قرار گیرد.
در این همایش جمعی از صاحب نظران و مسوولان چهارمحال و بختیاری حضور داشتند.
۷۳۶۰/۲۰۹۷