مرتضی شهبازی نیا پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران شهرکرد افزود: صدور پروانه وکالت برای بازنشستگان مخالف شعار اشتغال برای جوانان است، از این رو مخالف صدور پروانه برای بازنشستگان است.
وی با بیان اینکه صدور پروانه وکالت برای این افراد توجیه منطقی ندارد، اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی باید بگونه ای عمل کند که فردی که 30 سال فعالیت کرده است دیگر نیازی به ادامه کار در حوزه وکالت نداشته باشد.
شهبازی نیا گفت: قاضی که 30 سال در حوزه کار پر استرس قضاوت کار کرده است، چگونه می تواند بعد از بازنشستگی در حوزه وکالت مثمر ثمر باشد.
وی افزود: این افراد براساس قانون ماده 8 بعد از بازنشستگی بدون شرکت در آزمون موفق به دریافت پروانه وکالت می شوند.
رئیس دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس افزود: هم اکنون 70 هزار وکیل فعال عضو کانون وکلا و مراکز مشاوره حقوقی هستند که این آمار نسبت به جمعیت کشور آمار خوبی است.
رئیس اتحادیه اسکودا با اشاره به اهمیت استقلال کانون وکلا افزود: استقلال کانون وکلا به این معنی نیست که کانون جزیره جداگانه باشد، بلکه حقوق شهروندی آحاد جامعه را تضمین می کند.
شهبازی نیا در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص اصلاح لایحه جامعه وکالت افزود: چند سالی است که اصلاح قوانین مربوط به وکالت در دستور کار است و معتقدیم این قانون قدیمی است و نیازهای کانون وکلا را جواب نمی دهد.
وی در ادامه اظهار داشت: قوه قضائیه، دولت و کانون وکلا پیشنهادها و طرح هایی را برای اصلاح این قانون به مجلس قبل ارائه داد و این طرح سال گذشته در دستور کار کمیسیون قضائی مجلس قرار گرفت و مصوب شد که نیاز به وضع قانون جدید و کنار گذاشتن قانون فعلی نیست و باید قانون موجود نکات مثبت و ساختارش حفظ تا خلاء ها و آسیب ها اصلاح شود.
وی از طراحی یک طرح در این راستا از سوی کانون های وکلا خبر داد و گفت: این طرح در کمیسیون قضائی ارائه شده و کارگروهی تهیه شده که در حوزه اصلاح مقررات وکالت کار کند.
رئیس اسکودا با تاکید بر الزامی شدن وکالت به عنوان مطالبه همیشگی نهاد وکالت گفت: با اجرایی شدن این طرح زمینه اشتغال و معیشت وکلا افزایش می یابد.
وی گفت: اجباری شدن وکالت باعث حفظ کیفیت آرا در قوه قضائیه و کاهش مراجعات می شود.
رئیس کانون وکلای استان چهارمحال وبختیاری نیز با اشاره به اینکه کانون وکلای استان از سال 91 استقلال پیدا کرده است، افزود: هم اکنون بیش از 300 وکیل عضو این کانون هستند.
ابراهیم کیانی هرچگانی افزود: بازنشسته ها رقبای وکلای جوان هستند، بگونه ای که یک وکیل جوان نمی تواند با فردی که 30 سال در عرصه قضاوت و کار اداری حقوقی فعالیت کرده است، رقابت کند.
7360/6021
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.