به گزارش ایرنا، ستار فرهادی روز پنجشنبه در نشست کمیته آموزش و اطلاع رسانی مدیریت بحران استان در صدا و سیمای شبکه جهانبین افزود: ستاد مدیریت بحران 14کارگروه تخصصی دارد که وظیفه کمیته آموزش و اطلاع رسانی به اندازه کمیته های دیگر اثرگذار است.
وی تصریح کرد: با شکل گیری فضای مجازی و توسعه شبکه های اجتماعی، مدیریت افکاری عمومی در خصوص حوادث و سوانح طبیعی نسبت به گذشته سخت تر شده است.
به گفته وی، هنگامی که حوادث و بایلای طبیعی مانند زلزله، سیل یا رانش زمین اتفاق می افتد، عده ای نیز اقدام به شایعه سازی می کنند که بروز این شایعات باعث کند شدن امدادرسانی به مردم و مناطق حادثه دیده می شود.
فرهادی اظهار داشت: در این شرایط اطلاع رسانی از طریق رسانه های رسمی انجام می شود و اطلاع رسانی به موقع در سوانح و حوادث طبیعی بسیار با ارزش است.
وی افزود : مهمترین رکن در مدیریت حوادث، افزایش آمادگی و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه برای به حداقل رساندن خسارات و تلفات در صورت وقوع می باشد.
وی تصریح کرد: بخش آموزش همگانی و عمومی و آماده سازی برای مقابله با بلایای طبیعی نیز از سوی مدیریت بحران استان دنبال می شود.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری نیز شبکه سازی برای مدیریت اطلاع رسانی در خصوص حوادث و سوانح طبیعی و غیر مترقبه را ضروری دانست.
مهرداد عظیمی افزود: برای اطلاع رسانی در خصوص حوادث طبیعی از ظرفیت های مردمی، دهیاران، بخشداران و فرمانداران استفاده می شود.
به گزارش ایرنا، رئیس جمعیت هلال احمر چهارمحال و بختیاری با اشاره سقوط هواپیمای ترکیه ای در سال 96 در این استان گفت: تیم های امداد و نجات هلال احمر و ستاد مدیریت بحران در این حادثه بهترین عملکرد را داشتند.
سید احمد مرتضوی افزود: اطلاع رسانی در خصوص حادثه سقوط هواپیمای ترکیه ای در شهرستان کیار در اسفندماه 96 به صورت یکپارچه و منسجم به صورت مطلوب از سوی مدیریت بحران استان اجرا شد.
در این نشست معاونت های صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری گزارشی از عملکرد خود در بخش مدیریت بحران ارائه کردند.
2097
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.