​شرکت لومن‌ لب (Lumenlab) واقع در سنگاپور، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه غول بیمه‌ای جهان مت‌ لایف (MetLife)، محصول بیمه‌ای قدرت گرفته از بلاک چین برای تضمین مالی از زنان در معرض خطر دیابت بارداری را با موفقیت آزمایش کرده است.

شرکت لومن‌ لب (Lumenlab) واقع در سنگاپور، یکی از شرکت‌های زیرمجموعه غول بیمه‌ای جهان مت‌ لایف (MetLife)، محصول بیمه‌ای قدرت گرفته از بلاک چین برای تضمین مالی از زنان در معرض خطر دیابت بارداری را با موفقیت آزمایش کرده است.

بر اساس گزارشی که روز دوشنبه منتشر شد، این محصولِ که ویتانا (Vitana) نامگذاری شده است، این پرونده‌های الکترونیکی پزشکی بیماران را به گوشی موبایل آن‌ها متصل می‌کند تا بیمه نامه آن‌ها در عرض چند دقیقه بر روی پلت فرم بلاک چین صادر شود. همچنین پرداخت‌هایی که مشتریان بعد از تشخیص بیماری باید دریافت کنند را به صورت اتوماتیک انجام خواهد داد بدون آنکه به ارائه درخواست مطالبات نیازی باشد.

[غول بیمه‌ جهان، بلاک چین را برای کاربردهای بیمه‌ای آزمایش کرد]

ویتانا ابتدا برای زنان مبتلا به دیابت بارداری اختصاص خواهد یافت. در سنگاپور که مقر شرکت لومن لب است، از هر پنج مادرِ باردار، یک نفر به این بیماری مبتلا است.

زیا زیمان (Zia Zaman)، رئیس مرکز نوآوری مت لایف در آسیا و مدیر عامل شرکت لومن لب در این‌ خصوص گفت:

در جهان امروز، مردم انتظار دارند که آزمایش‌ها ساده، خودکار و دیجیتال باشند. ما فرصتی در اختیار داریم برای تست این موضوع که چه‌طور بلاک چین می‌تواند صنعت بیمه را یکپارچه‌تر کند و ما با تعدادی از بهترین شرکت‌ها در این زمینه همکاری کرده‌ایم تا برای راه‌اندازی یک بیمه پارامتریک جدید در محصولات بیمه، طرحی را پیاده کنیم.

[غول بیمه‌ جهان، بلاک چین را برای کاربردهای بیمه‌ای آزمایش کرد]

Zia Zaman

علاوه بر ویژگی‌های ذکر شده، ویتانا امنیت داده‌ها را بهبود می‌بخشد، بر اساس پارامتر های ذکر شده برای ویتانا از این پس شرکت بیمه نیازی به دسترسی به اطلاعات پایه‌ای پزشکی برای تایید بیمه ندارد.

شایان‌ ذکر است؛ این محصول در یک سَند باکس قانونی (در صنعت مالی، این عبارت به یک مکانیزم برای توسعه مقررات اشاره دارد که همگام با سرعت حرکت نوآوری است) تحت نظارت نهاد پولی سنگاپور (MAS) توسعه یافته. همچنین در گزارش سالانه این نهاد، از این محصول به عنوان یکی از «نوآوری‌های کلیدی» نام برده شده است.

در حال حاضر ویتانا طی یک مرحله آزمایشی شش ماهه برای بیماران مستقر در سنگاپور ارائه شده است.

 

 

منبع:coindesk

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 995631
  • منبع: arzdigital.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.