کمک مالی 50 میلیون دلاری ریپل به دانشگاه های برتر برای سرعت بخشیدن به پذیرش بلاک چینReviewed by محمد آذرنیوار on Jun 5Rating: 5.0

شرکت ریپل به برخی از دانشگاه‌های برتر برای سرعت بخشیدن به پذیرش فناوری بلاک چین، میلیون‌ها دلار کمک مالی می‌کند.

این شرکت از همکاری خود با ۱۷ موسسه آموزشی خبر داد. از جمله این مؤسسات بزرگ می‌توان به دانشگاه MIT دانشگاه کارولینای شمالی و دانشگاه پنسیلوانیا اشاره کرد، از جمله دانشگاه کارولینای شمالی، MIT و دانشگاه پنسیلوانیا، اعلام کرد. ریپل در برنامه خود به نام «جریان دانش بنیان تحقیقات بلاک چین»، ۵۰ میلیون دلار برای تحقیق و توسعه بلاک چین، ارزها و پرداخت‌های دیجیتال به این مؤسسات اهدا خواهد کرد.

اریک وان میلتنبورگ، مسئول بخش تجاری شرکت ریپل در ایمیلی اظهار داشت:

با جهانی شدن هر چه بیشتر، تقاضا برای راه حل و استعدادها به منظور حل مشکلات سخت مالی جهان از قبیل پرداخت‌های خرده فروشی افزایش می‌یابد.

کمک مالی 50 میلیون دلاری ریپل به دانشگاه های برتر برای سرعت بخشیدن به پذیرش بلاک چین

این شرکت اعلام کرد که این جریان به دلیل تقاضاهای شغلی صورت گرفته است. ریپل اذعان داشت که بیش از ۴۵۰۰ فرصت شغلی در موضوعات بلاک چین و ارزهای دیجیتال در لینکدین وارد شده است و این آمار نسبت به سال گذشته ۱۵۰ درصد افزایش یافته است.

بلاک چین فناوری زیرساختی ارزهای دیجیتالی مانند بیت کوین است. با این حال بلاک چین کاربردهای فراوانی دارد و ریپل از این فناوری برای تسهیل و امنیت تراکنش‌های بانکی بهره برده است. این استارتاپ با شرکت‌های و بانک‌های بزرگی از جمله‌ مانی گرام، وسترن یونیون، سانتاندر و … همکاری داشته است.

کمک مالی 50 میلیون دلاری ریپل به دانشگاه های برتر برای سرعت بخشیدن به پذیرش بلاک چین

ریپل شرکتی واقع در سانفرانسیسکو است که محصولات و شبکه‌های پرداخت غیرمتمرکز را به بانک‌ها و مؤسسات مالی سراسر دنیا ارائه می‌دهد. ریپل همچنین دارای ارز دیجیتال XRP است که در یکی از محصولاتش به نام Xrapid مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قیمت این ارز دیجیتال در حال حاضر حدود ۰٫۶ دلار است. گفتنی است که این ارز دیجیتال سابقه ۴ دلاری شدن را در دسامبر ۲۰۱۷ دارد.

از ارز دیجیتال ریپل مجموعاً ۱۰۰ میلیارد واحد وجود دارد که آرام آرام به بازار تزریق می‌شود. در حال حاضر ۳۹ میلیارد واحد از این ارز دیجیتال به بازار عرضه شده است.

 

منبع: cnbc
print
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 936038
  • منبع: arzdigital.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.