ارزهای دیجیتال تا سال 2030 جایگاه ارزهای رایج را خواهند گرفت!Reviewed by سینا on Mar 18Rating: 5.0
چاپ این مطلب
بازار ارزهای دیجیتال، که در آن ارزهای دیجیتالی متنوعی رد و بدل می‌شود، می‌تواند برای مردم عادی مهیچ، ترسناک، مبهم و مرموز به نظر برسد.

یکه تاز این بازار یعنی بیت کوین به طرز چشمگیری ارزش زیادی پیدا کرده است و طی این چند ماه گذشته به شدت کاهش قیمت داشته است. در ضمن این قضیه، عرضه اولیه سکه (ICO) هم روز به روز تعدادش بیشتر می‌شود.

بعضی از مشاورهای مالی و پیشبینی کنندگان بازار هنوز نسبت به قضیه ارزهای دیجیتال شکاک هستند و به آن باوری ندارند، اما نمی‌توان مقدار زیادی از سرمایه که در این بازار جریان دارد را نادیده گرفت. ما با دو نفر از کارشناسان بازار که روند تکنولوژی را مطالعه و پیشبینی می‌کنند در باب اینکه آینده ارزهای دیجیتال به چه مسیری ختم می‌شود و چرا باید به آن اهمیت بدهیم مصاحبه ای به عمل آورده ایم.

ارزهای دیجیتال تا سال ۲۰۳۰ جایگزین ارزهای رایج خواهد شد

نویسنده و تحلیلگر بازار توماس فرِی(Thomas Frey) میگوید:

ارز های دیجیتال به جایی رسیده اند که ماندگار شوند

جالب است بدانید که توماس در ماه سپتامبر گذشته با بانک Federal Reserve راجع به همین موضوع نشستی داشته است.

وی ادامه می‌دهد که:

تا سال ۲۰۳۰ چیزی در حدود ۲۵% ارزهای رایج ملی توسط ارزهای دیجیتال جایگزین خواهند شد زیرا که این ارزها به علت ویژگی‌هایی که دارند به مراتب کارآمدتر هستند.

ارزهای دیجیتال تا سال 2030 جایگاه ارزهای رایج را خواهند گرفت!

دکتر جیمز کانتون (James Canton) از مؤسسه global future میگوید:

با ارزش شدن ارزهای دیجیتال در چند سال گذشته حاکی از آن است که طبقه ای جدید از دارایی ها در کنار اقتصاد مرسوم جهانی ظهور کرده و به مشروعیت شناخته شده است.

به نظر من می توان انتظار داشت که ابزارهای سرمایه گذاری جدید توسط ارزهای دیجیتال افزایش چشمگیری پیدا کنند.

در بازار ارزهای دیجیتال مقداری سرمایه از دست میرود اما من اعتقاد دارم که علاوه بر ضرر احتمال کسب سود های کلان هم وجود دارد.

ارزهای دیجتال همانند همتاهای فیزیکی خودشان نخواهند بود!

ارزهای دیجیتال تا سال 2030 جایگاه ارزهای رایج را خواهند گرفت!

از بعضی جهات «ارز دیجیتال» اشتباه نامگذاری شده است. این ارزها به شبکه امنی بر روی اینترنت به نام بلاک چین گره خورده اند، یک ارز دیجیتالی بر خلاف ارزهای مرسوم هیچگونه رابطه ای با ملیت و کشورها ندارد. آقای کانتون (Canton) اسم این ارزها را «اقتصاد بلاکچینی» گذاشته است. در حال حاضر سرویس درآمد داخلی ایالات متحده (IRS) با این ارزها بیشتر به عنوان یک دارایی رفتار میکند تا یک پول واقعی.

فری (Frey) می گوید:

فروش بیت کوین بیشتر شبیه فروش یک ملک است. درست همانند وقتی که شما ملک خود را میفروشید و به کس دیگری واگذار میکنید، فروش بیت کوین هم همانند فروش یک تکه ی مجزای دیجیتال به شخص دیگریست در حالی که عملاً این اتفاق در دنیای مجازی رخ میدهد!

Visa و کمپانی های دیگر انجام دادن تراکنش های روزمره و عادی  را با بیت کوین آسان‌تر کرده اند، اما همچنان بیت کوین پولی نیست که بتوانید با آن از سوپر مارکت خرید کنید.

ارزش ارزهای دیجیتال به صورت دوره‌ای ادامه خواهد داشت

ارزهای دیجیتال تا سال 2030 جایگاه ارزهای رایج را خواهند گرفت!

شاید قیمت بیت کوین زمانی که سایر ارزهای دیجیتال با هم به رقابت میپردازند تا توجه عموم را به خود جلب کنند، افت پیدا کند، اما این بدین معنا نیست که ارزهای دیجیتال بی ارزش میشوند!

کانتون اضافه می‌کند که :

من سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال را همانند سرمایه گذاری روی سهام و اوراق قرضه میبینم. سرمایه گذاری و خرید اوراق در عرصه ارزهای دیجیتال ارزش آن را دارد که توسط مردم مورد آزمایش قرار بگیرید به شرطی که آنها مراقب سرمایه گذاری های خود باشند و این کار را با احتیاط انجام بدهند.

ارزهای دیجیتال و رمزگذاری شده باعث خواهد شد که تجارت به شدت تغییر کند

ارزهای دیجیتال از بین برنده‌ی صنعت بانکداری است و این موضوع باید جدی گرفته شود.

فری(Frey) اضافه می‌کند که:

وقتی کسانی همانند کریستین لاگارد (Christine Lagarde) مدیر عامل صندوق بین المللی پول، می‌گویند که ارزهای دیجیتال این توانایی را دارند که جایگزین بانک های مرکزی و بانکداری بین المللی شوند باید این موضوع را جدی تر گرفت.

نبود واسطه ها و نظارت در دنیای ارزهای دیجیتال، که از طریق تراکنش های دو طرفه صورت میگیرد، آنرا به طرز چشمگیری برای سرمایه گذاران جذاب می‌کند، چرا که این بازار کارمزد بانک ها و مشاوران مالی را قطع میکند.

کانتون می گوید که :

آینده تجارت توسط زنجیره تأمین ارزهای دیجیتال شکل میگیرد، این شبکه اتلاف کمتری خواهد داشت و ارزش افزوده ی بیشتری بین خریدار و فروشنده برای تمامی محصولات را به ارمغان خواهد آورد.

دولت‌ها هنوز نقشی در این زمینه ایفا نکرده‌اند و خنثی هستند!

صاحب ارز دیجیتال بودن میتواند حس تقلب کردن را به شما بدهد. در حالی که تراکنش‌های دیجیتال باید شامل مالیات باشند، اما بسیاری از افراد این وظیفه مدنی و اجتماعی خود را نادیده گرفته‌اند و این کار به کمک بلاکچین انجام گرفته است زیرا شما در این سامانه اساساً ناشناس هستید.

دولت قصد دارد نقش خود را ایفا کند. کانتون (Canton) در این باره می‌گوید:

من فکر می کنم کمیسیون ارتباطات فدرال (FCC) می تواند مقررات محتاطانه ای را برای پذیرش و تشویق نوآوری ها با استفاده از ارزهای دیجیتال فراهم کند. البته که دولت ها در این جریان باید نقشی را برای انجام دادن عهده دار شوند اما من فکر میکنم که قوانین بیش از حد مزاحمت ایجاد خواهد کرد.

منبع: time
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 886815
  • منبع: arzdigital.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.