روز گذشته، ۲۴ اسفند، یک تروریست با قتل‌عام ۴۹ نفر و مجروح ساختن ۲۰ فرد دیگر در دو مسجد شهر کریست چرچ واقع در نیوزلند، یکی از تاریک‌ترین روزهای این کشور را رقم زد.

این قاتل یک مرد ۲۸ ساله استرالیایی است که بنابر گزارش‌ها برنتون تارانت (Brenton Tarrant) نام دارد. او روز گذشته در حالی که به صورت زنده در حال فیلم برداری و به اشتراک‌گذاری اقدامش بر روی اینترنت بود، با سلاح گرم بر روی نمازگزاران آتش گشود و یک کشتار خونین را رقم زد. همچنین چند خودروی بمب‌گذاری شده هم در نزدیکی محل‌های حمله کشف شد که ارتش نیوزلند آن‌ها را خنثی کرد.

تروریست کشتار مسلمانان نیوزلند سرمایه‌گذار کلاهبرداری بیت کانکت بوده است

در این حمله که به دو مسجد النور و لینوود شهر کریست چرچ صورت گرفت، به ترتیب ۴۱ و ۷ نفر در دم کشته شدند و یک نفر دیگر هم در بیمارستان جان باخت.

نخست وزیر نیوزلند در توییتر خود این قاتل را «افراطی، راست‌گرا و یک تروریست خشن توصیف و ایدئولوژی چنین افرادی را به شدت محکوم کرد.

ارتباط با ارزهای دیجیتال

این تروریست پیش از انجام حمله، یک مانیفست ۷۴ صفحه‌ای درباره انگیزه‌های خود منتشر کرده است که در اینترنت دست به دست می‌شود. او در این مانیفست پس از افشای اینکه قاتل بودن را از بازی فورتنایت یاد گرفته است درباره فعالیت کوتاه مدت در حوزه ارزهای دیجیتال می‌گوید:

مدت کمی کار کردم تا اینکه بعد از سرمایه‌گذاری در بیت کانکت مقداری پول بدست آوردم و از آن پول بدست آمده از سرمایه‌گذاری برای مسافرت استفاده کردم.

گزارش‌ها حاکی از آن است که قاتل از سود سرمایه‌گذاری خود برای سفر به اقصی نقاط جهان اعم از اروپا، جنوب شرق آسیا و آسیای مرکزی استفاده کرده است. به گفته مدیر باشگاهی که برنتون تارانت در آنجا کار می‌کرده، در همین سفرها بوده که او به فردی افراطی بدل می‌شود.

تروریست کشتار مسلمانان نیوزلند سرمایه‌گذار کلاهبرداری بیت کانکت بوده است

بیت‌کانکت یک پلتفرم کلاهبرداری ارزهای دیجیتال بود که در دوران اوج خود ارزشی معادل ۲.۵ میلیارد دلار داشت. این پروژه که به عنوان یک صرافی و پلتفرم پرداخت وام فعالیت می‌کرد، به سرمایه گذاران قول پرداخت سودهای دو رقمی در چند سطح مختلف را می‌داد که نهادهای قانون‌گذار آمریکا در نهایت آن را به عنوان یک طرح پانزی در نظر گرفتند. در ژانویه ۲۰۱۸، پس از زنجیره‌ای از اتفاقات پیرامون قانون‌گذاری و افزایش نظارت نهادهای تنظیم کننده بر فعالیت‌های این سازمان و حملات DDos انجام شده، بیت کانکت به طور کامل فروپاشید.

نیوزلند به عنوان یک کشور امن و صلح‌طلب شناخته می‌شد و این تیراندازی تمام منطقه را مبهوت کرد. در حالی که حمل سلاح‌های نیمه خودکار در استرالیا و بریتانیا ممنوع است، در نیوزلند اینگونه نیست. همچنین این کشور پذیرای تعداد زیادی آواره و پناهجوی خارجی است.

 

منبع: CCN
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1168046
  • منبع: arzdigital.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.