استخراج ارزهای دیجیتال این روزها به وازه پرتکراری در دنیای تکنولوژی تبدیل شده است و افراد زیادی ماینینگ ارزهای دیجیتال را آغاز کرده‌اند.

در سال ۲۰۱۸ اتریوم از هدف بلندمدت خود یعنی قیمت ۴۰۰ دلار عبور کرد و به بیش از ۱۰۰۰ دلار رسید که موجب شد اتریوم به یکی از محبوب ترین ارزهای دیجیتالی برای استخراج کردن مبدل شود.

اتریوم چیست؟

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

اتریوم همانند بیت کوین در یک شبکه بلاک چین عمومی توزیع شده است ولی پروتکل بلاک چین آن با بیت کوین کاملاً فرق دارد.

بلاک چین بیت کوین بر اساس اثبات کار (PoW) است در صورتی قرار است در آینده بلاک چین اتریوم به سمت اثبات سهام (PoS) حرکت کند.

همچنین اتریوم دارای امکاناتی از قبیل برنامه‌های غیرمتمرکز (Dapp) است که یکی از عناصر رشد سریع اتریوم در چند ماه گذشته محسوب می‌شود. بلاک چین اتریوم بستری فراهم می‌کند که می‌توانید روی آن قراردادهای هوشمند و برنامه‌های دیگر را ایجاد کنید.

همچنین بر خلاف بیت کوین که متعلق به هیچکس نیست و توسط کسی کنترل نمی‌شود، اتریوم توسط چهره‌های شاخصی از جمله ویتالیک بوترین اداره می‌شود.

اتریوم در حال حاضر سومین ارز دیجیتال بزرگ دنیاست و نه تنها به‌سرعت در حال رشد است بلکه استفاده از آن به شکل گسترده‌ای در حال افزایش است.

استخراج اتریوم به‌وسیله کارت گرافیک

الگوریتم ETHASH اتریوم یکی از انواع الگوریتم‌هایی است که برای استخراج بهینه روی کارت گرافیک در نظر گرفته شده است و به‌منظور بالا بردن امنیت شبکه و قدرت دادن به کاربران نهایی تعبیه شده تا آنها کنترل کامل پول خود را داشته باشند.

ابن الگوریتم به‌منظور جلوگیری از توسعه استخراج آن توسط دستگاه‌های اسیک طراحی شده است.

الگوریتم SHA256 و Scrypt به طرز فوق‌العاده‌ای برای محاسبه مناسب هستند و در نتیجه دستگاه‌های اسیک کارآمدتر از کارت‌های گرافیک‌ و حتی CPUها هستند.

از طرف دیگر ETHASH بیشتر وابسته به عملکرد حافظه است. (زمان‌بندی، فرکانس و پهنای باند)

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

در کل وقتی درباره این موضوع که کارت گرافیک برای استخراج مناسب است صحبت می‌کنیم، تمام ارزهای دیجیتال که با کارت گرافیک قابل استخراج هستند از قبیل: اتریوم کلاسیک، زی‌کش، مونرو و ورت‌کوین به کسانی که با کارت گرافیک استخراج می‌کنند، حق انتخاب زیادی می‌دهد تا بتوانند بین بیش از ۴۰ کوین بر اساس سودآوری انتخاب کنند.

موارد مورد نیاز برای استخراج اتریوم

چهار نکته مهم وجود دارد که ماینر های تازه‌کار اتریوم باید از آنها باخبر باشند:

اتریوم در حال حرکت به سمت اثبات سهام

مقیاس‌پذیری بیشتر، بهبود پروتکل‌های اقتصادی، حفظ محیط‌زیست و اجرای راحت‌تر پروتکل شاردینگ برخی از انگیزه‌های این کار هستند. در حال حاضر هنوز بر سر زمان انتقال از اثبات کار به اثبات سهام تصمیم قطعی گرفته نشده ولی به نظر می‌رسد که این کار در اواخر ۲۰۱۸ عملی شود. اگر اتریوم به اثبات سهام تغییر پیدا کند، به نظر می‌رسد که ماینرها دیگر نقشی در شبکه نداشته باشند؛ مگر اینکه یک سیستم ترکیبی از اثبات کار و اثبات سهام پیاده‌سازی شود.

اگر این اتفاق رخ دهد دیگر کارت‌های گرافیک‌ در پرداخت‌های شبکه نقشی نخواهد داشت و تایید پرداخت‌ها به روش‌های دیگری انجام شده و تقاضا برای آن‌ها کاهش خواهد یافت.

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

تقاضای زیاد برای استخراج مساوی است با افزایش قیمت کارت گرافیک

به دلیل اینکه افراد زیادی شروع به استخراج ارز دیجیتال کرده‌اند هر روز تعداد کارت گرافیک‌ها در بازار رو به کاهش است. تولیدکنندگان کارت گرافیک در برآورده کردن تقاضای خرید کارت گرافیک ناکام بوده‌اند و همین موضوع سبب بالا رفتن قیمت برخی کارت گرافیک‌های قدرتمند شده است.

شرکت‌ها نهایت تلاششان را می‌کنند که میزان عرضه خود را به میزان تقاضای مشتریان نزدیک کنند. هرچند سقف بازار اتریوم به ۳۵ میلیارد دلار نیز رسید، و این دوره افزایش قیمت اتریوم سبب نایاب شدن کارت‌های گرافیک و متقابلاً افزایش قیمت آنها شد.

استفاده از (Vram (Video ram را فراموش نکنید

در حال حاضر برای استخراج اتریوم به ۳GB رم به‌صورت اختصاصی نیاز دارید و انتظار می‌رود تا پایان سال ۲۰۱۸ این مقدار به حدود ۴GB برسد. لازم است یادآوری کنیم که اگر قصد استخراج با کارت گرافیک را دارید شما به حداقل ۳GB نیاز پیدا خواهید کرد.

فایل DAG اتریوم (گراف جهت‌دار غیر مدور) بر روی حافظه گرافیکی کارت گرافیک (VRAM) ذخیره می‌شود و حجم آن با به‌تناسب سختی استخراج افزایش خواهد یافت.

هر DAG جدید برای یک دوره نزدیک به ۳۰٬۰۰۰ بلاک تولید شده است. به‌منظور ادامه عمل استخراج این DAG باید دانلود شود. در نظر داشته باشید که کارت‌های گرافیک قدیمی هنوز هم موجود هستند ولی عملکرد آنها در هر دوره جدید کاهش پیدا می‌کند. بسته به‌کاری که انجام می‌دهید VRAM بیشتر، عملکرد شما را قوی‌تر می‌کند. تفاوت یک کارت گرافیک ۴GB و ۸GB یک محصول می‌تواند نزدیک به ۵MH/S برسد. هر واحد MH/S به معنای یک میلیون‌ هش بر ثانیه است که سرعت حل کردن الگوریتم‌های ریاضی توسط سخت‌افزار، برای استخراج اتریوم را نشان می‌دهد.

اگر در فکر خرید یک کارت گرافیک برای استخراج اتریوم هستید، مطمئن شوید که از میزان VRAM زیادی برخوردار باشد.

نرم‌افزار و سخت‌افزار سیستم شما نیز مهم است

برای استخراج موفق اتریوم به چیزی بیش از یک کارت گرافیک قوی نیاز دارید.

در بخش نرم‌افزار شما به موارد زیر نیاز پیدا خواهید کرد:

آخرین درایورها برای کارت گرافیکتاننرم‌افزاری نظارت بر اورکلاکینگ (Overclocking) و دمای سیستمیک نرم‌افزار استخراج اتریوم مناسب برای اتصال کارت‌های گرافیک به استخر استخراج

و اما برای بخش سخت‌افزار حداقل مشخصاتی که نیاز دارید:

برای عملکرد درست شما به حداقل ۴GB رم برای سیستمتان نیاز خواهید داشتیک کابل رایزر (Riser Cable) برای هر کارت یک هارد SSD برای سرعت بالاتراینترنت پرسرعت و بدون قطعی که پایدار باشدسیستم تهویه مناسبسیستم تأمین نیروی قدرتمند (Power) با ظرفیت اضافه، تا در مواقع افت برق تأمین نیرو کندسازندگان سخت‌افزار ماینینگ: NVIDIA و AMD

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

AMD و NVIDIA دو شرکت تولیدکننده بزرگ در زمینه کارت گرافیک هستند. در روزهای آغازین استخراج توسط کارت گرافیک، کارت‌های AMD برای استخراج ارزهای دیجیتال بسیار کار آمدتر از کارت‌های NVIDIA بودند و یک گزینه حرفه‌ای برای ماینرهای مصمم محسوب می‌شدند. اما کارت‌ گرافیک‌های NVIDIA که اخیراً تولیدشده‌اند، طوری طراحی‌ شده‌ که به‌صورت بهینه کار کنند، کارایی آنها با کارت‌های گرافیک AMD برابری کرده و حتی در بعضی مواقع بهتر از آن‌ها عمل کنند.

اگر می‌خواهید با پرداخت هزینه کمی وارد دنیای ماینینگ شوید AMD می‌تواند یک گزینه عالی برای شما باشد، به این دلیل که کارت‌های گرافیک AMD ارزان‌تر هستند و همچنین پشتیبانی و پتانسیل بیشتری برای تغییر دارند. از طرف دیگر کارت‌های NVIDIA مدیریت دما و پشتیبانی اورکلاکینگ بهتری در ویندوز دارند.

AMD و NVIDIA در صدد عرضه کارت‌های گرافیک کارآمدی هستند که به‌صورت اختصاصی برای استخراج ارزهای دیجیتال طراحی شده‌اند.

مقایسه بهترین سخت‌افزار ماینینگ اتریوم

ما آماری از بهترین کارت‌های گرافیکی که در حال حاضر در بازار موجود هستند را جمع‌آوری کرده‌ایم و قرار است به‌صورت مختصر به بررسی آنها بپردازیم:

قیمت

هزینه اولیه که شما برای خرید کارت گرافیک پرداخت می‌کنید نشان‌دهنده این است که بسته به میزان سودتان چقدر طول خواهد کشید که کارت گرافیک پولی را که برای خریدان خرج کرده‌اید به شما باز گرداند (برخی افراد این‌گونه نتیجه‌گیری می‌کنند که: اگر کارت گرافیک برای درآوردن پول اولیه خود یا همان پولی که برای خرید کارت خرج کرده‌اید زمانی بیش از ۴ ماه لازم داشته باشد پس‌خرید این کارت به‌صرفه نخواهد بود) من با این موضوع مخالفم و فکر می‌کنم برگشت پولی که برای کارت گرافیک خرج کرده‌اید پس از گذشت بازه زمانی یک‌ساله نیز فوق‌العاده خواهد بود.

میزان بازگشت سرمایه (ROI) میزان سود و ضرر به‌دست آمده بر اساس سرمایه‌گذاری شما را نشان می‌دهد، یعنی سکه‌هایی که به‌دست آورده‌اید، منهای هزینه برق و دیگر هزینه‌ها.

قیمت‌های درج شده مربوط به سایت آمازون در زمان نگارش این مقاله است پس احتمال تغییر قیمت‌ها وجود دارد.

لازم است به شما بگوییم که ما خرید کارت‌های دست‌دومی که توسط ماینر ها استفاده شده‌اند را توصیه نمی‌کنیم. چون این کارت‌ها ۲۴ ساعت شبانه‌روز با نهایت حد توانشان کار کرده‌اند.

بسیاری از افراد کارت‌های گرافیکشان را پس از آسیب دیدن به خاطر استخراج به فروش می‌گذارند (اورکلاکینگ به مدت طولانی هم به پردازنده و هم به رمِ روی کارت گرافیک آسیب میزند)

اسم کارت‌ها

نام چیپست‌های ساخته‌شده توسط AMD یا NVIDIA برای هر مدل یکسان است (برای مثال RX 480). همچنین متوجه می‌شوید که مدل‌های مختلفی از تولیدکنندگان شرکت‌های اصلی (OEM) وجود دارند، و کمپانی‌هایی هستند که بخش‌ها و تجهیزاتی را تولید می‌کنند که ممکن است توسط شرکت تولیدکننده دیگری به فروش برسد. محصولات کارت‌های گرافیک AMD Radeon و AMD Wonder که توسط OEMS مجوز گرفته‌اند و برای فروش محصول از برند AMD استفاده می‌کنند، پس ممکن است شاهد نام MSI Gaming Radeon RX 480 باشید.

هرچند نسخه‌های معمولی AMD که در فروشگاه‌ها عرضه می‌شود می‌توانند در قیمت و عملکرد با هم تفاوت زیادی داشته باشند. ورژن های مختلف آن MSI، Sapphire و XFX ویژگی‌های مختلفی از این قبلی دارند:

سرعت یا میزان VRAM

سیستم خنک‌کننده اضافه که اورکلاکینگ را آسان می‌کند

این محصول از طرف کارخانه در دو مدل معمولی و مدل با قابلیت اورکلاک عرضه می‌شود

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

مصرف برق

این مصرف برق در واقع یعنی میزان برق مصرف‌شده توسط یک واحد کارت گرافیک است که طی پروسه ماینینگ مصرف می‌شود و میزان آن در خروجی محاسبه می‌شود.

قدرت هش

این شاخص نشان‌دهنده تعداد پازل‌ها یا معماهایی است که یک کارت گرافیک در شرایط ایده آل ماینینگ، با Claymore 9.6 بدون اورکلاکینگ حل می‌کند. واقعی‌ترین میزان هش، میزانی است که در مدت طولانی‌تری مثلاً ۲۴ ساعت محاسبه شود.

کارایی

در حال حاضر ۲٫۵ میلیون کارت گرافیک استخراج اتریوم وجود دارد. میزان کارایی با تقسیم قدرت هش بر میزان مصرف برق محاسبه می‌شود.

این یک شاخص اصلی است که به ما میزان سوددهی عملیات ماینینگ را در آینده و بعد از بازگشت سرمایه اولیه نشان می‌دهد.؛البته هزینه برق یک هزینه همیشگی و ثابت در نظر گرفته می‌شود. هرچه کارت گرافیک شما کارآمدتر باشد، پس از به‌دست آوردن سرمایه اولیه شما سود بیشتری خواهید کرد. (کارت‌های جدید معمولاً کارآمدتر هستند).

پیشنهاد می‌کنیم قبل از شروع کردن استخراج سری به محاسبه‌گر ماینینگ اتریوم بزنید.

محاسبه‌گر اتریوم یک ابزار کاربردی است که به شما کمک شایانی خواهد کرد و با واردکردن مشخصات، به شما اطلاعاتی در مورد سودی که قرار است به‌دست بیاورید،خواهد داد.

محاسبه‌گر به طور خودکار رقم میزان سختی را وارد می‌کند. هرچند هر روزه ماینرهای بیشتری وارد شبکه می‌شوند که همین موجب بالا رفتن سختی در آینده خواهد شد.

بهترین کارت گرافیک‌های استخراج اتریوم NVIDIA

در قسمت پایین بهترین کارت‌های ماینینگ حال حاضر NVIDIA در بازار را به شما نشان خواهیم داد.

لازم است به این موضوع اشاره‌کنیم که ورژن های قدیمی NVIDIA با رم ۴GB یا کمتر را حذف کرده‌ایم چون عملکرد آنها معمولاً بد بوده است و در آینده نیز عملکردشان ضعیف‌تر خواهد شد.

GeForce GTX 1080 Ti

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

کارت ۱۰۸۰ Ti پرچمدار قدرتمند کارت‌‌گرافیک‌های NVIDIA است. قیمت بالایی دارد ولی از میزان VRAM پرسرعت بالای برخوردار است و به همین خاطر خیال شما را از بابت استخراج اتریوم تا چند سال آینده راحت خواهد کرد. طبق برگه مشخصات همه‌چیز خوب به نظر می‌رسد و اگر بخواهید روی آن کار کنید می‌توانید قدرت هش کردن را تا ۳۲MH/S افزایش دهید. این قدرت هش برای استخراج اتریوم فوق‌العاده است. هرچند این کار می‌تواند برای استخراج ZCASH بهتر عمل کند.

این کارت گران قیمت‌ترین کارت گرافیک Ti است که تا به حال ساخته شده و قیمت آن در بازار حدود ۸۰۰ دلار است. هرچند تقاضای زیاد در ماینینگ قیمت آن را در برخی جاها به بیش از ۱۰۰۰ دلار نیز رسانده است و اما برای کسانی که می‌توانند هزینه آن را تقبل کنند این کارت گزینه فوق‌العاده‌ای خواهد بود.

مزایا:

سریع‌ترین کارتی که می‌توانید تهیه کنید، با قابلیت اورکلاکینگ بالا.

معایب:

مصرف برق زیاد و قیمت نسبتاً بالا

ویژگی‌های مهم:

قیمت ۸۰۰ الی ۹۳۰ دلاربرق موردنیاز: ۳۳۰Wقدرت هش: ۳۱.۲MH/S۱۱GB GDDR5 X memory at 11GHz۲- GeForce GTX 1070 -Founder’s Edition

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

کارت GeForce GTX 1070 F_E همان کارت گرافیک با معماری پاسکال است که افراد با بودجه محدود (البته نه خیلی کم) منتظر آن بودند. این کارت همان تراشه GEFORCE GTX 1080 را دارد ولی به‌منظور ارزان کردن قیمت و امکان خرید آن، کمی ضعیف شده است. با بالا بردن سرعت ذخیره از طریق یک ابزار اورکلاکینگ به نام AFTER BURNER قدرت هش شما ممکن است از ۱۰ در صد به ۳۱MH/S برسد. این برنامه معروف‌ترین و پرکاربردترین برنامه برای اورکلاکینگ است که به شما اجازه کنترل کامل بر روی کارت گرافیک را می‌دهد.

از هر نظر این کارت عملکرد عالی دارد و به همین خاطر تقاضای زیاد برای خرید آن قیمت کارت را از ۴۰۰ تا ۷۰۰ دلار رسانده که از نظر من این تنها ایرادی است که می‌شود از این کارت گرافیک گرفت.

ما Nvidia GeForce GTX 1070 را به خاطر عملکرد و قیمتش می‌پسندیم. هر چند این عملکرد هزینه‌های بیشتری دارد و به‌صورت مصنوعی پتانسیل پلتفرم را محدود می‌کند. ولی اگر توانستید این کارت را با قیمت‌ کمتری پیدا کنید، برای خرید آن تردیدی به خود راه ندهید، چراکه از این کار پشیمان نخواهید شد.

مزایا:

مصرف برق مطلوب است ، کارآمد است ، از پتانسیل و رم بالایی برخوردار است.

معایب:

کمی گران‌قیمت است (مخصوصاً با افزایش تقاضا) ، قدرت اورکلاکینگ آن به میزان قدرت GTX 1080 نیست.

ویژگی‌های مهم:

قیمت: ۴۵۰ الی ۷۵۰ دلارنوع و اندازه حافظه: ۸GB GDDR5قدرت هش: ۲۷.۳MH/Sبرق موردنیاز: ۲۲۵W۳- Titan V

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

برای آن دسته از افرادی که به دنبال یک سخت‌افزار استخراج با قدرت هش بی‌نظیر هستند بهترین گزینه محسوب می‌شود.

Titan V از یک پردازنده گرافیکی جدید به نام وُلتا بهره می‌برد که یک سیستم مهندسی جدید است که با Pascal و Maxwell فرق دارد و به همراه هسته ۶۴ CUDA به ازای هر SM (به‌جای حالت معمولی ۱۲۸) به همراه حافظه HBM2 و تغییرات دیگری که NVIDIA هنوز به صورت کامل آنها را فاش نکرده، عرضه می‌شود.

همین پردازنده در Tesla accelerators نیز یافت می‌شود. مشتریان خاص Titan V کسانی هستند که به دنبال پردازش میزان بالایی از اطلاعات از قبیل یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و برنامه‌های محاسبه‌گر با عملکرد بالا هستند.

عملکرد این کارت در استخراج نیز عالی است. قدرت هش این کارت در حالت عادی روی ۷۰MH/S است ولی  می‌تواند تا ۸۲MH/S نیز افزایش یابد. یک مورد دیگر که از اهمیت بالای برخوردار است این است که مصرف برق آن از ۲۱۵W تجاوز نمی‌کند.

قدرت هش خام Titan V به تنهایی باعث شده Nvidia از سایر رقبا جلو بیافتد و نزدیک‌ترین رقیبش یعنی AMD-RX VEGA 64 را که هنگام اورکلاک برق بیشتری مصرف می‌کند، شکست داده است. Titan V فوق‌العاده کارآمد است و در صورت آور کلاکینگ می‌تواند تا قدرت هش ۸۲MH/S برسد این در حالی است که قدرت هش Radeon RX Vega 64 فقط تا ۴۵MH/S خواهد رسید و همچنین رادئون مصرف برق بالایی نیز دارد.

قیمت فوق‌العاده بالای TITAN V (۳۰۰۰ دلار) نشان‌دهنده این است که این کارت زمان زیادی لازم دارد تا پول اولیه خود را برگرداند و همچنین این موضوع باعث می‌شود که این کارت از دسترس ماینر های معمولی خانگی خارج شود. ولی اگر از بابت قیمت آن مشکلی ندارید ما شدیداً پیشنهاد می‌کنیم که این کارت را تهیه کنید.

همان‌طور که دیدید آخرین پرچمدار Nvidia یعنی Titan V یک هیولای به تمام‌عیار است و به‌سختی کارت گرافیکی پیدا می‌شود که توان رقابت با آن را داشته باشد.

مزایا:

مصرف برق آن به شکل فوق‌العاده‌ای بهینه است و همچنین قدرت هش بالایی دارد.

معایب:

بسیار گران‌قیمت است

ویژگی‌های مهم:

قیمت: ۳۰۰۰ دلارVRAM: 12GB HBM2قدرت هش: ۷۰MH/Sبرق موردنیاز: ۲۱۵W
۴-  GeForce Titan Xp

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

 

اگر به دنبال یک سخت‌افزار قوی برای استخراج اتریوم هستید باید به دنبال کارت‌های سری Titan بروید. GeForce Titan Xp ماینر های زیادی را تحت تأثیر خود قرار داده است. میزان زیادی از VRAM که با قدرت هش بالا ترکیب شده و البته مصرف برق بالایی نیز ندارد. همانند RX VEGA 64 که قدرتمندترین پرچمدار AMD نیز محسوب می‌شود، قدرت هش این کارت می‌تواند با اورکلاکینگ تا ۴۲MH/S افزایش پیدا کند ولی در این صورت به ۳۰۰W برق نیاز خواهد داشت. از طرفی دیگر RX VEGA 64 تقریباً همین میزان کارایی را با نصف پول این کارت برای شما به ارمغان می‌آورد.

مزایا:

میزان بالای VRAM و قدرت هش بالا با مصرف برق کم.

معایب:

قیمت بسیار بالا

ویژگی‌های مهم:

قیمت: ۱۲۰۰ الی ۱۴۵۰ دلارVRAM: 12GB (GDDRX 5)مصرف برق: ۲۰۰Wقدرت هش: ۳۵MH/Sبهترین کارت‌های AMD

در این بخش ما کارت‌های AMD مورد علاقه خودمان را که در آینده برای ماینر ها مناسب خواهد بود را دسته‌بندی کرده‌ایم.

۱- (AMD R9 390 (X

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

تقاضای زیاد در عرصه استخراج، قیمت کارت‌های گرافیک را به میزان قابل‌توجهی بالاتر از قیمت اصلی خرده‌فروشی برده است، اما وقتی صحبت از کارت های گرافیک ارزان با کارایی بالا که در بازار هم موجود باشند به میان بیاید، AMD R9 390(X) پیشتاز است. هرچند نسبتاً یک کارت گرافیک قدیمی محسوب می‌شود (سری کارت‌های R9 در سال ۲۰۱۵ معرفی شده‌اند) اما نسبت به کارت‌های گرافیک سری RX400/500 که در سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ معرفی شد، باوقارتر زیسته‌اند.

کارت (R9 390(X می‌تواند عملکرد خیلی خوبی را به نمایش گذاشته و به قدرت هشی برابر با مدل‌های GTX 1079 Ti و ۱۰۸۰ برسد؛ هرچند قیمت و مصرف برقش بسیار پایین‌تر از آنهاست.

لازم است ذکر کنیم که R9 فقط ۴GB و این به این معناست که عملکرد آن با گذر زمان به‌سرعت کاهش پیدا خواهد کرد و شما باید در آینده آن را باقیمت بسیار پایین‌تری بفروشید چون دیگر برای استخراج کارآمد نخواهد بود.

مزایا:

به عنوان یک کارت قدیمی قیمت و عملکرد فوق‌العاده‌ای دارد .

معایب:

تعداد آن‌ها در بازار محدود و کم است و به همین دلیل تفاوت بازه قیمتی ارائه شده برای آن می‌تواند چشمگیر باشد.

ویژگی‌های مهم:

قیمت: ۳۱۰ الی ۵۵۰ دلارVRAM: 8GB(GDDRX5)مصرف برق: ۲۳۵ Wقدرت هش: ۳۰MH/S۲- AMD Radeon RX Vega 64 با سیستم خنک کنندگی آبی

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

در کارآمد بودن کارت‌های گرافیک AMD هیچ شکی وجود ندارد و VEGA نماینده‌ی آخرین تکنولوژی مهندسی AMD در ساخت کارت گرافیک است. در حالی که سیستم‌های استاندارد خنک‌کننده از طریق هوا در سری Vega کمی در حالت اورکلاکینگ داغ می‌کنند، اما این سری بخصوص اجازه می‌دهد با اور کلاکینگ قدرت هش خودتان را به ۴۲MH/S برسانید در حالی که همچنان برق موردنیازتان کمتر از ۳۰۰W باقی بماند.

این ویژگی بسیار با ارزش بوده و این کارت را به یک سخت‌افزار فوق‌العاده برای ماین اتریوم تبدیل می‌کند. این سیستم خنک‌کننده آبی به شما این اجازه را می‌دهد که دستگاه اورکلاک شده به حد Titan XP برسد در حالیکه شما نصف هزینه اولیه را پرداخت می‌کنید.

کارت‌های جدید VEGA به طرز خارق‌العاده‌ای قدرتمند هستند اما برای عملکرد صحیح به آخرین درایورهای بهینه شده‌ ماینینگ نیاز دارند.

در نظر داشته باشید که Liquid Cooled Vega 64 بسیار کمیاب است پس اگر توانستید یکی از آن ها را با قیمتی حتی نزدیک به قیمت گفته شده پیدا کنید، برای خرید آن فرصت را از دست ندهید.

مزایا:

قابلیت اورکلاکینگ بالا و قدرت ماینینگ فوق‌العاده نسبت به قیمت آن

معایب:

از آنجایی که این کارت گرافیک بسیار کمیاب است، پیدا کردن آن با قیمت واقعی‌اش بسیار دشوار است.

ویژگی‌های مهم:

قیمت: ۷۲۰ الی ۱۳۰۰ دلارمصرف برق: ۲۱۰WVRAM: 8GB(HBM2)قدرت هش: ۳۰MH/S۳- AMD Radeon RX 580 و تمام سری RX 400 و ۵۰۰

بهترین کارت‌ گرافیک‌های استخراج اتریوم در سال 2018

وقتی صحبت از میزان مصرف برق باشد این کارت ها بسیار کارآمد خواهند بود تا حدی که به آن‌ها لقب اسب‌های کاری را در زمینه کارت‌های گرافیک ماینینگ داده‌اند.

کارت‌های سری RX400 و ۵۰۰ دارای سیستم خنک‌کنندگی خوبی هستند، و عملکرد و قیمتشان با هم متناسب است. ولی متأسفانه دیگر زمان آن رسیده که این کارت‌ها کنار گذاشته شوند. چراکه حداقل دیگر برای استخراج اتریوم مناسب نیستند.

ولی همچنان سری کارت‌های RX580/570/480/470 برای استخراج آلتکوین‌ها کاربرد دارند، البته در صورتی که با قیمت مناسب در دسترس باشند. حواستان باشد که فروشنده‌ها این کارت‌ها را با قیمت بالا به شما نفروشند.

قدرت هش آنها به‌سرعت افت می‌کند و احتمالا زمانی که دیگر برای استخراج اتریوم بلااستفاده شوند تعداد آنها در بازار زیاد خواهد شد. افرادی که می‌خواهند آلت کوین های دیگری را استخراج کنند می‌توانند از آنها استفاده کنند.

مزایا:

کارایی بالا نسبت به قیمت و سیستم خنک کنندگی فوق‌العاده

معایب:

به حاضر کمیاب بودن معمولاً قیمت آنها بیشتر از قیمت حقیقی است.

تمام کارت‌های AMD با معماری پولاریس برای استخراج اتریوم هر روز بلااستفاده تر از دیروز می‌شوند (RX460,470,480 یا ۵۶۰,۵۷۰)

ویژگی‌های مهم:

قیمت: ۳۷۰ الی ۵۷۵ دلارVRAM: 8GB(GDDR5)مصرف برق: ۱۸۵Wقدرت هش: ۱۸.۵MH/Sنتیجه‌گیری

بر خلاف بیت کوین که در حال حاضر عمدتاً توسط چیپست های مخصوص (ASICS) استخراج می‌شود، اتریوم جوری ساخته شده که با ماینینگ توسط کارت گرافیک همخوانی دارد. این موضوع سبب شده که در ماه‌های اخیر با بالا رفتن قیمت اتریوم، خرید و فروش‌های مربوط به کارت‌های ماینینگ افزایش پیدا کند.

کارت‌های AMD در میان ماینرها از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند و به نظر می‌رسد این کارت‌ها برای افرادی که نگران بودجه محدودشان هستند، بهترین گزینه به شمار می‌رود. این موضوع که فروش فصلی کارت‌های NVIDIA بیش از ۳۰ درصد کمتر از کارت‌های AMD است، نشانگر این است که بخش عمده‌فروش AMD مربوط به تجهیزات ماینینگ بوده است.

از طرف دیگر کارت‌های رده‌بالای NVIDIA در عملکرد، مصرف برق، بی‌صدا بودن و تطبیق‌پذیری بهتر از کارت‌های AMD عمل می‌کنند.

با دقت گزینه‌هایتان را بررسی کنید اما در نظر داشته باشید که هر کارتی را که انتخاب می‌کنید، باید زمانی زیادی را برای خرید کارت در مغازه‌ها و نمایندگی‌های فروش بگذرانید.

فقط در صورتی که هزینه‌های برق و بودجه خود را با دقت بررسی کنید، می‌توانید امیدوار باشید که ماینینگ موفق و سودآوری داشته باشید.

منبع: captainaltcoin

دیدگاه تان را بنویسید