طبق اخبار تایید شده، امارات متحده عربی (UAE) و عربستان سعودی بر روی ایجاد ارز دیجیتال برونمرزی همکاری خواهند کرد.
زمان دقیق انتشار این ارز دیجیتال، هنوز مشخص نشده اما تنها موضوعی که فعلاً مشخصشده این است که این ارز دیجیتال برای استفاده مصرفکنندگان نبوده و صرفاً برای بانکها کاربرد خواهد داشت.
به گزارش خبرگزاری عربی گلف نیوز، بانک مرکزی امارات متحده عربی و همتای سعودی آن (صندوق ارزی عربستان سعودی) بهطور مشترک، یک ارز دیجیتال فرا مرزی عرضه خواهند کرد که در مبادلات بین این دو کشور از آن استفاده خواهد شد.
پیش از این نیز در سال ۲۰۱۷، گزارشی مبنی بر همکاری مقامات پولی هر دو کشور منتشر شده بود.
در آن زمان مبارک رشید المنصوری، رییس بانک مرکزی امارات متحده عربی، بهصورت عمومی اعلام کرده بود که مؤسسات این کشور، در حال بررسی و مطالعه فناوری موردنیاز برای راهاندازی دارایی دیجیتال هستند. با این وجود، المنصوری در خصوص موارد استفاده این ارز پس از تکمیل مراحل ساخت آن محتاطانه عمل کرده و در آن زمان اعلام کرده بود که این ارز دیجیتال توسط مقامات پولی مرکزی این دو کشور مورداستفاده قرار خواهد گرفت و برای مصرفکنندگان خرد، در دسترس نخواهد بود.
بر اساس گزارشهای گلف نیوز، المنصوری در خلال نشست سران بانکی به حضار اطلاع داد که مقامات پولی هر دو کشور هنوز مطالعات را بهپایان نرساندهاند زیرا چارچوبی برای زمان اتمام مطالعات از سوی مقامات دو کشور تعیین نشده و مشخص نیست که چه کسانی در هر یک از این کشورها، مسئول مشارکت در اجرای امور خواهند بود.
بیشتر بخوانید: ارز دیجیتال ملی یا بانک مرکزی (CBDC) چیست؟/ مروری بر وضعیت ارزهای دیجیتال ملی در جهان
وی در این باره اشاره داشت:
این احتمالاً اولین باری است که شاهد همکاری مقامات پولی دو کشور مجزا در این موضوع هستیم و امیدواریم که این دستاورد، باعث گسترش همکاری مشابه در منطقه باشد.
او همچنین تأیید کرد این ارز دیجیتال که بهزودی عرضه خواهد شد، برای مصرفکنندگان در دسترس قرار نخواهد گرفت و مؤکداً بهعنوان وسیلهای برای تبادلات بینبانکی، به کار خواهد رفت.
امارات متحده عربی بهصورت گستردهای در حال آماده شدن برای استفاده از بلاک چین و ارزهای دیجیتال است. طبق گزارشهای منتشرشده در ماه اکتبر، امارات به دنبال پذیرش عرضه اولیه سکه (ICO) بهمنظور جذب سرمایه برای شرکتهای اماراتی بوده و متعهد شده است که پیش از اتمام نیمه اول سال ۲۰۱۹، چارچوب قانونی مخصوص به این حوزه را مشخص سازد.
همچنین در این گزارش، نقلقولی از عمر سیف الزعبی، ریاست تنظیم قوانین بازار اوراق بهادار امارات متحده عربی ذکر شده است که اعلام کرده بود:
هیئتمدیره نهاد اوراق بهادار و کالاهای اقتصادی (ESCA) پذیرفته است که ICO ها را جزو اوراق بهادار طبقهبندی کند. مطابق برنامه تهیهشده توسط ما، قوانین مربوط به این حوزه تا اتمام نیمه اول سال ۲۰۱۹ منتشر خواهند شد.
منبع : ccn
دیدگاه تان را بنویسید