​در کارگاهی که ۵ اکتبر در توکیو برگزار شد، مارک فرایدنباخ (Mark Friedenbach)، از توسعه‌دهندگان پروتکل بیت کوین و موسسان بلاک‌استریم، روشی برای مقیاس پذیری آن بدون نیاز به فورک شدن معرفی کرد.

در کارگاهی که ۵ اکتبر در توکیو برگزار شد، مارک فرایدنباخ (Mark Friedenbach)، از توسعه‌دهندگان پروتکل بیت کوین و موسسان بلاک‌استریم، روشی برای مقیاس پذیری آن بدون نیاز به فورک شدن معرفی کرد.

این مفهوم نوین که در کارگاه مقیاس‌پذیری بیت کوین تحت عنوان «بلاک‌های پسین» (Forward Blocks) معرفی شد، به افزایش ظرفیت درون زنجیره‌ای با تغییر در مکانیزم اثبات کار و تنها با استفاده از یک فورک نرم اشاره دارد. همچنین این روش با کاربرد استفاده از دفاتر کل خصوصی جایگزین نیز ترکیب‌شده است.

این طرح پیشنهادی روشی را توصیف کرده که با به‌کارگیری آن «حجم تراکنش‌ها تا ۳۵۸۴ برابر سطح فعلی» افزایش و مقاومت در برابر سانسور پذیری نیز با استفاده از شاردینگ، بهبود می‌یابد.

مارک فرایدنباخ (Mark Friedenbach)

در طول سخنرانی، فرایدنباخ اصلاحات عظیمی برای تراکنش‌های درون زنجیره‌ای بیت کوین یا تراکنش‌هایی که در بلاک چین بیت کوین وجود دارند، پیشنهاد داد. این فورک نرم یا همان سافت فورک حکایت از توانمندسازی هر چه بیشتر الگوریتم اجماع پروتکل دارد؛ جایی که نودهای قدیمی نیز بر سر پیشرفت شبکه به توافق رسیده‌اند. همچنین این تحقیق بیانگر مفهوم «فورک نرم سازگار پیش رو» (forwards compatible soft-fork) نیز است، چراکه نودهای بروز نشده به سافت فورک جدید نیز قادر به دریافت و پردازش تراکنش‌ها خواهند بود.

فرایدنباخ در طول صحبت‌هایش بر نقش شاردینگ در افزایش مقاومت در برابر سانسور پذیری تأکید کرد و به این نکته اشاره داشت که اصطلاح «شاردینگ» را از حوزه پایگاه داده قرض گرفته است. هرچند این عبارت استفاده‌شده در سخنرانی با مفهوم شاردینگی که در پروژه‌های عظیم مرتبط با دیگر ارزهای دیجیتال یافت می‌شود، تفاوت بسیاری دارد؛ ولی بااین‌حال به‌کار بردن آن در یک مطالعه تحقیقاتی امر اشتباهی نیست.

اصطلاح شاردینگ با پروژه اتریوم بر سر زبان‌ها افتاد، که در روزهای آتی باید منتظر به‌روزرسانی‌های مهمی در شبکه آن باشیم. برای اولین بار ویتالیک بوترین، در آوریل ۲۰۱۸ و در پروژه اتریوم این عبارت را بکار برد که آن را روشی برای افزایش تراکنش‌های بلاک چین اتریوم معرفی کرد. ایده کلی شاردینگ به این صورت است که در تراکنش‌های درون زنجیره‌ای، چندین کامپیوتر بار حاصل از پردازش را به دوش بکشند و یک تراکنش بین چند کامپیوتر می‌تواند تقسیم شود.

[امکان افزایش سایز بلاک بیت کوین بدون نیاز به هاردفورک وجود دارد !]

فرایدنباخ، پیمانکار سابق ناسا، در صحبت‌هایش اشاره کرد که قصدش در ابتدا تحقیق بر روی مشکلات مقیاس‌پذیری بیت کوین نبود، و درواقع به توسعه مکانیزم دوگانه اثبات کار که با فورک نرم بتوان آن را اجرا کرد، فکر می‌کرده است. ازنظر این توسعه‌دهنده افزودن الگوریتم اثبات کار دیگری به شبکه، یک طرح پیشنهادی و اعمال تغییرات آتی محسوب نمی‌شود و تنها ایده‌ای است که توسعه‌دهندگان برای شروع می‌توانند آن را در نظر داشته باشند.

مشکل مقیاس‌پذیری بیت کوین یکی از چندین موضوع مهم موردبحث درباره این ارز دیجیتال برتر است.

در ماه جولای سال جاری، تعدادی از مهندسان بیت کوین، گروه فناوری عملیات بیت کوین یا Bitcoin Optech را باهدف حل مسئله مقیاس پذیری بلاک چین بیت کوین راه‌اندازی کردند. این گروه غیرانتفاعی توسط بازیگران بزرگ صنعت نظیر ونکس کاسرس از اعضای هیئت مدیره پی‌پل، جان ففر مدیر اجرایی KKR & Co و گروه تحقیق توسعه Chaincode Labs رهبری می‌شود.

منبع: cointelegraph

print

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1030307
  • منبع: arzdigital.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.