خادم: هنر کشتی این است که در کنار مردم بماند/ قاسم رضایی: باید مشکلات ورزشکاران طی سال‌های گذشته را حل کنیم

دومین جلسه کمیسیون ورزشکاران دیروز (سه شنبه) در محل خانه کشتی عبدالله موحد تهران برگزار شد.

لینک کوتاه کپی شد

به گزارش جی پلاس، در این جلسه که با حضور رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی،  قاسم رضایی رئیس کمیسیون ورزشکاران، حسن رحیمی، کمیل قاسمی، مسعود اسماعیل پور، حسن یزدانی، جابر صادق زاده، یگانه غریب گشته، نگین احمدی پویا، محمد نادری و حبیب اله ترابی برگزار شد، رسول خادم بر جایگاه پهلوانی قهرمانان کشتی تأکید کرد.

رئیس فدراسیون کشتی ، بیان‌ کرد:  هنر کشتی این است که در کنار مردم بماند و بزرگترین ویژگی قهرمانان کشتی این است که باید همواره در کنار مردم باشند و ارتباط خود را از آن ها جدا نکنند.

وی افزود: یکی از اهداف تشکیل کمیسیون ورزشکاران، دغدغه مردم را داشتن است و قهرمانان ما باید منش پهلوانی و جوانمردی، را در پیش بگیرند.

خادم ضمن درخواست از اعضای کمیسیون ورزشکاران برای ارائه راهکارها و کمک به حل مشکلات کشتی گیران در اردوها افزود: نظرات شما بعنوان قهرمانان کشتی جهان و المپیک، می تواند در مسائلی همچون برنامه ریزی  تمرینات، نحوه برگزاری اردوها و مشکلاتی که بر سر راه کشتی‌گیران و اعضای تیم های ملی وجود دارد بسیار راهگشا باشد.

وی در ادامه نیز توضیحاتی را در مورد برنامه‌های  آتی فدراسیون برای تیم های ملی و چگونگی خدمات هرچه بیشتر به کشتی گیران ارائه داد.

قاسم رضایی ، رئیس کمیسون ورزشکاران، گفت‌:  نگاه مردم از گذشته تا به حال به پهلوانان بوده است و نباید این علاقه را از مردم گرفت.

وی ادامه‌ داد: حضور ما در این کمیسیون برای این است که کمک کنیم تا بتوانیم مشکلات ورزشکاران را که طی سال های گذشته داشته‌اند  حل شود.

قهرمان المپیک لندن، افزود: کشتی‌گیران ما از برترین کشتی گیران دنیا هستند اما  بنا به مشکلاتی نتوانسته اند به آن چیز که حق آن ها در مسابقات جهانی و المپیک بوده است برسند و امیدوارم که جمع حاضر در کمیسیون ورزشکاران که خود هرکدام عناوین قهرمانی المپیک و جهان را در کارنامه خود دارند بتوانند با ارائه راهکارهای به حل این موضوع کمک کنند.

دارنده مدال برنز المپیک ریو ، خاطر نشان کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که پیش روی کشتی‌گیران است یکنواختی اردوها است که کشتی‌گیران را از نظر روحی و انگیزه تضعیف می‌کند ، به نظر من اگر اردوهای خانه کشتی هر از چند گاهی در یکی از استان های کشورمان برگزار شود باعث تنوع و افزایش روحیه و انگیزه آن ها می شود.

مسائلی همچون بیمه ورزشکاران، شرایط تمرینی و آماده سازی، شرایط تغذیه ای و درمانی و ایجاد انگیزه برای قهرمانان کشتی در رده های سنی پایه از دیگر مسائلی بود که توسط اعضاء در این جلسه مطرح شد.

سعید عبدولی و محمدعلی گرایی به دلیل حضور در اردوی جام تختی در ماهشهر و مهدی علیاری به دلیل پیگیری روند درمانی در این جلسه حضور نداشتند.

مصوبات نشست:

1-مقرر شد اعضای کمیسیون نقطه نظرات، پیشنهادات و مشکلات مدنظر در کسب نتیجه‌ مطلوب از سوی تیم های ملی کشور در مسابقات المپیک و جهانی را در یک گروه کاری (تلگرام) مطرح کرده و پس از بحث و تبادل نظر در این گروه، دبیر کمیسیون با هماهنگی رئیس کمیسیون  مسائل مطرح شده را پس از 20 روز جمع بندی کرده و در جلسه آتی کمیسیون ورزشکاران جهت تصمیم گیری ارائه دهد.

2-اعضای کمیسیون پیشنهاد دادند مربیانی که کشتی‌گیران آن ها در مسابقات جهانی و یا المپیک صاحب مدال شده‌اند  (بر حسب رده سنی)، به عنوان همراه به یک رقابت بین‌المللی اعزام شوند.

3-مقرر گردید موضوع ساعت تمرینی مناسب و شرایط سالن تمرین بانوان کشتی‌گیر در استان های مختلف، در سمینار آتی هیت های کشتی استان ها مطرح و پیگیری شود.

4-مقرر گردید رئیس کمیسیون ورزشکاران و یا نماینده ایشان در جلسه های سمینار هیأت های کشتی استان ها حضور یابند.

5-در جلسه آتی کمیسیون ورزشکاران از رئیس و یا دبیر فدراسیون پزشکی ورزشی دعوت شده تا موضوع بیمه های ورزشی و مصدومیت کشتی گیران به خصوص ملی پوشان مورد تبادل نظر قرار گیرد.

6- پیشنهاد شد در جلسه شورای فنی کشتی های سنتی، موضوع استفاده از مربیان آشنا به امور  فنی هر رشته از کشتی های سنتی در جایگاه سرمربی این تیم ها مطرح و پیگیری شود.

7- اعضای کمیسیون بر حضور پررنگ تر کادر پزشکی و تغذیه تیم های ملی در اردوهای این تیم ها (رده های سنی مختلف) که برای حضور در رقابت‌های مهم (آسیایی، جهانی و ...) برگزار می‌شود  و همچنین پیگیری مسائل تغذیه آن ها متناسب با شرایط هر کشتی‌گیر  تأکید کردند.

 

دیدگاه تان را بنویسید