ثبت‌نام برای انتخابات کمیته ملی المپیک در حالی به پایان رسید که از الان شاید بتوان گفت تنها تکلیف صندلی ریاست مشخص است، اما رقابت اصلی برای کرسی دبیرکلی خواهد بود، جایی که ۴ رییس فدراسیون برای این پست نامزد شده‌اند.

به گزارش جی پلاس، ثبت‌نام از کاندیداها برای انتخابات هیات رییسه و هیات اجرایی کمیته ملی المپیک به پایان رسید و ۳۰ نفر برای پست های ریاست، دبیرکل، خزانه دار، نواب رییس و هیات اجرایی کاندیدا شدند.احراز صلاحیت‌ها یک‌شنبه هفته جاری مشخص می‌شود با این حال از امروز (شنبه) رایزنی کاندیداها برای احراز ۱۱ پستی که در کمیته ملی المپیک وجود دارد آغاز می‌شود.

در این دوره شاهد غیبت برخی چهره‌ها هستیم که شاخص ترین آن کیومرث هاشمی رییس فعلی کمیته ملی المپیک است، هر چند او اعلام کرده بود قصد شرکت در انتخابات را ندارد با این حال این تصور می‌شد که شاید در دقیقه ۹۰ نظرش تغییر کند اما در نهایت هاشمی سر حرفش ماند و ۲۵ دی کمیته ملی المپیک را ترک خواهد کرد.

* کار راحت صالحی امیری برای رسیدن به ریاست

با توجه به اینکه برای پست ریاست تنها دو نفر کاندیدا شدند و از مدت‌ها قبل هم زمزمه ریاست صالحی امیری به گوش می‌رسید، بنابراین به احتمال فراوان خسروی وفا کنار می‌رود و  پست ریاست را باید از الان برای صالحی امیری کنار گذاشت. البته صالحی امیری پست معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران را دارد که در صورت انتخاب به عنوان ریاست کمیته ملی المپیک باید از معاونت استعفا دهد تا بحث دوشغله بودن پیش نیاید.

با این حال نجفی شهردار تهران مدتی قبل او را به عنوان رییس هیات مدیره سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران منصوب کرد تا همچنان صالحی امیری را در مجموعه خود داشته باشد.

کاندیداها:

رضا صالحی امیری، خبره ورزشی

محمود خسروی وفا، رییس کمیته ملی پارالمپیک

*جدال ۴ رییس فدراسیون با شهنازی برای دبیرکلی

چهار رییس فدراسیون به همراه شهنازی سودای دبیرکلی دارند و البته یکی از همین روسای فدراسیون‌های رزمی پیش از این جزو اصلی‌ترین کاندیداها برای دبیرکلی مطرح بوده است اما در آن سوی میدان شاهرخ شهنازی وجود دارد که در حال حاضر دبیرکل فعلی کمیته ملی المپیک است و بعید به نظر می‌رسد بخواهد براحتی این پست را از دست بدهد.

ارتباط خوب برخی از این کاندیداها با اعضای مجمع باعث شده نتوان از الان گفت چه کسی سمت دبیرکلی کمیته ملی المپیک را برعهده می‌گیرد. کاندیداهای دبیرکلی عبارتند از:

علی مرادی، رییس فدراسیون وزنه‌برداری

مهدی علی‌نژاد، رییس فدراسیون ووشو

صادق فرجی، رییس فدراسیو کاراته

محمد درخشان، رییس فدراسیون جودو

شاهرخ شهنازی، دبیرکل فعلی کمیته ملی المپیک

* جدال سخت نامدارها برای نواب رییسی

 کمیته ملی المپیک دو نایب رییس دارد که این دو پست در بین اعضای مجمع خواهان زیادی داشته به طوری که ۱۱ نفر از آنها برای احراز این پست ثبت نام کرده‌اند.

اکثر نفراتی هم که ثبت نام کرده‌اند از خسروی وفا و مشحون گرفته تا باقرزاده و علی مرادی و ساعی، می‌توان گفت گزینه‌های جدی و قدری هستند، از این رو رقابت جدی را برای نایب رییسی شاهد خواهیم بود.

در حال حاضر از نواب رییس قبلی تنها رباب شهریان دوباره کاندیدا شده که رقابت اصلی او با طاهره طاهریان است. علیرضا دبیر در انتخابات این دوره حضور ندارد.

کاندیداهای نایب رییسی عبارتند از:

علی مرادی، رییس فدراسیون وزنه برداری

غلامرضا نوروزی، رییس فدراسیون پزشکی ورزشی

حسین بابوئی، رییس فدراسیون ورزش‌های دانش آموزی

محمود مشحون، خبره ورزشی

طاهره طاهریان، خبره ورزشی

فضل‌الله باقرزاده، رییس فدراسیون شمشیربازی

هاشم اسکندری، رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد

هادی ساعی، نماینده کمیسیون ورزشکاران

رباب شهریان، نایب رییس فعلی کمیته ملی المپیک

محمود خسروی‌وفا، رییس کمیته ملی پارالمپیک

مجید شایسته، رییس فدراسیون تنیس

خزانه داری و چالش دوشغله بودن

خزانه‌داری در دور پیش برای کمیته ملی المپیک پست پر دردسری بود به طوری که بحث دوشغله شدن محمد علی شجاعی پیش آمد البته او در نهایت فدراسیون تیروکمان را ترجیح داد و از خزانه داری استعفا کرد.

با توجه به اینکه انتخابات کمیته ملی المپیک با اساسنامه قدیمی برگزار می‌شود دوباره چالش خزانه دار پیش روی کمیته ملی المپیک وجود دارد البته در بین چهار کاندیدای احراز این پست دو گزینه هستند که در صورت انتخاب آنها دردسرهای قبلی به وجود نمی‌آید و حالا باید دید مجمع دوباره یک رییس فدراسیون را انتخاب می کند یا فردی که بحث دوشغله بودن  برایش وجود ندارد.

کاندیداهای خزانه داری عبارتند از:

مهدی علینژاد، رییس فدراسیون ووشو

میترا نوری، خبره ورزشی

کیکاوس سعیدی، رییس فدراسیون گلف

هادی ساعی، نماینده کمیسیون ورزشکاران

* غیبت خادم و پولادگر در انتخابات هیات اجرایی

شانزده رییس فدراسیون به دنبال عضویت در هیات اجرایی هستند اما تنها شش نفر از آنها می‌توانند وارد هیات اجرایی شوند. نکته جالب اینکه از شش عضو قبلی علیپور و باقرزاده مجددا ثبت نام کرده و از پولادگر و خادم روسای فدراسیون های تکواندو و کشتی خبری نشد. کفاشیان و مشحون هم نمی‌توانستند وارد انتخابات هیات اجرایی شوند.

با توجه به چهره‌هایی که کاندیدا شده‌اند به نظر می‌رسد رقابت جالبی بین روسای فدراسیون‌ها به وجود آید و باید دید رایزنی کدام از این روسای فدراسیون‌ها بهتر جواب می‌دهد و می‌تواند برای چهارسال به هیات اجرایی راه یابد.

کاندیداهای هیات اجرایی عبارتند از:

محسن رضوانی، رییس فدراسیون شنا

محمد علیپور، رییس فدراسیون انجمن های ورزشی

مجید شایسته، رییس فدراسیون تنیس

احمد ضیایی، رییس فدراسیون والیبال

مسعود خلیلی، رییس فدراسیون سوارکاری

صادق فرجی، رییس فدراسیون کاراته

زهرا اینچه درگاهی، رییس فدراسیون ژیمناستیک

فضل‌الله باقرزاده، رییس فدراسیون شمشیربازی

مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال

محمد درخشان، رییس فدراسیون جودو

محمدعلی صبور، رییس فدراسیون سه گانه

سید عبدی افتخاری، رییس فدراسیون اسکی

مجید کیهانی، رییس فدراسیون دوومیدانی

علیرضا رحیمی، رییس فدراسیون هندبال

خسرو قمری، رییس فدراسیون دوچرخه سواری

علی دادگر، رییس فدراسیون تیراندازی

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.