داورزنی: باید شرایط اساسنامه را به گونهای تدوین کنیم که در انتخابات امکان انصراف وجود نداشته باشد
معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان بعد از انتخاب محمد پولادگر به عنوان رییس فدراسیون تکواندو، گفت: وزارت ورزش و جوانان هیچ دخالتی در انتخاب پولادگر نداشت و سعی کردیم امانتداری و عدالت را در برگزاری مجمع انتخاباتی تکواندو رعایت کنیم.
به گزارش جی پلاس، محمدرضا داورزنی در پایان انتخابات فدراسیون تکواندو و در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: جا دارد به مجموعه تکواندو خسته نباشید بگویم. مجمع خوبی برگزار شد. طبیعی است که اختلاف نظرهای زیادی درباره انتخابات فدراسیون تکواندو وجود داشت، به طوری که در این انتخابات هفت نفری که به فینال رسیدند، قطعا برای انتخاب یک نفر باید شرایط سختی را طی میکردند که خوشبختانه انتخابات در شرایط ایدهآل و رعایت قانون مداری برگزار شد و پولادگر توانست بالاترین رای را در این انتخابات کسب کند.
وی در خصوص صحبتهای کلانتری مبنی بر این که وزارت ورزش و جوانان از پولادگر درخواست کرده است که در این انتخابات شرکت کند و این مساله امروز صبح (شنبه) مطرح شده است، خاطر نشان کرد: کلانتری جزو کسانی بود که تعدادی از خانواده تکواندو خواستار حضور وی در مجمع انتخابات بودند. وی 18 سال قبل رییس فدراسیون تکواندو بود و محمد پولادگر نایب رییس وی بود. خانواده تکواندو از وی درخواست کرده بود که در صحنه رقابت حضور داشته باشد. حتی زمانی که کلانتری از وزارت ورزش و جوانان درخواست کرد که در انتخابات شرکت کند یا خیر ما به او نظر مثبت دادیم. وزارت ورزش و جوانان به هیچ یک از کاندیداها برای شرکت در انتخابات نظر منفی اعلام نمیکند و ما سعی داریم که همه کاندیداها در هر رشتهای در انتخابات حضور داشته باشند.
داورزنی در ادامه خاطر نشان کرد: کلانتری طی درخواستی که از سلطانی فر برای حضور در مجمع فدراسیون تکواندو داشت، نظر وزیر ورزش و جوانان بر این بود که بین خانواده تکواندو تعاملی ایجاد شود تا مشکلی برای هیچ یک از کاندیداها در مجمع انتخاباتی وجود نداشته باشد. در حقیقت نظر وزیر ورزش و جوانان بر این بود تا تعاملی بین محمد پولادگر و مختار کلانتری ایجاد شود. حتی نظر هیاتهای استانی بر این بود که پولادگر در انتخابات حضور پیدا کند و از شرکت در مجمع فدراسیون تکواندو کنارهگیری نکند. فضا به شکلی بود که دو دستگی ایجاد شده بود و یک عده خواستار حضور محمد پولادگر و یک عدهای نیز خواستار حضور مختار کلانتری در انتخابات تکواندو بودند. سعی وزارت ورزش و جوانان بر این بود که بتوانیم به نوعی تعامل و وفاق بین خانواده تکواندو ایجاد کنیم و به دنبال ایجاد حواشی در بین اعضای تکواندو نبودیم. من به عنوان مجری سعیام بر این بود تا مجمع روال قانونی خود را طی کند بنابراین وزارت ورزش و جوانان با توجه به گفته برخی از منتقدان هیچ دخالتی در انتخاب محمد پولادگر، به عنوان رییس فدراسیون آینده این فدراسیون نداشت و قصد ما امانتداری و رعایت عدالت در برگزاری مجمع بود.
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان، اضافه کرد: اگر می خواستیم در انتخابات فدراسیون تکواندو دخالتی داشته باشیم، متهم به این می شدیم که وزارت ورزش و جوانان در این انتخابات ورود پیدا کرده و با دخالت خود اثر سویی در نحوه برگزاری این انتخابات ایجاد میشد. خوشبختانه این اتفاق رخ نداد و انتخابات فدراسیون تکواندو روال خود را طی کرد و در نهایت محمد پولادگر با رای قاطع اعضای مجمع توانست بیشترین آرا را در این انتخابات کسب کند. البته جا دارد از کلانتری که زحمت کشیده است و پا به عرصه انتخابات گذاشتند نیز تشکر کنم. کسانی که منتقد فدراسیون بودند در انتخابات انصراف خود را اعلام کردند و در نهایت مجمع تصمیم گرفت تا به چه کسی رای دهد و ما هیچ گونه دخالتی در انتخاب محمد پولادگر و همچنین سایر کاندیداها در آینده نخواهیم داشت.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود به نیروهای جوان و تحصیل کرده و کارآمد برای ورود به عرصه انتخابات فرصت می دادید؟ در این باره خاطر نشان کرد: باید این را بگویم که این بستگی به صلاحدید اعضای مجمع دارد که به چه کسی رای بدهند و در نهایت چه کسی را انتخاب کنند. در اساسنامه جدید که در حال تدوین است به گونهای است که 31 استان در انتخاب رییس فدراسیون تصمیم گیر هستند. بنابراین خارج از هیات استانی کسی نمیتواند بیاید و در مجمع حضور پیدا کند و رای دهد. حتی این فرضیه که میگویند رییس هیات استان را رییس فدراسیون انتخاب میکند و رییس فدراسیون نیز اعضای رییس هیات را گزینش میکند، این طور نیست. من خود زمانی که در استان و سپس فدراسیون و امروز به عنوان معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان فعالیت میکنم ، می گویم که در استانها 19 نفر مشخص هستند که تعیین میکنند رییس هیات چه کسی شود. ما نباید انتقاداتی که صورت میگیرد را به همه نسبت دهیم. حتی در اساسنامه جدید ما اشاره کردهایم که سایر بخشها نیز میتوانند در انتخابات نقش داشته باشند.
او تاکید کرد: فدراسیون تکواندو در چند سال گذشته موفقترین فدراسیون بوده است به ویژه در سال 95 یکی از موفقترین رشتههای ورزشی کشور محسوب میشد.
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در ادامه اضافه کرد: دوستانی که امروز منتقد این فدراسیون هستند باید انتقادات آنها مورد بررسی قرار بگیرد و فدراسیون فضایی را ایجاد کند که بین خانواده تکواندو تعامل ایجاد شود. به هر حال ما نمی توانیم همه را راضی نگه داریم. اختلاف نظرهای زیادی وجود داشت. رییس فدراسیون باید سعی کند با همدلی هر چه بیشتر آرامش را به خانواده تکواندو باز گرداند تا با انتظاری که از تکواندو داریم بتواند در المپیک روی سکو قرار بگیرد. این رشته همیشه در فینال قهرمانی جهان بوده است و امیدواریم که این روند ادامه داشته باشد. باید به سمتی حرکت کنیم که دوباره شاهد فضای همدلی و تعامل در بین خانواده تکواندو برقرار شود.
او در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر این که به نظر می رسید که رضایی و مسعود امینی پیش از این از شرکت در این انتخابات انصراف داده بودند و امروز در این انتخابات حضور داشتند، نظر شما چیست؟ افزود: اگر اینها قصد کنارهگیری از فدراسیون تکواندو را داشتند، باید کتبا انصراف خود را به فدراسیون اعلام میکردند. به هر حال امروز نیز شاهد بودید که در ابتدای این مجمع از شرکت در انتخابات انصراف ندادند و در عرصه انتخابات حضور داشتند.
داورزنی خاطر نشان کرد: ما باید سعی کنیم شرایط اساسنامه را به گونهای تدوین کنیم که در انتخابات زمانی که 10 تا 12 نفر ثبتنام میکنند، امکان انصراف و یا کنارهگیری آنها در مجمع انتخابات وجود نداشته باشد. این درست نیست که افراد در انتخابات ثبتنام کنند و بعد از ثبتنام در مجمع انتخابات از شرکت در این انتخابات کنارهگیری کنند. باید به سمتی حرکت کنیم که کسانی که قصد حضور در انتخابات را دارند وارد عرصه انتخابات شوند و در عرصه انتخابات حضور داشته باشند و به نفع کسی کنارهگیری نکنند.
داورزنی همچنین درباره عملکرد رییس فدراسیون جودو و این که گفته میشود 70 نفر عزل و نصب در طی 15 ماه حضور محمد درخشان در این فدراسیون وجود داشته است، نظر شما در این باره چیست؟ گفت: این صحبتها صحت ندارد. به هر حال باید از رییس فدراسیون این مسائل را پیگیری کنید نه من. حتی در خصوص پناهندگی جودوکاران پیش از این نیز گفته بودند که 19 نفر پناهنده شدهاند و ما طی بررسیهای که داشتیم متوجه شدیم تنها یک مورد پناهندگی داشته است و مابقی به کشور بازگشته اند. بنابراین اگر صحبتی در این خصوص وجود دارد باید از محمد درخشان صحت و سقم آن را پرس و جو کنید.
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در خصوص حضور افشین داوری در انتخابات بوکس و این که گفته میشود قرار است یک پست کلیدی به داوری در وزارت ورزش و جوانان داده شود، خاطر نشان کرد: در این زمینه اطلاعی ندارم. اما باید این را بگویم که افشین داوری در حال حاضر که سرپرست این فدراسیون است از شرکت در انتخابات کنارهگیری کرده است و انصراف خود را به وزارت ورزش و جوانان اعلام کرده است.
وی همچنین در خصوص تیروکمان و این که آیا محمدعلی شجاعی تا برگزاری مجمع انتخابات فدراسیون تیروکمان در این فدراسیون حضور خواهد داشت یا خیر ، تاکید کرد: بعد از برگزاری مجمع برگزاری انتخابات کمیته ملی المپیک برای فدراسیون تیروکمان سرپرست انتخاب خواهیم کرد. این فدراسیون چون از زمان ثبتنام کاندیدهای آن یک سال و نیم سپری میشود باید مراحل ثبتنام مجددا طی شود تا کسانی که میخواهند در انتخابات تیروکمان حضور داشته باشند، ثبتنام خود را انجام دهند. به هر حال بعد از مجمع کمیته ملی المپیک وضعیت این فدراسیون از نظر سرپرست مشخص خواهد شد.
داورزنی در پایان صحبتهای خود همچنین درباره بهنام محمودی و این که گفته میشود برای حضور در انتخابات فدراسیون والیبال ردصلاحیت شده است، اظهار کرد: بهنام محمودی از چهرههای شاخص والیبال کشور است و در حال حاضر نیز جزو کسانی است که احساس وظیفه کرده و در عرصه انتخابات حضور پیدا کرده است. جاهایی که باید استعلام کنند در خصوص حضور بهنام محمودی در انتخابات والیبال پاسخ دقیقی را به ما اعلام نکرده اند و در این موضوع فدراسیون و حتی وزارت ورزش و جوانان دخالتی ندارد. دستگاهایی که باید صلاحیت وی را تایید کنند هنوز پاسخ شفافی نداده اند. به هر حال بهنام محمودی جزو چهرههای خوب والیبال کشورمان است و آرزو میکنم که هر چه سریعتر مشکل وی حل شود تا بتواند در عرصه انتخابات فدراسیون والیبال حضور داشته باشد.
دیدگاه تان را بنویسید