برای بسیاری از والدین این سوال به وجود می‌آید که کودکان آن‌ها از چه سن می‌توانند وزنه بزنند یا ورزش‌های قدرتی انجام دهند. تصوراتی نادرست مختلفی در این زمینه وجود دارد.

به گزارش جی پلاس، تصورهای غلطی درباره وزنه زدن کودکان وجود دارد که موجب ترس خانواده‌ها از انجام ورزش قدرتی فرزندانشان می‌شود.

بسیاری تصور می‌کنند که وزنه زدن در دوران کودکی باعث می‌شود که رشد کودک متوقف شود. همین تصور نیز وجود دارد که وزنه زدن باعث شکستگی استخوان کودکان می‌شود.

یکی از پزشکان ورزش بیمارستان کودکان در این باره می‌گوید نمی‌دانم که این تصورهای غلط از کجا آغاز شده‌اند. با این حال هیچ کدام از نظر علمی ثابت نشده‌اند. آنچه ما می‌دانیم این است که وزنه زدن برای کودکان مانعی ندارد و در صورتی که با نظارت مربی انجام شود می‌تواند مفید باشد. حرکات ورزشی همچون اسکات و پرس برای کودکان مناسب نیز هستند. البته قرار نیست که یک بچه ۷ ساله پرس سینه با ۱۰۰ کیلو وزنه انجام دهد. برنامه ورزشی یک کودک باید مناسب جثه بدنی او باشد. وزنه زدن می‌تواند باعث قدرتمندتر شدن عضلات، کاهش احتمال آسیب دیدگی و افزایش کارایی ورزش کودکان شود.

کودکان برای اینکه و در یک رشته ورزشی حرفه‌ای شوند می‌توانند از انجام ورزش‌های استقامتی و قدرتی شروع کنند زیرا توانایی آنها افزایش می‌یابد.

کودکان با انجام حرکاتی همچون اسکات یاد می‌گیرند که چگونه بدون فشار آوردن به زانوهای خود بعد از پریدن به زمین فرود بیایند و این کار باعث می‌شود که آن‌ها در بازی‌های روزانه خود که غالباً پرش زیادی دارد به مفاصل خود از جمله زانوها فشار نیاورند.

انجام ورزش‌های قدرتی در دوران کودک توانایی کودک را برای انجام بسیاری از ورزش‌ها افزایش می‌دهد. این طور نیست که تنها برای ورزش‌هایی همچون کششی یا فوتبال به چنین توانایی‌هایی نیاز باشد. بلکه برای ورزش‌های دیگر که هوازی هستند نیز این نوع حرکات ورزشی مناسب هستند.

شروع ورزش‌های قدرتی از دبیرستان، ۱۰ سال دیر است. کودکان باید از سطوح ابتدایی شروع به انجام این ورزش‌ها بکنند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.