سرمربی ذوب آهن می‌گوید اگر در دقایق پایانی توپ را حفظ می‌کردند بازی به تساوی کشیده نمی‌شد و پیروز از میدان خارج می‌شدند.

به گزارش جی پلاس، دیدار دو تیم سیاه‌جامگان و ذوب آهن که نخستین دیدار لیگ هفدهم بود با نتیجه دو بر دو به پایان رسید. امیر قلعه نویی پس از این دیدار گفت: از هوادارانی که امروز میهمان‌نوازی کردند ممنونم. بازی‌ای که ۴ گل دارد، بازی قابل قبولی است اما در حد ذوب آهن بازی نکردیم. می‌توانستیم بهتر باشیم. اگر دقایق آخر بازی توپ را حفظ می‌کردیم برنده می‌شدیم. گل اول ناشی از بدشانسی بود.

او تصریح کرد: ذوب‌آهن در حد و اندازه خودش بازی نکرد، البته هفته نخست لیگ است و هفته به هفته بهتر می شویم. من وقتی شنیدم که بازی قرار است در بجنور برگزار شود، یاد بازی در زمین‌های خاکی افتادم. امیدوارم دیگر در لیگ هفدهم شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

 سرمربی ذوب آهن افزود: به بازیکنانم ایمان دارم و می‌دانم که می‌توانیم در ادامه لیگ  به نتایج بهتری دست پیدا کنیم.

قلعه‌نویی درباره درگیری با میثاقیان خاطرنشان کرد: هیچ درگیری و برخوردی نبود. به داور اعتراض نکردم ولی برایم عجیب است که بازیکنم کتک می‌خورد و کارت هم می‌گیرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.