در گفت وگو با جماران مطرح شد

پاسخ پاراوزنه بردار ناکام ایران در پارالمپیک به منتقدان

ملی پوش پاراوزنه برداری ایران اعتقاد دارد انتقادی نسبت به حسین توکلی سرمربی تیم ملی وارد نیست و برخی با غرض ورزی صحبت‌هایی می‌کنند در حالی که از اتفاقات خبر ندارند.

لینک کوتاه کپی شد

امیر جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی جماران، در خصوص بازی‌های پارالمپیک و کسب مقام چهارم گفت: دسته 65 کیلوگرم یکی از سنگین ترین رقابت‌های پارالمپیک در این دوره بود به طوری که از میان 8 ورزشکار 7 نفر برای مدال با یکدیگر رقابت می‌کردند. من نسبت به دوره قبل از خودم بیشتر راضی هستم چون هم رکورد ملی را شکستم و هم 11 کیلو افزایش رکورد داشتم اما اینکه مدالی حاصل نشد ناراحتم می‌کند چون سه سال زحمت کشیدم  با این حال این رکورد امیدوارم می‌کند که در ادامه شرایط بهتری داشته باشم.

او در مورد برخی گلایه‌ها مبنی بر اینکه حسین توکلی سرمربی تیم ملی تخصصی  در پارا وزنه برداری ندارد و باید در وزنه برداری فعالیت کند گفت: من گلایه‌های  برخی که می‌گویند حسین توکلی تخصصی ندارد را کاملا رد می‌کنم؛ نتایج  ورزش عدد، آمار و ارقام است بنابراین دوستانی که انتقاد می‌کنند نتایجی که تیم در این سه سال کسب کرده را ببینند و رنگ مدال‌ها را در نظر بگیرند. انتقاد به این کادر فنی اصلا وارد نیست چون حسین توکلی در کنار اینکه سرمربی تیم است روانشناس تیم هم است و در مورد مسائل روحی روانی ورزشکار برادرانه کمک می‌کند، در مورد تغذیه تیم نظر می‌دهد و سبک تمرینی خاص خود را دارد.  رکوردها را با توکیو مقایسه کنید متوجه می‌شوید کسی که چهار سال سنش بالاتر رفته با این حال در پاریس چه وزنه‌هایی ثبت کرده است.

جعفری افزود: از قبل پیش بینی می‌شد در دو سه دسته، رقابت سختی پیش رو باشد و کسانی که انتقاد می‌کنند امیر جعفری و  محمدرضا صلحی پور مدال نگرفتند اصلا در جریان  تغییر دسته‌های وزنی و رنکینگ نیستند که دو ورزشکار جدیددقیقه نود اضافه شدند. ورزشکارانی که از وزن‌های دیگر آمده بودند و در این سه سال با ما رقابت نکرده بودند. متأسفانه برخی با غرض ورزی صحبت می‌کنند در صورتی که از تیم فاصله گرفتند و اصلا نمی‌دانند چه اتفاقاتی دارد رخ می‌دهد. من از نتیجه این دوره نسبت به توکیو راضی تر هستم چون در توکیو در تمرین 212 تا 215 کیلو رکورد زدم و مسابقه‌ام با 195 کیلو تمام شد  اما پاریس در تمرین 205 کیلو ثبت کردم و در مسابقه 206 کیلوگرم وزنه زدم.

ملی پوش پاراوزنه برداری ایران با بیان شرایط این رشته گفت: با توجه به شرایط اقتصادی، اوضاع مقداری نگران کننده شده چون مسابقات کشوری با نفرات کم برگزار می‌شود و اختلاف رکورد‌های ملی پوشان و دیگر ورزشکاران زیاد شده اما با آمدن بابک محمدی و نظرات مثبت حسین توکلی اوضاع بهتر می‌شود.  تیم زنان و جوانان در اردو هستند. مجموعه از نفرات هم به عنوان نفراتی که پشت تیم اصلی باقی مانده‌اند دعوت شده اند و فکر می‌کنم با این روش لااقل بازی‌های لس‌آنجس تعداد نفرات بیشتری داشته باشیم. این کار باید حداقل 15 سال پیش اتفاق می‌افتاد که متأسفانه در آن زمان به این موضوع فکر نکردند. بابک محمدی به فکر استارت تیم ستاره‌های پارا وزنه برداری هم است که اگر عملی شود اتفاق بزرگی خواهد بود.

امیر جعفری در پایان گفت: فکر می‌کنم مردم پارالمپیک این دوره را خیلی پیگیری کردند؛ تمام جذابیت این رقابت‌ها تمام شد ولی مسئله این است که لذت بردن از زندگی را باید از ورزشکاران پارالمپیکی یاد گرفت و کمتر باید به این ورزشکاران سخت گرفته شود.  این دوره ورزشکاران جوانی بودند که برای آنها تجربه شد و شاید مناسب بازی‌های لس‌آنجلس باشند. از آقای کارگری هم تشکر می‌کنم که خیلی با ورزشکاران در ارتباط بود و به شدت این کار برای تمام ورزشکاران تأثیر گذار بود.

 

دیدگاه تان را بنویسید