تیم فوتبال نساجی در سومین دیدار آسیایی اش مقابل نوبهار برد را با باخت عوض کرد.

جی پلاس؛ تیم فوتبال نساجی برای حفظ امیدهایش برای صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 19:30 به مصاف نوبهار رفته است. شاگردان رحمتی با توجه به باخت سنگین به الهلال، برای صعود نیازمند پیروزی بودند اما کامبک خوردند و پیروزی را با باخت عوض کردند.

در دقیقه 44 و در شرایطی که نیمه اول رو به پایان بود آزادی با توپ ربایی در موقعیت تک به تک قرار گرفت و شاگردان رحمتی را پیش انداخت.

در نیمه دوم در شرایطی که بازیکن نوبهار در آفساید صاحب موقعیت تک به تک شده بود، خطای حردانی از سوی VAR شدید تشخیص داده شد و او کارت قرمز گرفت و در عین حال آفساید نیز اعلام شد!

پس از این اخراج نوبهار سراسر هجومی کار را دنبال کرد و سرانجام در یکی از حملات پرتعدادش توسط اورونوف به گل مساوی رسید.

با این حال تیم ازبک پا پس نکشید و در وقت های اضافه با گل به خودی عبدی 2-1 پیش افتاد تا کار شاگردان رحمتی برای صعود بسیار سخت شود.

نساجی از 3 بازی، یک پیروزی مقابل مومبای سیتی و دو باخت مقابل الهلال و نوبهار را در کارنامه دارد.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.