شیطنت‌های امیلیانو مارتینس دروازه‌بان آرژانتینی در ضربات پنالتی جرقه‌ای برای تغییر قوانین فیفا برای ضربات پنالتی شده است. این دروازه‌بان از لحظات به یاد ماندنی جام جهانی قطر صحبت می‌کند.

جی پلاس، امیلیانو مارتینس در مصاحبه‌ای با AFA Estudio (کانال رسانه‌ای رسمی تیم ملی آرژانتین) نگاهی به قهرمانی آرژانتین در جام جهانی قطر انداخت و از بهترین لحظات این مسابقات یاد کرد.

فینال جام جهانی ۲۰۲۲ یکی از بهترین مسابقات فوتبال تاریخ است؛ یک بازی کلاسیک. و مارتینس معتقد است که ضربات پنالتی باعث شد تا نتیجه دراماتیک شود. مارتینس به AFA Estudio گفت: «پیروزی در ضربات پنالتی به شما اعتماد به نفس زیادی می‌دهد، مثل پاداش است. پس از شکست هلند در ضربات پنالتی از سد کرواسی گذشتیم و به فینال رسیدیم. به خودم گفتم طوری بازی می‌کنم که انگار در خانه هستم. به مردم و به هیچ چیز دیگری اهمیت نمی‌دهم. من در فینال جام جهانی هستم. از آن لذت بردم. هم‌تیمی‌هایم هم همینطور. در رختکن اشک می‌ریختم و پیش از ورود زمین به هم‌تیمی‌هایم گفتم که احساس غرور می‌کنم و هر اتفاقی هم که بیفتد من زندگی‌ام را در این بازی می‌گذارم. یا درست پیش می‌رود یا اشتباه، اما من هرچه در توان دارم خواهم گذاشت، بقیه بچه‌ها هم همین حس را داشتند.»

مارتینس در سه سال گذشته در زمینه پنالتی خیلی پیشرفت داشت و به عنوان متخصص پنالتی در نظر گرفته می‌شود. او گفت که لیونل مسی یکی از اولین کسانی بود که از عملکرد خوبش پس از پیروزی مقابل هلند در ضربات پنالتی قدردانی کرد: «روی زمین افتادم و گفتم بالاخره تمام شد. ما رفتیم بالا. باید با کرواسی بازی می‌کردیم اما می‌دانستم می‌توانیم از آنها عبور کنیم. ۲۰ ثانیه آرام بودم و به یکباره شنیدم که کسی گفت تو باز هم این کار را کردی تو باز هم به ما کمک کردی. به صورتش نگاه کردم و دیدم لئو است. همدیگر را بغل کردیم و اشک ریختیم و زمین را ترک کردیم.»

کولو موانی با شوتی که در انتهای بازی زد می‌توانست برنده فینال شود اما مارتینس طوری ضربه را مهار کرد که بدون شک از لحظات ماندگار تاریخ فوتبال خواهد شد.

لیونل مسی یک رهبر بود

بر کسی پوشیده نیست که مسی در قطر نقش رهبری را در تیم آرژانتین بر عهده گرفت و شاید حتی در کوپا آمریکا هم همینطور بوده است. او نیروی محرکه این موفقیت‌ها بود و مارتینس معتقد است که بردن جام برای جبران کارهای مسی بوده است. او افزود: «ما این را در کوپا آمریکا هم گفته بودیم که مسی باید جام را ببرد. من این کار را ابتدا برای کشورم و سپس برای او انجام دادم. برای من قهرمانی جهان یک موفقیت فردی نبود. من می‌خواستم این کار را برای کشورم انجام دهم، و مسی هم هدف نهایی ما بود، زیرا او فردی است که بیش از هر کس دیگری سزاوار بالا بردن این جام بود. به دلیل تواضعی که دارد، به دلیل آنچه برای کشور انجام داده، اینکه پشت سر او باشیم امتیاز بزرگی است. خولیان، انسو، مک‌آلیستر و بقیه بازیکنان جدید به خوبی می‌دانستند که باید چه کار کنند تا او آزادی عمل داشته باشد و تفاوت ایجاد کند. او برای ما هرکاری می‌کند و ما هم برای او هر کاری می‌کنیم.»

با اعمال تغییراتی در قوانین ضربات پنالتی توسط IFAB، تعدادی از این قوانین بر رفتار دروازه‌بان متمرکز شده و مارتینس به عنوان کاتالیزوری برای تغییر در نظر گرفته شده است. با این حال، در حالی که بسیاری او را متخصص پنالتی می‌دانند، دروازه‌بان سابق آرسنال معتقد است که او فقط از فشاری که بر روی پنالتی‌زن‌ها وجود دارد استفاده می‌کند. او در پایان گفت: «در تمرین می‌توانم ۷۲ پنالتی بزنم و هر ۷۲ تا را گل کنم. ولی اینجا فشار متفاوت است. تصور کنید ۸۰۰۰۰ نفر در فینال جام جهانی نشسته‌اند. مردم شروع به سوت زدن می‌کنند، دروازه انگار کوچکتر می‌شود... و من از این موضوع به نفع خودم استفاده می‌کنم.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.