جی پلاس

تیم‌ملی فوتبال در حسرت سرمربی؛ مدیران فدراسیون در تور مسافرتی

مدیران فدراسیون فوتبال از زمان حذف تیم‌ملی در جام جهانی 2022 به جای روشن کردن تکلیف نیمکت این تیم، برنامه‌های مسافرتی برای خود ترتیب داده‌اند.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، هشتم آذر بود که تیم ملی فوتبال با شکست مقابل آمریکا از صعود به مرحله حذفی جام جهانی 2022 قطر بازماند. حذف تیم ملی در مرحله گروهی جام جهانی به اعتقاد اغلب اهالی فوتبال به معنای پایان دوران کارلوس کی‌روش در ایران بود. با این حال فدراسیون فوتبال از 8 آذر تا سه شنبه، 11 بهمن به مدت دو ماه صحبتی از پایان همکاری با کی‌روش نکرد تا این که خود پیرمرد پرتغالی این خبر را رسما در پیج اینستاگرامی‌اش اعلام کرد.

هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در بیش از دو ماهی که از حذف تیم ملی در جام جهانی گذشته، جلسات متعددی برگزار کرده اما براساس اظهارات اعضایش، هیچ‌گاه تعیین تکلیف نیمکت تیم‌ملی در دستور جلسه آن‌ها قرار نداشته است. البته در نهایت مشخص شد که هیات رئیسه منتظر بودند که کارلوس کی‌روش برای آن‌ها تعیین تکلیف کند و اگر ادامه همکاری با فوتبال ایران را صلاح ندانست، فدراسیون به سراغ پیدا کردن سرمربی جدید برود.

حالا قرار است هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در تاریخ 23 بهمن جلسه برگزار کند. امیر مهدی علوی، مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال در پاسخ به این سوال که آیا در نشست 23 بهمن اعضای هیات رییسه در مورد انتخاب سرمربی جدید تیم ملی صحبت خواهند کرد یا نه؟ گفت: این جلسه را در روز ۲۳ بهمن و سالروز فاجعه تلخ شهدای چوار خواهیم داشت. با توجه به برنامه‌ریزی‌های حوزه مسئولیت‌های اجتماعی فدراسیون جلسه در آن شهر برگزار می‌شود و حتماً بحث در مورد سرمربی تیم ملی یکی از مواردی است که در این جلسه و جلسات آتی در مورد آن صحبت می‌کنیم.

باتوجه به صحبت‌های مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال، مشخص است که قرار نیست تصمیم خاصی در جلسه هیات رئیسه 23 بهمن اتخاذ شود. نکته عجیب اما برنامه جدید جلسات هیات رئیسه است که فدراسیون فوتبال در نظر دارد هر کدام را به بهانه‌های متعدد در شهرهای مختلف برگزار کند و حالا قرعه به نام شهر چوار افتاده است. بهانه و نیتی که بیشتر به نظر می‌رسد که راهی برای فرار از انتقادات است.

پیش از این منصور قنبرزاده، نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال از برنامه هیات رئیسه برای برگزاری جلسه در جزیره خارک و بازدید از دکل‌های نفتی به منظور تبلیغ نام خلیج فارس خبر داده بود؛ برنامه‌ای بیهوده که فقط به منظور پوشش ضعف دیپلماسی و حقوقی این فدراسیون برای دفاع از تمامیت ارضی ایران در مجامع فوتبالی است. (تعطیلات رویایی اهالی فدراسیون فوتبال در خلیج همیشه فارس!)

تاثیر این برنامه جلسه هیات رئیسه و پیگیری‌های نصفه و نیمه در رابطه با نام مسابقات کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس را می‌تواند در سی و سومین کنگره کنفدراسیون فوتبال آسیا مشاهده کرد که اینفانتینو، رئیس فیفا این بار مقابل چشمان مهدی تاج از نام جعلی خلیج ع ر ب ی استفاده کرد اما رئیس فدراسیون فوتبال ایران حتی جرات به بیان اعتراض نصفه و نیمه هم نداشت.

حالا که تاثیر برنامه‌های هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برای دفاع از تمامیت ارضی را دیدیم، باید منتظر باشیم و ببینیم که در ادامه تورهای مسافرتی هیات رئیسه فدراسیون فوتبال، جلسه آن‌ها در شهر چوار چه خروجی مهمی خواهد داشت.

 

دیدگاه تان را بنویسید