در ادامه نشست های تخصصی فدراسیون های کاندید اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو،نشست دیگری با حضور مسئولان کمیته ملی المپیک ، سرپرست کاروان اعزامی و نمایندگان وزارت ورزش و جوانان در محل کمیته برگزار شد.
جی پلاس، نشست تخصصی فدراسیون های کاندید اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو با حضور سید مناف هاشمی سرپرست کاروان اعزامی به بازیهای آسیایی هانگژو و دبیرکل کمیته، سید محمد پولادگر معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش، مریم کاظمی پور معاونت توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش ، مهین فرهادی زاد نائب رئیس کمیته و برخی مدیران کمیته ملی المپیک، بطور مجزا با مسئولان سه فدراسیون بدمینتون، وزنه برداری و قایقرانی برگزار شد.
در ابتدای نشست ها سید مناف هاشمی بر حضوری قدرتمند در هانگژو تاکید و اظهار کرد: سیاست کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش که در جلسه ستاد عالی بازی های آسیایی و المپیک نهایی شد بر اعزام کاروانی کیفی به بازی های آسیایی است؛ کاروانی که در آن رشته های مدال آور و ورزشکارانی که شانس کسب مدال دارند در ترکیب کاروان جای بگیرند، ضمن اینکه در حوزه ورزش بانوان نگاهی حمایتی داریم.
سرپرست کاروان اعزامی به بازی های آسیایی هانگژو افزود: در همین راستا لازم است با فدراسیون های کاندید اعزام به بازی های آسیایی یک بار دیگر نشست های هماهنگی برگزار شود تا با گزارش مسئولان فدراسیون ها مشخص شود رشته ها و ورزشکاران در چه شرایطی هستند.
در نشست نخست محمدرضا پوریا سرپرست، فریبا مددی نایب رئیس و فرشاد نصرتی دبیر فدراسیون بدمینتون حضور داشتند که پوریا ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اردوهای بانوان و آقایان گفت: فدراسیون بدمینتون جزو محدود فدراسیون هایی است که توانسته جام فجر را حفظ کند و در نظر داریم تا در این مسابقات که رنک خوبی هم دارد، ترکیب اردونشینان را مشخص کنیم و در ادامه با برگزاری منظم اردوها و بررسی روند آمادگی ورزشکاران در تورنمنت های بین المللی نفراتی که می توانند در قالب تیم اعزامی به بازی های آسیایی قرار بگیرند را به کمیته ملی المپیک معرفی کنیم.
نشست تخصصی بعدی با فدراسیون وزنه برداری برگزار شد که سجاد انوشیروانی سرپرست و بدرالملوک کهرنگی سرپرست نایب رئیسی بانوان این فدراسیون حضور داشتند؛ سجاد انوشیروانی در این نشست ضمن ارائه گزارشی از برنامه اردوها و مسابقات پیش رو تا قبل از بازی های آسیایی هانگژو افزود: وزنه برداری کار سختی پیش رو دارد چراکه در کنار آماده سازی تیم اعزامی به هانگژو باید تمرکز روی کسب سهمیه المپیک پاریس باشد و حضور در المپیک و موفقیت در آنجا بسیار مهم است، ضمن اینکه همزمانی مسابقات جهانی عربستان با بازی های آسیایی هانگژو سختی کار ما را دو چندان کرده است.
در همین راستا و پس از تبادل نظر بین سرپرست کاروان و مسئولان فدراسیون مقرر شد تا مکاتبات و پیگیری های لازم برای تغییرتاریخ مسابقات جهانی انجام شود.
سرپرست فدراسیون وزنه برداری در ادامه گفت: خوشبختانه با استان ها و شهرستان ها هماهنگ شدیم تا تمرکز اردوها فقط در تهران نباشد و بتوانیم در شهرستان های مختلف اردو برگزار کنیم تا هم برای اردونشینان تنوع باشد هم میزبان از مواهب برگزاری اردوها برخوردار شود.
انوشیروانی ادامه داد: در بخش آقایان قطعا شانس کسب مدال بخصوص دسته های سنگین داریم و برای بانوان هم تلاشمان این است که بتوانیم روز به روز به مدال آوری در آسیا و بازی های آسیایی نزدیک شویم.
سرپرست فدراسیون وزنه برداری در پایان ضمن قدردانی و تشکر از کمیته ملی المپیک خواستارحمایت بیشتر شد.
آخرین نشست تخصصی نیز با حضور دکتر علیرضا سهرابیان رئیس فدراسیون قایقرانی و عضو هیات اجرایی کمیته، کتایون اشرف نایب رئیس فدراسیون و افشین فرزام سرمربی تیم ملی روئینگ برگزار شد.
در این نشست سهرابیان گفت: خوشبختانه طی چند سال گذشته فعالیت های مستمر و با برنامه ای را پشت سر گذاشتیم تا بتوانیم ضمن دو رقمی کردن تعداد مدال هایمان در بازی های آسیایی هانگژو تعداد طلاها را نیز افزایش دهیم، ضمن اینکه روز به روز فاصله را تا مدال المپیک کم و کمتر کنیم.
وی افزود: در این راستا علیرغم تمام مشکلات زیرساختی و اعتباری از داشته هایمان نهایت استفاده را کردیم.
رئیس فدراسیون قایقرانی تاکید کرد: برای اعزام به هانگژو به هیچ ورزشکاری تضمین نداده و نمی دهیم و تنها ورزشکاران و ملی پوشانی راهی هانگژو می شوند که بتوانند به رکوردهای تعیین شده از سوی کمیته ملی المپیک و فدراسیون دست پیدا کنند؛ این موضوع شامل همه رشته ها و ماده ها از جمله دراگون بت می شود.
در ادامه سهرابیان، اشرف و فرزام برنامه های فدراسیون برای برگزاری اردوها و تورنمنت هایی که بتوانند در آن میزان رشد و آمادگی ورزشکاران را محک بزنند، ارائه کردند.
گفتنی است همانند سایر نشست های تخصصی گذشته مقرر شد تا ورزشکاران این سه فدراسیون برای بررسی شرایط آمادگی و فنی در چهار مرحله تست آمادگی جسمانی مرکز سنجش آکادمی ملی المپیک حضور پیدا کنند.
در این نشست محسن بیرانوندسرپرست مرکز نظارت بر تیم های ملی، سید فرید فتاحیان مدیر امور بین الملل کمیته، محمود عبدالهی مدیر روابط عمومی، امیر حاجی قاسم مدیر مرکز سنجش و توسعه قابلیت های جسمانی آکادمی ملی المپیک و کوهی حضور داشتند.