تیم های ایرانی حاضر در جام جهانی از محل پاداش فیفا به تیم هایی که بازیکنان خود را در اختیار تیم های ملی قرار داده اند، درآمد خوبی را به دست خواهند آورد.

جی پلاس، فیفا به باشگاه هایی که بازیکنان خود را در اختیار ۳۲ تیم ملی حاضر در جام جهانی گذاشته اند، حقوق خوبی را پرداخت خواهد کرد که تیم های ایرانی هم از این طریق سود خوبی خواهند کرد. 

ایسنا نوشت: فیفا در جام جهانی ۲۰۲۲ نیز مانند دوره‌های قبلی به ازای هر روز حضور بازیکنان در اردوهای تیم‌های ملی خود ۱۰ هزار دلار به باشگاه‌های بازیکنان واریز می‌کند.

در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه، فیفا ۲۰۹ میلیون دلار(حدود ۱۵۷ میلیون پوند) تحت برنامه مزایای باشگاه خود بین باشگاه‌های فوتبال در سراسر جهان توزیع کرد. هرچه یک باشگاه بازیکنان بیش‌تری در جام جهانی داشته باشد درآمد بیش‌تری تحت این طرح کسب خواهد کرد.

فیفا برای هر بازیکن روزانه ۱۰ هزار دلار به باشگاه‌های آن‌ها اختصاص داده است.

این بدان معناست که باشگاه‌های لیگ برتری مانند چلسی که ۲۰ بازیکن در جام جهانی دارند بیش‌ترین سود را از دوری ستاره‌های خود خواهند برد. یا منچستر سیتی که در جام جهانی قبلی بیش از ۵ میلیون دلار به دست آورد این بار  ۱۷ بازیکن در قطر دارد.

منچستریونایتد ۱۸، تاتنهام ۱۷ و آرسنال ۱۴ بازیکن در قطر دارند. رئال مادرید و بارسلونا نیز که به ترتیب ۱۵ و ۱۴ نماینده در سال ۲۰۱۸ داشتند، احتمالاً سهم قابل توجهی به دست خواهند آورد.

این طرح فیفا از جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی به منظور به رسمیت شناختن باشگاه‌هایی که بازیکنان خود را برای این مسابقات آزاد کردند اجرایی شد.

 ۴۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۰، ۷۰ میلیون دلار در سال ۲۰۱۴ و سپس ۲۰۹ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به باشگاه‌ها رسید. این وجوه بین فدراسیون‌های ملی فوتبال تقسیم و سپس بین باشگاه‌ها توزیع می‌شود.

فیفا محاسبات مالی را بر اساس تعداد بازیکنان انتخاب شده توسط ۳۲ کشور شرکت کننده و تعداد مجموع روزهای حضور بازیکنان در اردوی جام جهانی انجام می‌دهد.

در سال ۲۰۱۸ از دو هفته منتهی به بازی افتتاحیه حضور بازیکنان در تیم‌های ملی محاسبه شد و هزینه آن به حساب فدراسیون‌ها واریز شد. محاسبه برای یک بازیکن یک روز پس از حذف کشورش از جام جهانی به پایان می‌رسد.

میزان درآمد باشگاه‌های پیشرو از فیفا در روسیه ۲۰۱۸

منچستر سیتی (۱۶ بازیکن) - ۵,۰۰۳,۴۴۰ دلار

رئال مادرید (۱۵ بازیکن) - ۴,۸۱۳,۸۳۰ دلار

تاتنهام هاتسپر (۱۲ بازیکن) - ۴,۳۸۵,۷۹۲ دلار

بارسلونا (۱۴ بازیکن) - ۴,۱۴۵,۹۵۰ دلار

پاری سن ژرمن (۱۲ بازیکن) - ۳,۸۹۴,۰۸۰ دلار

چلسی (۱۲ بازیکن) - ۳,۸۳۵,۳۵۷ دلار

منچستریونایتد (۱۱ بازیکن) - ۳,۶۵۶,۳۶۰ دلار

اتلتیکو مادرید (۹ بازیکن) - ۳,۰۹۳,۱۹۰ دلار

یوونتوس (۱۱ بازیکن) - ۳,۰۱۹,۶۱۰ دلار

موناکو (۸ بازیکن) - ۲,۹۳۴,۷۱۰ دلار

بایرن مونیخ (۱۱ بازیکن) - ۲,۶۶۵,۸۶۰ دلار

لیورپول (۷ بازیکن) - ۲,۵۸۵,۲۰۵ دلار

آرسنال (۷ بازیکن) - ۲,۲۱۸,۷۲۰ دلار

لسترسیتی (۸ بازیکن) - ۲,۱۷۷,۶۸۵ دلار

بوروسیا دورتموند (۷ بازیکن) - ۲,۰۷۳,۶۸۲ دلار

اسپورتینگ لیسبون (۷ بازیکن) - ۲,۰۲۸,۴۰۲ دلار

الهلال (۹ بازیکن) - ۲,۰۲۴,۸۶۵ دلار

بوروسیا مونشن گلادباخ (۷ بازیکن) - ۲,۰۱۷,۷۹۰ دلار

نکته جالب تیم الهلال است که بازیکن در تیم ملی عربستان داشت که در دور گروهی حذف شد و این تیم عربستانی بیش از دو میلیون دلار کسب کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.