در دیدگاه برزیلی ها، فوتبال زیبا فراتر از قهرمانی قرار دارد و این مساله را در یک نظرسنجی به نمایش گذاشتند.

جی پلاس، سال هاست که بحث های زیادی درباره فوتبال زیبا یا قهرمانی وجود دارد. در عصر امروزی که بر مبنای درآمدزایی از فوتبال قرار دارد، قهرمانی ها اهمیت بیشتری نسبت به ارائه فوتبال زیبا قرار دارد اما این مساله برای برزیلی ها معنا و مفهومی متفاوتی دارد.

«ژوگو بونیتو» اصطلاحی است که برای توصیف فوتبال زیبا استفاده می شود. همانطور که گفته شده برزیلی ها همیشه به ارائه فوتبال زیبا، هجومی و با حرکات انفرادی و تیمی هیجانی معروف هستند. البته آن ها موفق ترین تیم تاریخ فوتبال در جام های جهانی هستند.

اخیرا یک نظرسنجی در برزیل برای انتخاب بهترین مربی تاریخ فوتبال این کشور برگزار شده که در نهایت نتیجه جالبی به دست آمده است. در این نظرسنجی فردی به عنوان برترین مربی انتخاب شده که هیچ گاه برای تیم ملی برزیل قهرمانی به دست نیاورد اما فوتبال های زیبای برزیل با این مربی هنوز در اذهان عمومی باقی مانده است.

کارشناسان و هواداران فوتبال در برزیل بهترین مربی تاریخ این کشور را انتخاب کردند. بر این اساس تله سانتانا که سرمربی تیم ملی این کشور در جام جهانی ۱۹۸۲ و ۱۹۸۶ بود به عنوان بهترین سرمربی تاریخ برزیل انتخاب شد.

این در حالی است که سانتانا نتوانست در جام جهانی برزیل را به قهرمانی در جام جهانی برساند. در جام جهانی ۱۹۸۲ سلسائو پس از مرحله گروهی حذف شد و در جام جهانی ۱۹۸۶ در یک چهارم نهایی شکست خورد. با این حال، آن تیم با ارائه بازی های بسیار درخشان در یادها ماند.

سانتانا با جملات معروفش در یادها مانده است. یکی از جملات معروف این مربی برزیلی این بود: «ترجیح می‌دهم با بازی خوب ببازم تا اینکه با بازی بد برنده شوم» و «در جام جهانی نشان دادن بهترین بازی مهم‌تر از یک نتیجه خوب است.»

این نظرسنجی توسط رسانه گلوبو انجام شده است. بیش از صد کارشناس فنی و بیش از صد مربی سابق و فعلی در آن شرکت داشتند. هر یک از آنها سه نفر برتر را نام بردند، در هنگام محاسبه بر اساس امتیازی که مربیان کسب کردند بهترین مربی انتخاب شد.

سانتانا با ۱۵۸ امتیاز قهرمان شد. در جایگاه دوم ماریو زاگالو قرار دارد که تنها فردی در تاریخ است که چهار بار قهرمان جام جهانی شده است (دو بار به عنوان بازیکن، یک بار به عنوان سرمربی و یک بار به عنوان کمک مربی). او ۱۴۶ امتیاز کسب کرد.

همچنین لوئیس فیلیپه اسکولاری (۵۳ امتیاز) در رده سوم قرار گرفت که برزیل را در جام جهانی ۲۰۰۲ قهرمان کرد. او در جام جهانی ۲۰۱۴ نیز روی نیمکت برزیل بود که این تیم چهارم شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.