گزارش جی پلاس

فوتبال ایران تخته گاز تا نابودی؛ رقبا دربست تا بهشت؟!

شکست پرسپولیس مقابل الهلال عربستان، نتیجه هشدارهایی بود که از چندین ماه قبل به مدیران و برنامه ریزان فوتبال ایران داده شده بود؛ مدیرانی که حتی از انجام پروتکل های مسافرت خارجی هم عاجز هستند.

لینک کوتاه کپی شد

گروه ورزشی جی پلاس؛ پرسپولیس در یکی از ضعیف ترین نمایش های خود در چندین سال گذشت نتوانست حریف الهلال شود و در نهایت با قبول شکست از نماینده عربستان به عنوان آخرین تیم ایرانی باقی مانده از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد.

به این ترتیب قصه غم انگیز تیم‌ های ایرانی در این مسابقات بسته شد تا هشداری که از ماه‌ها قبل به مسئولان تیم‌ها و همینطور متولیان فوتبال باشگاهی و فدراسیون داده شده بود، به مانند یک تراژدی رقم بخورد.

در واقع شکست سنگین پرسپولیس نتیجه اقداماتی بود که در جهت معکوس و به نفع تیم های عربستانی انجام شد تا فوتبال پر قدرت ایران اسیر برنامه ریزی و پول کشورهای عربی منطقه شود.

در حالی که در عربستان، الهلال و النصر ضمن جذب بازیکنان باکیفیت خارجی، میزبانی مرحله نهایی این مسابقات با حضور کامل تماشاگران خودی و همینطور آغاز به موقع مسابقات باشگاهی خود زمینه موفقیت در آسیا را فراهم می کردند، در ایران همه در حال خودزنی بودند.

در واقع نه تنها پرسپولیس بلکه استقلال و تراکتور هم اسیر همین عدم برنامه‌ریزی خودی ها شدند. کوچ دسته جمعی ستاره‌ها به تیم های نه چندان مطرح، اختلافات داخلی در بدنه مدیریتی تیم ها، پرداخت نشدن مطالبات بازیکنان، بسته شدن پنجره های نقل و انتقالاتی و حتی نداشتن یک زمین تمرین از اقدامات برای زمین زدن فوتبال ایران بودند.

درباره پرسپولیس باید به این مسائل ناتوانی در میزبانی از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا (حتی در تقابل با تیم های عربستانی که با حکم دادگاه باید در زمین بی طرف برگزار شود)، شروع نشدن لیگ برتر و نبود بازی رسمی، دادن صد درصد ظرفیت ورزشگاه به تماشاگران عربستانی و همینطور در اتفاقی عجیب و ویژه، ناتوانی در مدیریت پرواز کاروان به عربستان و معطلی پنج ساعته در فرودگاه، لغو پرواز و همینطور بهم خوردن برنامه های کادرفنی اشاره کرد.

با این وضعیت آشفته، آیا پرسپولیس می توانست نیمی از ظرفیت خود را جلوی تیم پرستاره الهلال به نمایش بگذارد؟ واقعا چه انتظار می توان از شاگردان یحیی یا دیگر تیم های ایرانی داشت؟ تا وقتی که مدیران و برنامه ریزان فوتبال ایران از انجام یک کار ساده مانند مدیریت روند پرواز تیم به محل مسابقه مانند عربستان عاجز هستند، آیا موفقیت در فوتبال بین المللی، توهین به برنامه ریزی و هدف‌گذاری دیگر کشورها نیست؟

حضور پرشمار هواداران عربستانی مقابل پرسپولیس علاوه بر تیم های باشگاهی، حسرت تیم ملی را هم به دنبال داشت که با ناکارآمدی مدیران مقابل کره جنوبی در ورزشگاه خالی از تماشاگر آزادی به میدان رفت و جهنمی که منتظر حریف بود تبدیل به یک بهشت شد؛ بهشتی که فقط و فقط با دستان مسئولان نالایق به وجود آمد. امروز نه فقط باشگاه های ایران حتی تیم ملی هم اسیر بی تدبیری هاست تا جایی که برگزاری یک بازی تدارکاتی برای تیم بیست و دوم فیفا یک آرزوست!

 

دیدگاه تان را بنویسید