نماینده قایقرانی ایران در یک چهارم نهایی قایقرانی روئینگ بازی های المپیک 2020 سوم شد و راهی نیمه نهایی A و B بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو شد.
گروه ورزشی جی پلاس، مرحله یک چهارم نهایی قایقرانی رویینگ بازی های المپیک توکیو برگزار شد و نازنین ملایی به نیمه نهایی A و B صعود کرد.
ملایی در یک چهارم نهایی با پنج قایقران دیگر به رقابت پرداخت و با زمان ۸ دقیقه و ۷ ثانیه سوم شد و به نیمه نهایی Aو B راه یافت.
نتیجه نازنین ملایی
500 متر: 1:56.57
هزارمتر: 3:59.39
1500 متر:6:03.27
2 هزار متر:8:07.32
در دسته چهارم یک چهارم نهایی ملایی با لچوگا از مکزیک، تویگ از نیوزلند، جملین از سوئیس، دیکمن از نامیبیا، هوانگ از چین تایپه رقابت کرد.
قایقهای نیوزیلند، سوییس و ایران اول تا سوم شدند و راهی نیمه نهایی A و B شدند. رقابتهای نیمه نهایی A و B سه شنبه برگزار میشود.
ملایی روز چهارشنبه به مصاف حریفان از نیوزیلند، آمریکا، انگلیس، اتریش و کانادا خواهد رفت. ۳ ورزشکار برتر راهی فینال A خواهند شد. در مجموع ۶ ورزشکار در هر فینال با هم رقابت میکنند که توزیع مدال فقط در فینال A انجام میشود.
نازنین ملایی: رقبایم جلیقه یخ داشتند من حوله خیس!
نازنین ملایی درباره ی درخشش خود در رقابت های قایقرانی روئینگ المپیک توکیو و صعود به فینال A و B بازی ها، بیان کرد: ما با توجه به امکانات و داشته هایمان، برای فینال C برنامه ریزی کرده بودیم. من در پیست هزار متر تمرین میکردم مسابقه اروپایی و جهانی هم نرفته بودم بنابراین واقعبینانه نگاه کردیم که اگر به فینال C برسیم، اتفاق خوبی است. در دو هفته آخر تمرینات تستهایی را انجام دادیم و تغییر تاکتیک داشتیم و حدس زدیم که می تواند جواب بدهد.او ادامه داد: روز اول بازی ها که توانستم به طور مستقیم به مرحله یک چهارم نهایی صعود کنم متوجه شدیم که تمرینات و برنامه ریزی ها جواب داده است و سپس به تجزیه و تحلیل حریفانم در مرحله یک چهارم نهایی پرداختیم. ما تصمیم گرفتیم که دو نماینده مکزیک و نامیبیا را در مرحله یک چهارم نهایی پشت سر بگذاریم. من و آقای فرزام صحبت کردیم که اگر بتوانم به نیمه نهایی A و B برسم، کار بزرگی است و اگر هم در فینال C حضور داشته باشم، به آنچه که از قبل برنامه ریزی کرده بودیم رسیدهایم بنابراین بدون استرس و نگرانی به رقابت پرداختم.ملیپوش روئینگ ایران گفت: رقیبان من از سوئیس و نیوزلند واقعا قوی هستند. نمایندگان مکزیک و نامیبیا اگر ببینید سنگین وزن و عضلانی هستند زمانی که من در پیست راه می رفتم همه متعجب بودند که چگونه با این جثه ریز توانستم آنها را پشت سر بگذارم چون من سبک وزن هستم و با سنگین وزن ها به رقابت پرداختم.ملایی در پاسخ به این پرسش که موفقیت او در صعود به نیمه نهایی A و B المپیک باعث افزایش انگیزه او برای رقم زدن اتفاق بهتر در رقابت بعدی اش شده است؟ تصریح کرد : دقیقاً، چون واقعیت این است که کشورهای دیگر با توجه به این امکاناتی که دارند برای مدال طلا آمدهاند اما من میخواهم بهترین خودم باشم و از این لحاظ استرس آنچنانی ندارم و تمام تلاشم را میکنم تا بهترین عملکرد خودم را در المپیک داشته باشم.دختر قایقران المپیکی ایران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه وقتی امکانات کشورهای دیگر را می بیند حسرت نمیخورد که با داشتن آن امکانات، می توانست به جایگاه بهتری برسد، تاکید کرد: بله، همین طور است برای نمونه ورزشکاران کشورهای دیگر به محض اینکه مسابقه تمام میشود جلیقههای یخ دارند و مربیانشان سریع آن جلیقه ها را می آورند تا تنشان کنند و در این گرمای شدید هوا زودتر ریکاوری شوند اما مربی من مجبور است حوله را در آب سرد خیس کند و آن را به من بدهد. نکته جالب این است که خیلی ها از من میپرسیدند درکجا تمرین کرده ام و وقتی گفتم من در پیست هزار متر تمرین کردم باورشان نمی شد. ما پتانسیل این را داریم که جزو نفرات برتر المپیک و جهان باشیم و امیدوارم این نتیجه ای که من به دست آوردهام ، باعث شود که توجه مسئولان به رویینگ بیشتر شود تا ما بتوانیم به نتایج درخشان تری دست پیدا کنیم.
سرمربی تیمملی قایقرانی روئینگ: جلیقه یخ را در داخل کشور هم نداریم
افشین فرزام افزود: «قبل از اینکه در توکیو حاضر باشیم، هدفگذاری ما صعود به فینال C آسیا بود اما الان در فینال A و B قرار گرفتهایم یعنی در بین 12 قایقران برتر المپیک. این افتخار بزرگی برای قایقرانی ایران است.» وی ادامه داد: «تا همین جا هم شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم که دشوارتر هم خواهد شد. نازنین ملایی با تمام مدعیان در گروه مرگ قرار گرفته، با این حال نگران نیستیم. قایقران کشورمان تمام تلاش خود را خواهد کرد که رنکینگ 12 را بازهم ارتقا دهد.» افشین فرزام در ادامه این گفت و گو به بحث جلیقههای یخ اشاره کرد که نازنین ملایی امروز نسبت به نبود آن گلایه داشت: «تمام حریفان نازنین با تمام امکانات به توکیو آمدهاند که فقط یکی از امکانات آنها جلیقه یخ است. با توجه به گرمای زیاد در توکیو، این جلیقهها کمک خواهد کرد که دمای بدن زودتر به شرایط ایدهال بازگردد و همچنین ریکاوری مناسبی برای عضلات است.» وی تصریح کرد: «جلیقه یخ را در داخل کشور هم نداریم. در توکیو هم امکان تهیه جلیقه یخ وجود نداشت هرچند که تا به الان کمیته ملی المپیک هرچه خواستیم انجام داده.» سرمربی تیم ملی قایقرانی روئینگ ایران در پایان گفت: «تهیه جلیقه یخ و دیگر امکانات باید در مسابقات آینده تهیه شود. دنیا با سرعت بالا پیش میرود و ماهم نباید از آنها عقب بیافتیم.»