حضور 66 ورزشکار ایرانی در المپیک

سرپرست کاروان ایران در المپیک توکیو بیان کرد: وضعیت کاروان در شرایط خوبی است و آمادگی لازم را دارد.

لینک کوتاه کپی شد

جی پلاس، نصراله سجادی در مورد وضعیت کاروان بیان کرد: ویروس کرونا در دنیا اختلال ایجاد کرد، فدراسیون‌های ما هم از ۹ ماه قبل به صورت جدی اردوها را با رعایت پروتکل‌ها آغاز کردند. رعایت موارد بهداشتی سخت بود و خوشبختانه ورزشکاران هیچ آسیبی ندیدند. تیم‌ها خوب تمرین و تلاش کرده‌اند و آمادگی لازم را دارند. همه تیم‌ها و ورزشکاران در آمادگی خوبی هستند و از چهار ماه قبل هم در برخی تورنمنت‌ها شرکت کردند تا آماده شوند.

 

او در  مورد تعداد نفراتی که در دهکده ورزشکاران می توانند حضور داشته باشند، گفت: ما ۴۴ نفر می توانیم همزمان در دهکده داشته باشیم  البته ورزشکاران در حال رفت و آمد هستند. از ۲۶ تیر اولین گروه ما می رود و آخرین گروه چهار مرداد اعزام می شود.

سجادی در مورد نفراتی که همراه کاروان می روند، گفت: تنها کسانی که همراه کاروان هستند، وزیر ورزش  و رییس و سه نفر از معاونان  وزیر است که به نوبت سه هفته می آیند. رییس  و  دبیر کل کمیته ملی المپیک هم که از سوی کمیته بین المللی المپیک دعوت هستند و خارج از این چهارچوب کسی دیگر نیست.

او درباره ی اعزام نشدن دختر وزنه بردار ایران گفت: ما برای اینکه مطمئن شویم، از فدراسیون پزشکی مشاوره گرفتیم. سه فوق تخصص ارتوپدی پرونده پریسا جهانفکریان را دیدند و در نهایت گفتند که او نمی‌تواند تمرین سنگین کند و وزنه‌های سنگین را بالای سر ببرد.

سجادی در مورد تعداد نفرات کاروان بیان کرد:تا الان 68 سهمیه کسب کرده‌ایم که دو نفر نمی‌روند و کاروان ایران با 66 ورزشکار اعزام می‌شود. بهمن عسگری یکی از نفراتی است که نمی‌تواند برود. او یکی از شانس‌های کسب مدال بود و هزینه‌های زیادی هم برایش صورت گرفته بود، اما نمی‌تواند در المپیک حضور داشته باشد.

سرپرست کاروان ایران در مورد رعایت پروتکل های بهداشتی در ژاپن بیان کرد:  72 و 24 ساعت قبل از اعزام از ورزشکاران تست کرونا گرفته می شود و تیمی که می خواهد آزمایش را بگیرد، وارد اردوی هر تیم می شود و تست را آنجا می گیرد و هشت ساعت بعد هم جواب مشخص می شود. در فرودگاه توکیو و سه روز پس از ورود به ژاپن هم از همه تست کرونا گرفته می شود هر کسی هم تستش مثبت شود 15 روز وارد قرنطینه می شود. از این رو 15 روز پیش کارگاهی برگزار شد و همه نکات را به سرپرستان و کادرفنی تیم ها گفتیم. چند روز دوباره رشته ها را جداگانه خواستیم و بازهم نکات را اعلام کردیم. چون ژاپن سخت گیری های زیادی دارد و همه نرم افزاری روی گوشی های  باید داشته باشند که رفت و آمد تمام نفرات چک می شود و اگر جایی برود که نباید حضور داشته باشد به او تذکر داده می شود و در صورت تکرار جریمه زیاد می شود.

او ادامه داد: 9 ماه پیش که مشخص شد المپیک برگزار می شود کمیته متشکل از IOC ، کمیته برگزاری بازی ها، دولت ژاپن و سازمان بهداشت جهانی  تشکیل شد تا مرتب همه شرایط را رصد کنند و دستور العمل های بهداشتی را نیز براساس آن صادر کردند. ورزشکاران واقعا متمرکز روی تمرین و مسابقه هستند و این را در دوره های قبل از بازی ها هم دیده ام و المپیک برایشان بسیار مهم است خودشان به نوعی در قرنطینه هستند. خوشبختانه بالای 90درصد کادر کنار ورزشکاران جدی هستند. یک شانسی که این دفعه داشتیم  کادر کنار ورزشکاران المپیک رفته اند و یا مدال آور المپیک بوده اند بنابراین از المپیک شناخت دارند درواقع یک خانواده المپیکی هستند.

سجادی در مورد پاداش گفت: مدال آوران مبلغ 1000 هزار یورو مدال طلا، 5000 هزار یورو مدال نقره و 3500 یورو مدال برنز پاداش می گیرند. پاداشی هم در مراسم تجلیل از مدال آوران به آنها پرداخت می شود. ما مشکلی از لحاظ مالی نداشتیم و آقای صالحی امیری خیلی زحمت کشید و هر چیزی فدراسیون ها خواستند در اختیار آنها  قرار دادیم و وسایلی که برای ورزشکاران در نظر گرفتیم که فردا تحویل آن به پایان می رسد نیز سعی کردیم بهترین باشد.

دیدگاه تان را بنویسید