قفل زدن به در سالن وزنه برداری تختی ارومیه حواشی زیادی ایجاد کرد و یکی از مربیان معتقد بود این اتفاق توسط ملی پوش ایران رخ داده اما بعد از شکایتی که از علی میری صورت گرفت او تبرئه شد.
گروه ورزشی جی پلاس، ورزشکارسالاری از جمله مسائلی است که گریبان بسیاری از رشتههای ورزشی از جمله وزنه برداری را گرفته؛ پس از کیانوش رستمی حالا نوبت به علی میری دیگر ملی پوش وزنه برداری رسید. گفته می شود تعدادی وزنه بردار برای تمرین به سالن تختی شهر ارومیه مراجعه میکنند و با درهایی که توسط علی میری بسته شده مواجه میشوند و علی رغم تلاش زیاد اجازه ورود پیدا نمیکنند.
حق ورود به سالن وزنه برداری را ندارم
بابک مراد زاده مربی علی میری در گفت و گو با خبرنگار جی پلاس در این خصوص اظهار کرد: حدودا یک سال است که یک اسپانسر به وزنه برداری ارومیه ورود پیدا کرده که البته فقط برای علی میری است. علی میری برای تمام برنامه هایش با او هماهنگ است و حتی ساعت تمرین هم اسپانسر مشخص میکند و به نظرم تمامی این دردسرها از طرف او ایجاد شده است. من که 10 سال برای میری زحمت کشیدم حق ورود به سالن وزنه برداری را ندارم و شاگردانم هم حق تمرین ندارند و فقط علی میری مربی است.
10 سال زندگیام را برای علی میری گذاشتم
او در ادامه افزود: استاندار محترم، شهردار و مدیر کل ورزش و جوانان از علی میری در این یک سال تجلیل کردند و حتی استاندار یک منزل هم به او هدیه داده است. من این سوال را از استاندار دارم که در زمان تجلیل که اسپانسر هم حضور داشت نپرسیدید مربی این ورزشکار کجا است؟ من که 10 سال شبانه روزی در خدمت بودم و یک جفت جوراب هم از اداره کل ورزش و جوانان نگرفتم. تمام زندگیام را برای علی میری گذاشتم و به خاطر او با دبیر و رییس فدراسیون هم به دلیل اینکه نامش در لیست مسابقات نبود بحث کردم . فردی که به عنوان اسپانسر آمد به میری گفت تو هم میتوانی مانند کیانوش رستمی تمرین کنی و نیاز به مربی نداری و این افکار مسموم را در ذهن او وارد کرد. حالا هم ورزشکاران من میبینند علی میری به در سالن قفل زده است. رییس هیات استان که اکنون برکنار شده هم در نامهای نوشته بود بابک مراد زاده به دلیل ایجاد اختلاف در تمرین حق ورود به سالن را ندارد.
احتمال برخورد فیزیکی وجود دارد
او در خصوص شاکی بودن خانوادهها تصریح کرد: بچهها از روستاهای اطراف 50 کیلومتر راه را میآیند که تمرین کنند و با این رفتار مواجه میشوند و خانوادهها آن قدر شاکی هستند که حتی تصمیم گرفتند با میری برخورد فیزیکی داشته باشند اما من نمیگذارم این اتفاق رخ دهد. خانوادهها کم در آمد هستند و روزی 40 هزار تومان هزینه راه میدهند و بچههایشان با در بسته روبرو میشوند. به من میگویند اشکال ندارد ما پول را هر طور شده تهیه میکنیم اما اگر اتفاقی برای پسر ما در راه رفت و آمد پیش بیاید ما چه کار کنیم؟ هر روز کارشان این است که میروند و در را به رویشان باز نمیکنند. آن زمان که من رییس هیات بودم هیچ کس جرات این کارها را نداشت اما الان طوری شده که اسپانسر به مدیر مجموعه تختی توهین میکند.
یک سال تحمل کردیم
مراد زاده در پایان صحبتهای خود گفت: در این مدت هر حرفی به من زدند گفتم ایرادی ندارد. ما یک سال است که این رفتار میری را تحمل می کنیم. این حرکات هر روز تشدید میشود و من نگرانم آسیب ببیند. شاگردان من جلوی دادگستری جمع شدند و با مدیر کل استان گرفتند و گفتند وکیل گرفتیم و مدیرکل هم گفته فعلا دست نگه دارید. ببینید ورزشکار سالاری چگونه میشود که من باید از شاگرد خودم از کسی که 14 سال سن داشت و به این جایگاه رساندم اجازه بگیرم که وزنه بردارانم را تمرین بدهم. چه خبر است؟
علی میری: شکایت شان بی اعتبار بود/ من در را جوش دادم!
علی میری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی جی پلاس، در واکنش به این اتفاقات اظهار کرد: این مسئله حل شد. یک سری افراد شکایت کرده بودند و بعد اشتباه خودشان را قبول کردند. این جریان اصلا به من ارتباطی نداشت. دبیر هیات ارومیه در نبود رییس تصمیمی گرفته بود که سانسها را تغییر بدهند که بقیه ورزشکاران فکر کرده بودند من این کار را کردهام و گفتند نامه جعلی نوشتم و همه چیز به ضرر خودشان تمام شد چون من شخصیت اجتماعیام اجازه نمیداد با این افراد بحث داشته باشم.
او ادامه داد: در کلانتری از من شکایت کردند و شکایتشان هم بی اعتبار بود؛ گفته بودند من جوشکاری کردم و در را قفل زدم درست است من جوشکاری کردم اما به این دلیل بود که آنها قفل را شکسته بودند و من جای قفل را دوباره جوش زدم. حدود یک میلیارد تومان وسیله داخل سالن هست و اگر خدایی نکرده این وسایل گم شوند چه کسی جوابگو میشود؟ به گفته دبیر هیات ما قفلی که شکسته بودند را تعمیر کردیم. استاندار هم به مسئله ورود پیدا کرد و گفت ورزشکار ما را به حاشیه نکشانید. به هر حال امیدوارم با مدیریت جدید هیات مشکلات حل شود.
ملی پوش وزنه برداری ایران در پایان صحبتهای خود تصریح کرد: بابک مراد زاده همه جا گفته من شاگردانش را به قولی دزدیدهام ولی خدا شاهد است من در سانس خودم تمرین میکنم و این شاگردان او هستند که به من درخواست دادند و من هم چون به نوعی بزرگ آن سالن هستم مجبور شدم کمک کنم تا آنها هم بتوانند قهرمان شوند وگرنه با هیچ کس دشمنی ندارم و همیشه از افرادی که برایم زحمت کشیدند تشکر کردم. ورزشکار پله نیست که مربی پایش را رو سر او بگذارد و بالا برود به خاطر اینکه خودش موفق شود؛ مربی باید دلسوز و فداکار باشد و بدون هیچ چشم داشتی زحمت بکشد.