امیر جعفری در گفت وگو با جی پلاس؛

انتقادات ملی پوش پاراوزنه برداری: مسئولان به جای حل مشکلات ورزشکاران المپیکی فقط به فکر فوتبال هستند/ بی توجهی ها آزاردهنده است

ملی پوش پاراوزنه برداری ایران گفت: مسئولان ورزش به جای اینکه به کمبودهای رشته های ورزشی و مدال آور در المپیک و پارالمپیک رسیدگی کنند بیشترین هدفشان حل مشکل فوتبال است.

لینک کوتاه کپی شد

امیر جعفری ملی پوش پاراوزنه برداری ایران در گفت وگو با خبرنگار ورزشی چی پلاس، در خصوص شرایط تمرینی خود اظهار کرد: با وجود کرونا و تعطیلی اردوها تمرینات خودمان را ادامه می دهیم اگرچه اکثر مواقع سالن های ورزشی تعطیل هستند و همین امر موجب می شود خیلی از ورزشکاران با مشکل مواجه شوند. من با یکسری از تجهیزات ورزشی فضای تمرینی کوچکی برای خودم درست کرده ام و تمریناتم را دنبال می کنم اما تعویق مسابقات به همراه شرایطی که ما نمی توانیم اردو داشته باشیم به شدت بر روحیه مان تاثیرگذاشته است. وضعیت خوبی نیست و از آمادگی قبلی خود یک مقدار فاصله گرفته ایم.

او ادامه داد: تا زمانی که اردو و برنامه مشخصی نداشته باشیم نمی توانیم بگوییم که از لحاظ روحی، جسمی و فنی شرایط خوبی داریم. من احساس می کنم که از شرایط آرمانی و هدفمان به شدت فاصله گرفته ایم. با این شرایطی که داریم  یک مقدار نتیجه گرفتن سخت تر شده است و من به همراه سایر ورزشکاران  احساس نگرانی داریم و نگران این هستیم که با این اوضاع چه نتیجه ای در مسابقات پار المپیک توکیو به دست می آوریم

جعفری با اشاره به اینکه فوتبال برای مسئولان اهمیت بیشتری دارد گفت: به نظرم بزرگترین مشکل ورزش ما آن هم کمتر از یک سال مانده به بازی های المپیک و پارالمپیک رفع مشکل دو باشگاه فوتبال توسط وزارت ورزش است؛ تا اینکه بخواهند به فدراسیون‌هایی که سهمیه المپیک و پارالمپیک کسب کرده‌اند توجه کنند. مسئولان ورزش کشورمان به جای اینکه به کمبودهای رشته های ورزشی و مدال آور در المپیک و پارالمپیک رسیدگی کنند بیشترین هدفشان حل مشکل فوتبال است. متاسفانه رسانه های ورزشی و مسئولان ما بیشتر درگیر مشکلات مالی دو باشگاه فوتبال هستند تا اینکه بخواهند مشکلات مالی فدراسیون های ورزشی دارای سهمیه المپیک از جمله کشتی، والیبال و بسکتبال را حل کنند. تعداد زیادی از ورزشکاران که سهمیه المپیک را به دست آورده اند دچار مشکلات تمرینی و مالی هستند.

او در ادامه تصریح کرد: من بعید می دانم کشورهای دیگر که در سطح ما هستند توجه شان به ورزش ملی اینقدر نزول پیدا کند و تنها به فوتبال خود توجه کنند و همه حواس و فکر و ذکرشان این باشد که گره ای از مشکلات این رشته را باز کنند. الان شرایط حساسی است و با توجه به بحرانی که به علت شیوع ویروس کرونا به وجود آمده بیشترین توجه از سوی وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید معطوف به ورزشکارانی باشد که سهمیه المپیک دارند چون با این شرایط سخت قرار است به توکیو اعزام شوند. امیدوارم در این مدت کوتاه نگاه مسئولان به ورزش عوض شود.

ملی پوش پارا وزنه برداری ایران در مورد مقدار کم پاداش‌های ورزشکاران غیر فوتبالی گفت: پاداش هایی که ورزشکاران در این چند سال دریافت کردند را نمی توانید با فوتبالیست‌ها مقایسه کنید. مبالغ پاداش ها بسیار کم است و با شرایط اقتصادی موجود مشکلات هیچکدام از ورزشکاران را حل نمی کند. با این وضعیت صددرصد ورزشکاران بی انگیزه می شوند و احساس می کنند فعالیتشان اهمیتی برای وزارت ورزش و فدراسیون  ندارد.

امیر جعفری ملی پوش پاراوزنه برداری گفت: فکر می کنم اکثر ورزشکاران ملی که خودشان را آماده مسابقات بزرگ سال آینده می کنند واقعا به لحاظ روحی، روانی و انگیزشی دچار افت شده اند و این بی توجهی‌ها برای ورزشکاران آزاردهنده است. یک ورزشکار زمانی که آسیبی می بیند و برای درمان خود مجبور می شود به خارج از کشور برود همه رسانه ها حمله می کنند که چرا این ورزشکار برای درمان مصدومیتش به خارج از کشور می رود در صورتی که مبالغی که به مربیان خارجی فوتبال داده می شود و نتیجه ای هم نداشته چندین برابر هزینه درمان ورزشکار مصدوم بوده است.

او در پایان صحبت‌های خود گفت: به هر حال امیدوارم حداقل کمیته ملی پارالمپیک مثل دوره‌های قبل که حامی ورزشکاران  بود به حمایت خود در این دوره هم ادامه بدهد تا ما بتوانیم نتیجه‌ای که امیدوار بودیم در مسابقات پارالمپیک بگیریم را کسب کنیم؛ همچنین طی این مدت تمرینات را طوری انجام بدهیم که بتوانیم مانند بازی های پارا آسیایی جاکارتا یک آمار خوب در توکیو به ثبت برسانیم.

 

دیدگاه تان را بنویسید