با وجود اینکه گرت بیل مشکلات زیادی را با زیدان و رئال مادرید داشت اما در زمان جدایی از این تیم بدون حاشیه و جنجال سازی رفتار کرد.
گروه ورزشی جی پلاس، گرت بیل که در سال های اخیر نامش بیشتر به خاطر حواشی برسر زبان ها افتاده تا گل هایش، بعد از هفت سال حضور در رئال مادرید از این تیم جدا شد و به تاتنهام برگشت.
او که از سال 2013 به رئال پیوست در مجموع 171 بازی برای این تیم انجام داد و 80 گل هم زد اما هیچ گاه تبدیل به بازیکن محبوب کهکشانی ها نشد. بسیاری از گل های بیل در شرایط حساس و در فینال های مهم به ثمر رسید اما او نه تنها بازیکن مورد علاقه هواداران نشد بلکه در سال های گذشته در سانتیاگو برنابئو هو شد.
او قبل از آغاز فصل گذشته لالیگا در اندیشه ترک رئال بود اما این اتفاق رخ نداد و بازی های زیادی هم به این ستاره ولزی نرسید. رابطه بد بیل با زیدان موضوعی بود که همه از آن باخبر بودند و هیچ کسی نمی توانست منکر آن شود. بیل حتی در تمرینات هم چهره شادابی نداشت و حتی در جشن قهرمانی رئال هم رفتار منفعلانه ای داشت و خبری از شادی نبود.
بیل در بازی های پایانی روی سکوها حاشیه ساز شد و رفتارش به شکلی بود که بازی تیم اهمیتی برایش ندارد. شاید از همان زمان که بیل با رفتارش نشان داد تیم ملی ولز و گلف برایش اهمیت بیشتری نسبت به رئال دارد از دل هواداران بیرون رفت.
اما نکته جالب توجه شیوه جدایی گرت بیل از رئال مادرید است. برخلاف تصورها او بسیار آرام، بدون حاشیه و جنجال سازی از تیم جدا شد.
مشکلات بیل با رئال مادرید و زیدان بسیار ریشه ای و عمیق بود و همه تصور می کردند در زمان جدایی این بازیکن ولزی مصاحبه های تندی علیه باشگاه انجام دهد اما همه این ها برعکس شد. بیل در جدیدترین مصاحبه خود اعلام کرد که از رفتن به رئال مادرید اصلا پشیمان نیست و درمواجه با هو شدن هم یاد گرفت که در چنین شرایطی چگونه رفتار کند.
شاید کمتر کسی فکر می کرد بیل در زمان جدایی از رئال چنین صحبت هایی را بر زبان بیاورد اما بازهم فوتبال اروپا درس بزرگی به فوتبال جهان داد و نشان چرا سطح این قاره از بقیه نقاط جهان بالاتر است.
اگر نگاهی به فوتبال ایران بیندازیم کمتر پیش آمده که بازیکنی در چنین شرایطی بدون حاشیه رفتار کند و قطعا در زمان جدایی جنجال های زیادی به وجود می آید و به بدترین شکل ممکن از تیم می رود. نه تنها دیدن بازی های سطح بالای اروپا می تواند وضعیت فنی تیم ها و بازیکنان را بالا ببرد بلکه مشاهده چنین رفتارهایی می تواند اخلاق حرفه ای را هم ارتقا بدهد.
چنین رفتارهایی درست زمانی رخ می دهد که فوتبال ایران روزهای خوبی را از نظر اخلاقی پشت سر نمی گذارد و جدایی بازیکنان از تیم ها با جنجال های فراوان همراه می شود. بیانیه های اینستاگرامی و مصاحبه های غیراخلاقی پرتعدادی را در چنین شرایطی می بینیم و می خوانیم که این نشان از عقب ماندگی اخلاقی فوتبال ایران نسبت به فوتبال روز جهان است.